Υπολογιστής Βελτιστοποίησης Μπόνους Εταιριών

 

Η χρησιμότητα αυτού του υπολογιστή είναι σημαντική , γιατί αυξάνει το κεφάλαιο που διαθέτουμε γιά στοιχηματισμό.

Οι εταιρίες στοιχημάτων, γιά να δελεάσουν τους υποψήφιους πελάτες τους, δίνουν απλόχερα Μπόνους εγγραφής. Το πίο συνηθισμένο είναι να διπλασιάζουν το αρχικό ποσό κατάθεσης μέχρι ενός ορισμένου ποσού (συνήθως 100 Ευρώ ).

Με την χρήση του υπολογιστή αυτού , και την ταυτόχρονη εγγραφή σε 2 εταιρίες βελτιστοποιούνται τα μπόνους γιατί στοιχηματίζουμε ταυτόχρονα στο ίδιο γεγονός σε διαφορετικά αποτελέσματα, ενα σε κάθε εταιρία. Η καλύτερή του εφαρμογή είναι σε στοιχήματα που έχουν δύο πιθανές εκβάσεις ( Over-Under, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ΝΑΙ-ΟΧΙ κλπ).

Ετσι από την εταιρία που χάνουμε  εισπράτουμε το μπόνους και από την εταιρία που κεδίζουμε  παίρνουμε τα κέρδη  και το μπόνους ταυτόχρονα.

Ο υπολογιστής μας, δινει την δυνατότητα να επιλέγουμε σύμφωνα με την τρέχουσα μπανκα μας σε κάθε εταιρεία.

Μπορούμε να επαναλάβουμε τις εγγραφές σε διαφορετικές εταιρίες , όσες φορές επιθυμούμε.

Ο καλύτερος συνδιασμός είναι να γραφτούμε αρχικά σε 2 εταιρίες. Σε αυτην που χάνουμε μένει το κεφάλαιο μας. Σε αυτήν που κερδίζουμε, την συνδυάζουμε με μιά νέα εταιρία. Εκτελώντας όσες φορές επιθυμούμε αυτη την διαδικασία , πολλαπλασιάζουμε συνέχεια το κεφάλαιο μας, αποκτώντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε πολλές εταιρίες στοιχημάτων , ώστε να έχουμε  χρήματα στο ταμείο μας, όταν κι όπου βρίσκουμε καλύτερη απόδοση σε αγώνα που επιλέξαμε να στοιχηματίσουμε..

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/86/1009086/income-paradise.com/public_html/templates/pjo_petigree/html/com_k2/templates/default/item.php on line 234
(2 ψήφοι)
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια