Στ' άρματα , εμπρός στον αγώνα

Φίλοι μου, καιρό τωρα γίνεται προσπάθεια να φτιάξει η ιστοσελίδα μας μια επίλεκτη ομάδα που θα ασχοιλείται ο καθένας με ενα πρωτάθλημα και μόνο, και θα δίνει το καλύτερο σημείο του για το πρωτάθλημα αυτο.

Όλοι είσαστε καλεσμένοι να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Σημασία δεν έχει η απόδοση , μπορεί να είναι και 1,05 αλλά το αποτέλεσμα που πρέπει να βάλει ο καθένας μας τον καλύτερό του εαυτό ωστε να είναι θετικό.

Το σημείο αυτό πρέπει να είναι τόσο ισχυρό σαν να είχαμε πονταρει όλη μας την περιουσία, δηλαδή δεν θα ειναι αποτελεσμα έμπνευσης ή συμπάθειας σε κάποια ομάδα, αλλά θα βγαινει μετά απο προσεκτική μελέτη και συλλογή όλων των πληροφοριών που αφορούν την ομάδα που προτείνουμε.


Ενα πολύ καλό κίνητρο που προσφέρεται σε όλους είναι το ακόλουθο:


Ξεκινάμε με μιά υποθετική καβα 1000 Ευρώ συνολικά και εγώ αναλαμβάνω την διαχείρηση της καβας ωστε να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα .
Όποιος δηλώσει συμμετοχή , δίνει το καλύτερό του σημείο όποτε εχει κατι τέτοιο. Επαναλαμβάνω οτι μιλάμε για πολύ καλά σημεία και όχι τυχαία.
Το σημείο πρέπει να δίνεται το λιγότερο 3 ωρες πριν την έναρξη του.

Εγώ ορίζω το μερίδιο του κεφαλαίου που θα στοιχηματίσουμε σε αυτό και το σύστημα τρέχει.

Τό τελικό υψος της κάβας, αφού αφαιρεθούν τα εικονικά 1000 Ευρώ αρχικό κεφάλαιο, θα μετατραπούν σε πραγματικά λεφτά από τον Χρήστο (Xrikos67) που θα αναλάβει την χορηγία του συστήματος και το σύστημα θα συνεχιστεί σε κλειστό χωρο , προσβάσιμο μόνο από τους συμμετέχοντες.

Ετσι χωρίς να ρισκάρει κανείς ούτε ένα Ευρώ θα βρεθεί μέτοχος σε ενα πολλά υποσχόμενο σύστημα.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε μετα από μια τέτοια κίνηση

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής σε αυτό το εγχείρημα θα βρείτε εδώ