Αρχείο Στοιχημάτων με ενσωματωμένα πλάνα διαχείρισης Κεφαλαίου στο στοίχημα (Excel)

Κατηγορία: Τα νέα μας - Πετυχημένα Συστήματα Γράφτηκε από τον/την Big Paras

 

  Μετά από παρα πολύ κόπο, άπειρους υπολογισμούς, ξενύχτια και αναβολές, η ιστοσελίδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει απολύτως ΔΩΡΕΑΝ σε όλον τον κόσμο , το μαγικό εξελάκι για να αρχίσουμε όλοι να μπαίνουμε στον μαγικό κόσμο της σωστής διαχείρισης του κεφαλαίου μας στο στοίχημα, αυτήν την φορά με πιό επαγγελματικό τρόπο.

  Η ιδέα για το εξελάκι αυτό ξεκίνησε για την μελλοντική του χρήση από τους Τίπστερ μας, ετσι ωστε να βλέπουμε την πορεία όλων σε κοινη βάση. Στην πορεία της κατασκευής του , ομως , προσθέθηκαν νέα στοιχεία τα οποία το κάνουν να είναι ο απόλυτος  σύμμαχος όλων των παιχτών , ερασιτεχνών κι επαγγελματιών, απέναντι στους Μπουκερς.


  Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή , ωστε να μην απαιτείται απο τον χρήστη του να κάνει καμία πράξη , μιάς και δεν είναι όλοι μαθηματικοί.

 Το μόνο που ζητά από τους χρήστες του , είναι , να συμπληρώνουν την απόδοση του γεγονότος που στοιχηματίζουν και τέλος το αποτέλεσμα (νικη ή ήττα) του στοιχήματος. Όλοι οι υπόλοιποι υπολογισμοί, πραγματοποιούνται αυτόματα.

 Τι κάνει λοιπόν αυτό το Εξέλ:

1. Με ποσοστό επί της Καβας (δικής σα επιλογής)

2. Με στοίχημα ανάλογο της επαλήθευσης της απόδοσης (νέος δικός μας αλγόριθμος υπολογισμού)

3. Με την γεννητρια Συστημάτων Στοιχήματος

4. Με το BigParas (όλοι οι απαιτούμενοι υπολογισμοί γίνονται πλέον αυτόματα)

5. Υπάρχει μιά ακόμη στήλη, που σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε το δικό σας  ή οποιοδήποτε άλλο συστημα οικονομικής διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα, ωστε να δείτε και να συγκρίνετε τις δυνατότητές του.

 

  Όλοι οι υπολογισμοί σε όλα τα πλάνα διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα , γίνονται αυτόματα, εκτός από το προσωπικό σας πλάνο.

  Μην χάνετε χρόνο, κατεβάστε το εξελάκι μας, δώστε το δωρεάν και σε όποιον άλλο θέλετε, διαδώστε το. Οι απορίες και οι παρατηρήσεις σας θα απαντούνται στο τσατ ή στο φόρουμ μας στο ανάλογο θέμα.

  Το αρχειο του εξέλ ειναι συμπιεμένο και πριν το χρησιμοποιήσετε θα χρειαστεί αποσυμπίεση. Το αρχείο κατεβαίνει στον υπολογιστή σας , κάνοντας κλικ στο παρακάτω εικονίδιο