Μήνυμα από το μέλος μας Γιάννη (jsko77)

Το παρακάτω μήνυμα δημοιεύεαι αυτούσιο, όπως το λάβαμε από τον φίλο μας Γιάννη ( μέλος μας jsko77).  Επειδή πισεύω οτι πολλά απο τα μέλη και φίλους της σελιδας μας , έχουν την ίδια στάση απέναντι στα μηχανάκια μας, θεώρησα σωστό να το μοιραστώ μαζί σας. Χωρις πολλα λόγια , διαβάστε το μηνυμα του Γιάννη.

 

Kαλησπέρα, σας γράφω απλά για να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου για τα... μηχανάκια σας. όταν πρωτομπήκα στο σάιτ δεν το είχα πιστέψει πολύ το σύστημά σας. ίσως γιατί χρειάζεται πολύ πειθαρχία, κάτι στο οποίο δεν έχουμε μάθει με το να... ποντάρουμε σε ό,τι κινείται. ίσως και επειδή δεν είχα καταλάβει εξαρχής τι ακριβώς είναι οι γεννήτριες και πως λειτουργούν. σε αυτό ίσως να παίζει ρόλο κ ο τρόπος που τις παρουσιάζετε ή τις επεξηγείτε. αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα και ούτε μου πέφτει και λόγος.

για το λόγο αυτό δοκίμασα μόνο μια φορά όταν σας πρωτοανακάλυψα, δεν είχα αποτελέσμα (γιατί προφανώς το έκανα με λάθος τρόπο) και αποσύρθηκα λέγοντας "μαλακίες λένε".

Κάτι με έτρωγε ωστόσο και έπειτα από μήνες επανήλθα, με συγκεκριμένο πλάνο, κατασταλαγμένος σε όσα θα παίζω κ κυριως πειθαρχημένος.

Εβαλα στόχο τα 100 EURO να γίνουν 500, με απόδοση 1,60 και 1/3 κερδισμένα στοιχήματα

H γεννήτρια μου έβγαλε σε 44 προσπάθειες, τελικά έγινε σε 37 επειδή έπαιζα κ λίγο μεγαλύτερες αποδόσεις από 1,60.

Ακριβώς σε 8 ημέρες! αρχισα στις 6/1 τελείωσε στις 13...

 

Θενκς κ συγχαρητήρια και πάλι.!

 

Να ευχηθούμε πάντα κέρδη στον Γιάννη και σε όποιον άλλο δείξει εμπιστοσύνη στα μηχανάκια μας.