'Εφτασε ο ΜΙΔΑΣ

 

 

Ευχάριστα νέα στον κόσμο του Στοιχήματος

Ο ΜΙΔΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Η ιστοσελίδα μας , μετά από 4 δημιουργικά  χρόνια πάνω σε υπολογιστές και μηχανάκια που αφορούν το στοίχημα και τις Στρατηγικές διαχείρισης του Κεφαλαίου μας, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσίασει ένα πραγματικά τέλειο υπολογιστή .

ΤΟΝ ΜΙΔΑ

Το θεώρησα καθήκον μου να ανεβάσω τον πήχυ πολύ ψηλά, γιατί η αγάπη σας στην σελίδα μας όλα αυτά τα χρόνια, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.

Σας ανταποδίδω αυτή την αγάπη, προσφέροντας τον ΜΙδα , που δεν διστάζω πέρα από στομφώδεις τίτλους , να τον χαρακτηρίσω σαν

ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τί κάνει ο ΜΙδας?

 • Έχει ενσωματωμένες 19 διαφορετικές στρατηγικές πονταρίσματος
 • Συντηρητικές και  επιθετικές Στρατηγικές Στοιχήματος
 • Στρατηγικές με σταθερό πονταρισμα, πονταρισμα με ποσοστό επι της κάβας, επιθετικά συστήματα στοιχήματος προοδευτικού πονταρίσματος, στοίχημα με ποσο ανάλογο της απόδοσης κλπ.
 • Σε κάθε βήμα , μπορούμε να αλλάζουμε την στρατηγική μας
 • Διαχειρίζεται στοιχήματα Back (Υπέρ) και Lay (Κατά) , γιά όσους έχουν πρόσβαση στα ανταλλακτήρια
 • Δυνατότητα να υπολογίζει προμήθειες και κρατήσεις, αν υπάρχουν, σε κάθε στοίχημα
 • Εχει ενσωματωμένους υπολογισμούς για κάθε μορφή αποδόσεων  (Δεκαδικές, κλασματικές, Αμερικάνικες και ΚΙνέζικες)
 • Το σημαντικότερο...έχει δυνατότητα 2-100 ταυτόχρονων στοιχημάτων στο ίδιο βήμα.
 • Παρέχει τακτικές κλειδώματος των πρώτων στοιχημάτων κάθε βήματος, ώστε να μπορούμε σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να βάζουμε όσα νέα στοιχήματα θέλουμε, στο ίδιο βήμα
 • Δυνατότητες προσθήκης νέων στρατηγικών πονταρισμάτος.
 • και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που θα τα διαπιστώσετε στην χρήση

ο Μίδας έρχεται σε δυό διαφορετικούς υπολογιστες

Τον Μιδα 15 Χ 5 που διαχειρίζεται μεχρι 5 στοιχήματα ανα βήμα. Τα βήματα σε αυτόν τον υπολογιστή στοιχήματος μπορούν να φτάσουν τα 15, ανάλογα την απόδοση που στοιχηματίζει ο καθένας

Τον ΜΙδα 1 Χ 100 με δυνατότητα να διαχειριστεί εως 100 στοιχήματα ανά βήμα, Εδώ τα βήματα μπορούν να ξεπεράσουν τα 50 ανάλογα πάντα την απόδοση.

Παρέχουμε επίσης κι ένα βοηθητικό εργαλείο, τον MIDAS SYSTEMS BUILDER που μας βοηθά να εντοπίσουμε σε ποια ακριβώς απόδοση θα ρυθμίσουμε τους υπολογιστές του ΜΙΔΑ, ώστε να βελτιστοποιήσει κάθε υπολογισμό. Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο όταν παίζουμε πολλα στοιχήματα ανά βήμα και έχουν ποικιλία σε αποδόσεις.

Τα μηχανάκια - Υπολογιστές του ΜΙΔΑ φαίνονται δύσκολα στην πρώτη ματιά , αλλα δεν είναι τόσο. Απλά έχουν πολλές ρυθμίσεις, που τον εμφανίζουν βουνό

Στις επόμενες μέρες (άμεσα) θα ετοιμάσω μερικά Βιντεο με οδηγίες, που θα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αυτές τις ρυθμίσεις.

Αναγκάστηκα να ανεβάσω τον ΜΙΔΑ λίγες ημέρες γρηγορότερα από το προγραμματισμένο, γιατί μερικά σαίνια εντόπισαν μια ξεχασμένη ενεργή σύνδεση στον τρόπο που θα αποκτούσαν συνδρομή στο απόλυτο αυτό πακέτο..

Και έκαναν την εγγραφή τους.

Αυτό με ανάγκασε να ανοίξω συντομώτερα το πακέτο.

Το πακέτο είναι πλήρες ήδη , αλλά λείπουν τα βίντεο με οδηγίες ρύθμισης και λειτουργίας των υπολογιστών.

Ετσι, μέχρι το πακέτο να είναι απόλυτα ολοκληρωμένο απο πλευράς βοήθειας και οδηγιών, γιά κάθε νέα συνδρομή των μελών μας θα διπλασιάζω τον χρόνο της συνδρομής.

Με αυτό τον τρόπο, κανείς δεν θα νοιώσει ριγμένος , αν ενεργοποιήσει τώρα την συνδρομή του.

Μάλλον κερδισμένος θα βγεί.

Μετά την ολοκλήρωση του πακέτου του ΜΙΔΑ, συνεχίζουμε να ανανεωνουμε το πακέτο με νέα , μηχανακια , για συγκεκριμενες αγορές , παρέχοντας έτοιμη και προ-ρυθμισμένη στρατηγική σε κάθε αγορά που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Τέτοια Υπολογιστάκια θα βγάλουμε πολλά, ώστε να είναι και πιο κατανοητά και λειτουργικά για τα πιό τεμπέλικα μέλη μας.

Η συνδρομές στον ΜΙδα θα διακόπτονται κάθε φορά που επηρεάζεται η σωστή χρήση τους από τα μέλη που έχουν ήδη συνδρομή.

Πάρτε θέση και προλάβετε!

ΥΓ.  Σε όσα μέλη μου στάθηκαν με μια καλή κουβέντα ή και με χρηματική βοήθεια σε μια δύσκολα οικονομική στιγμή της ζωής μου, έχω ενεργοποιήσει ήδη την συνδρομή τους ΔΩΡΕΑΝ.

Αν κάποιος , από αυτά τα άτομα είναι εκτός, το αργότερο μέχρι τα μεσάνυχτα της 27/4/2014 θα ενεργοποιηθεί. Κρατάω αρχείο και δεν πρόκειται να ξεχαστεί ουτε ένας

Δεν τελειώνω με την ευχή ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Από σήμερα κι έπειτα αυτό είναι δεδομένο , σε όποιον δείξει επιμέλεια στα στοιχήματα του.

 

Κι έρχονται κι άλλα!

Είμαστε σε διαρκή ανανέωση κι αναβάθμιση απο την πρώτη μέρα λειτουργίας της ιστοσελίδας μας