Υπολογιστής συστήματος "Κατά της ισοπαλίας"

 

Τον υπολογιστή του συστήματος "Κατά της ισοπαλίας" θα τον βρείς πιό κάτω.

Ο υπολογιστής συστήματος "Κατά της ισοπαλίας" είναι ένα εργαλείο, απαραίτητο σε όσους παίζουν στοιχήματα κοντράρωντας την ισοπαλία σε κάποιο γεγονός.

Δουλεύεις ως εξής:

Για να παίξεις με αυτό το σύστημα, πρέπει να έχεις  λογαριασμό στην Betfair

Πας στην Betfair λοιπόν και αγοράζεις μιά απόδοση κατά του Χ σε οποια φάση του αγώνα επιθυμείς , αρκεί ο αγώνας την δεδομένη στιγμή να είναι ισόπαλος. Η απόδοση αυτή μειώνεται όσο κυλάει ο αγώνας.

Μόλις σκοράρει οποιαδήποτε ομάδα η απόδοση του Χ ανεβαίνει πράγμα που σημαίνει οτι μπορείς να αγοράσεις την απόδοση "Υπέρ του Χ" πλέον , και να εξασφαλίσεις άμεσα τα κέρδη σου , όποια και να είναι η εξέλιξη του αγώνα.

Ο υπολογιστής μας είναι αυτοματοποιημένος και σε βοηθά να αγοράσεις και να πουλήσεις άμεσα και χωρίς καθυστέρηση να είσαι νικητής. Συμπλήρωσε τα απαιτούμενα πεδία στην αρχική αγορα "Κατα" , και την απόδοση "Υπέρ " μόλις κάποια ομάδα σκοράρει.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον υπολογιστή, ανάλογα με το πότε έχεις διαλέξει να αγοράζεις την απόδοση  "Κατά τουΧ" , σου υπολογίζεται αυτόματα και ο πραγματικός συντελεστής απόδοσης , αν χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή "Κατά της ισοπαλίας"  σε σύστημα που δημιούργησες με την Γεννήτρια συστημάτων  . Σημείωσε και ένα βασικό σε αυτήν την περίπτωση. Ο υπολογισμός της απόδοσης γιά συστήματα με την Γεννήτρια Συστημάτων Στοιχήματος αφορά απόδοση "Υπέρ".

Κατασκεύασε  ένα εξυπνότερο σύστημα γιά το στοίχημα , χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή "Κατά της ισοπαλίας". Σε συνδιασμό με την Γεννήτρια Συστημάτων δημιουργείς ενα άχαστο κυριολεκτικά σύστημα γιά το στοίχημα.

Περισσότερους υπολογιστές θα βρείς εδώ

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/86/1009086/income-paradise.com/public_html/templates/pjo_petigree/html/com_k2/templates/default/item.php on line 234
(1 Ψήφος)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

« Υπολογιστής Μέγιστης Κάλυψης Στοιχήματος
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια