Υπολογιστής Διαδοχικών Στοιχημάτων , όταν ζητάμε σταθερό κέρδος όποτε κι αν κερδίσουμε

 

Στον υπολογιστή που εμφανίζεται παρακάτω, μπορείτε να υπολογίσετε τα στοιχήματα που πρέπει να ακολουθήσετε , αν στοιχηματίζετε σε οποια απόδοση και με όποιο είδος (Back ή Lay ) στοιχηματων επιθυμείτε, και σαν στοχο έχετε την εξασφάλιση ενός σταθερού κέρδους, σε οποιοδήποτε στοίχημα κι αν κερδίσετε , στο ποσό το οποίο έχετε καθορίσει από την αρχή.


Οδηγίες Χήσης στο κάτω μέρος της σελίδας

 

 

Οδηγίες Χρήσης.

 

Συμπληρώνετε στην αρχή το ποσό που θέλετε να έχετε σαν καθαρό κέρδος , ασχετα σε ποιό από τα επόμενα στοιχήματα θα κερδίσετε και την προμήθεια αν υπάρχει , ανάλογα την εταιρία στοιχηματισμού.

Μετά συμπληρώνετε αρχίζοντας από το στοίχημα Νο 1 την απόδοση που συμμετέχει στο κουπόνι σας. Αν χάσετε συμπληρώνετε την απόδοση στην ανάλογη θέση για το στοίχημα Νο2. Συνεχίζετε με τον ιδιο τρόπο

Ο υπολογιστής αυτός θέλει προσοχή , γιατί πολλές  φορές το ρίσκο που πάιρνουμε είναι πολύ μεγαλύτερο από το προσδοκώμενο κέρδος.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/86/1009086/income-paradise.com/public_html/templates/pjo_petigree/html/com_k2/templates/default/item.php on line 234
(0 ψήφοι)
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια