Big Paras

Big Paras

Ο Κώστας , είναι ο Ιδρυτής και διαχειριστής της ιστοσελίδας  http://www.income-paradise.com.

Λατρεύει το στοίχημα σε αγώνες ποδοσφαίρου. Χόμπυ του που εξελίχθηκε σε εξειδικευση, να μετατρέπει τις σκέψεις του σε μηχανάκια για το στοίχημα ,  ευκολα και κατανοητά γιά όσους διαβαζουν τις οδηγίες χρήσης τους, δύσκολα γιά όσους απλά κοιτάζουν !

Στόχος του , να βρεί το τελειότερο συστημα στοιχήματος και να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Δεν κυνηγά την δόξα.... μόνο το χρήμα

URL Ιστότοπου:

Ολοκληρωμένη διαχείριση κεφαλαίου για τους λάτρεις των επαναπονταρισμάτων

Αλλά με τον σωστό τρόπο, γιατί πέρα από μια μοναδική στιγμή υπερβολικής τύχης, τα επαναπονταρίσματα δεν έχουν κανένα απολύτως μέλλον.

Ο τρόπος  που προτείνουμε στην διαχείριση των επαναπονταρισμάτων είναι ο εξής:

Με την βοήθεια του υπολογιστή Commando που ακολουθεί, χωρίζουμε το κεφάλαιο μας σε 1-5 υποκεφάλαια.

Με 2-10 το πολύ επαναπονταρίσματα ζητάμε να αυξήσουμε ένα μόνο επιμέρους κεφάλαιο κατα 20%-100%

Κάθε φορά που πετυχαίνουμε αυτη την αύξηση σε ένα μόνο από ττα υποκεφάλαια μας, κάνουμε νέο υπολογισμό στον Commando με το νέο μας κεφάλαιο. Σε περίπτωση που χάσουμε ενα επιμέρους κεφάλαιο, προχωράμε στο αμέσως επόμενο χωρίς να πραγματοποιήσουμε κάποιον υπολογισμό.

Ο Commando,  μας παρέχει βοήθεια για κάθε μας κίνηση κατα την εξέλιξή του

 

Διαβάστε περισσότερα...

 

Ο Διαχειριστής Κεφαλαίου Στοιχήματος, αποτελεί το θεμελιώδες μηχανάκι , πάνω στο οποίο θα στηρίξουμε κάθε μακροχρόνιο στοιχηματικό μας πλάνο.

Αποστολή του είναι να μοιραζει το συνολικό κεφάλαιο που διαθέτουμε γιά στοίχημα, σε επιμέρους κεφάλαια, τα οποία τα παίζουμε με την σειρά, ξεκινώντας από το πρώτο.

Κάθε κεφάλαιο το διαθέτουμε για ένα ξεχωριστό και ολοκληρωμένο σύστημα στοιχήματος

Ποτέ δεν παίζουμε ταυτόχρονα τα κεφάλαια. Μόνο αν χαθεί το πρώτο, συνεχίζουμε με το επόμενο κλπ.

Αν κερδίσει το σύστημα που παίζουμε με το ποσό του πρώτου κεφαλαίου , έχουμε ένα νέο κεφάλαιο, μεγαλύτερο από το αρχικό.

Αυτό το νέο κεφάλαιο το βάζουμε σαν αρχικό κεφάλαιο σε νέο υπολογισμό που θα κάνουμε με τον Διαχειριστή Κεφαλαίου Στοιχήματος.

Αυτό επαναλαμβάνεται ( νέος υπολογισμός) κάθε φορά που φτάνει τον στόχο του, κάποιο από τα επιμέρους μας κεφάλαια

Μπορούμε να χωρίσουμε το κεφάλαιο μας σε όσα επιμέρους κεφάλαια επιθυμούμε, ζητώντας κάποιο απ όλα να αυξηθεί σε συγκεκριμένο ποσοστό που πάλι εμείς ορίζουμε.

Προτείνω αυτό το ποσοστό να κυμαίνεται μεταξύ 20% - 100%.

Για να μην έχουμε καμιά απορία οταν λέμε αυξηση κεφαλαίου κατα 100% εννοούμε, αν το επιμέρους κεφάλαιο ήταν 100 Ευρώ και ορίσαμε σαν αυξηση κεφαλαίου το 100% , το επιμέρους κεφάλαιο θα έχει φτάσει τον στόχο του όταν γινει 200 Ευρώ.

Αυτό το γράφω γιατί πολλοί θεωρουν οτι το επιμέρους κεφάλαιο σταματά να εξελίσεται μετά την πρώτη νίκη.

 

Να μπει καλά στο μυαλό όλων οτι

κάθε κεφάλαιο προορίζεται γιά ένα ανεξάρτητο σύστημα με αρχή και τέλος

 

Σκοπός του Διαχειριστή  Κεφαλαίου Στοιχήματος είναι να επαναφέρει το κεφάλαιο μας σε κερδοφορία, μετά από κάποιο ή κάποια χαμένα συστήματα.

Κάθε επιμέρους κεφάλαιο μπορεί να παιχτεί με όποιον τρόπο ή γεννήτρια επιθυμεί ο καθένας μας.

Θα ακολουθήσει ένα βίντεο με οδηγίες χρήσης του Διαχειριστή Κεφαλαίου Στοιχήματος.

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

 

Πρίν προχωρήσετε παρακάτω το διάβασμα, καλό είναι να κάνετε το δικό σας μάθημα αυτογνωσίας.

Να κατατάξετε τον εαυτό σας σε μιά από τις παρακάτω κατηγορίες παιχτών στοιχήματος.

Αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τις δυνατότητες σας και τις αδυναμίες σας κι έτσι θα μπορέσετε να εντοπίσετε με σωστά δεδομένα την τακτική πονταρίσματος που πρέπει να ακολουθήσετε στο στοίχημα.

Υπάρχουν λοιπόν δυο ειδών παίχτες στο στοίχημα:

 • Αυτοί που παίζουν για ψυχαγωγία . Οι παίκτες αυτοί συνήθως στοιχηματίζουν μικροποσά παίζοντας σε μακροσκελή παρολί με στόχο να βγάλουν πολλά χρήματα , ρισκάροντας λίγα χρήματα.
 • Οι πιο οργανωμένοι , οι επαγγελματίες παίχτες , στοιχηματίζουν από ένα ως 3 γεγονότα σε παρολί και τα στοιχήματα τους βασίζονται σε κάποιο στοιχηματικό πλάνο διαχείρισης κεφαλαίου.


Οι παίχτες της πρώτης κατηγορίας θα κερδίσουν πολύ σπάνια και ανάμεσα στους νικητές θα υπάρχουν και αυτοί που θα τους ζηλεύουμε πάντα. Αυτοί που με ένα Ευρώ κέρδισαν 100 ή και 30000 ή και πολύ περισσότερα, ανάλογα την τύχη τους.

Για να φτάσουν σε επιτυχία οι παίχτες της δεύτερης κατηγορίας χρειάζονται δύο συστατικά, τα οποία είναι εξίσου απαραίτητα:

 • Οι καλές προβλέψεις
 • Το κατάλληλο σύστημα διαχείρισης κεφαλαίου.


Οι προβλέψεις που απαιτούνται για να έχουμε κέρδη στο στοίχημα , εξαρτώνται από τον μέσο όρο των αποδόσεων που στοιχηματίζουμε. Έτσι για απόδοση 2 , για να είμαστε κερδισμένοι , ο ελάχιστος αριθμός πετυχημένων προβλέψεων που χρειαζόμαστε για να μπούμε σε κερδοφορία , είναι οι 51 σωστές προβλέψεις στις 100. Όσο μικρότερη είναι η απόδοση που στοιχηματίζουμε , τόσο περισσότερες σωστές προβλέψεις χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε.

Από την στιγμή που έχουμε τον απαραίτητο αριθμό σωστών προβλέψεων και μετά, μόνο τότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι να γίνουμε επαγγελματίες παίχτες και να διεκδικήσουμε κέρδη από το στοίχημα.


Μην γελιόμαστε, αν δεν έχουμε τον ελάχιστο αριθμό σωστών προβλέψεων που απαιτεί η απόδοση που στοιχηματίζουμε, δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να κερδίσουμε στο στοίχημα.

Είδαμε στην προηγούμενη ενότητα τις βασικές τεχνικές στοιχήματος. Τις επαναλαμβάνω περιληπτικά.
Να έχουμε πάντα στο μυαλό ότι καλύτερο σύστημα διαχείρισης Κεφαλαίου στο στοίχημα, είναι αυτό που κερδίζει:

1. Με σταθερό ποντάρισμα.

Παίζουμε όλα τα στοιχήματα μας με σταθερό ποσό ανά στοίχημα. Έτσι για παράδειγμα στοιχηματίζουμε σε 100 γεγονότα απόδοσης 2 από 1 Ευρώ σε κάθε στοίχημα. Κερδίζοντας 51 από τα 100 συνολικά στοιχήματα μας, έχουμε

Κόστος στοιχηματισμού: 100 γεγονότα Χ 1 Ευρώ =100 Ευρώ
Μικτά κέρδη : 51 γεγονότα X 2 Ευρώ κέρδος ανά γεγονός = 102 Ευρώ
Καθαρά κέρδη: 102 Ευρώ μικτά κέρδη - 100 Ευρώ κόστος = 2 Ευρώ καθαρά κέρδη
Ποσοστό καθαρού κέρδους ανά 100 γεγονότα : 2%

2. Με ποσοστό επί του Κεφαλαίου.

Πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα , έχουν διατυπωθεί. Πολλοί χρησιμοποιούν ένα 2% - 10% επί του κεφαλαίου τους, αλλά πρακτικά αυτός ο υπολογισμός είναι αυθαίρετος.
Το ποσοστό επί του κεφαλαίου που πρέπει να στοιχηματίσουμε, έχει άμεση σχέση με την απόδοση και το ποσοστό των επιτυχιών μας σε αυτήν την απόδοση.
Ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που αναλογεί στις δυνατότητες μας , σημαίνει γρήγορη μείωση , μέχρι μηδενισμό του κεφαλαίου μας.
Το καλύτερο δυνατό ποσοστό που μπορούμε να στοιχηματίζουμε κάθε φορά μας το υπολογίζει το BigParas Calculator. Αυτό προσαρμόζει το ποσοστό επί της κάβας που πρέπει να στοιχηματίσετε κάθε φορά , συμφώνα με τις προηγούμενες νίκες και ήττες σας.

Μέχρι τα 100 πρώτα στοιχηματισμένα γεγονότα , ο Calculator προσαρμόζεται στις δυνατότητες σας , ενώ μετά τα 100 συνολικά στοιχηματισμένα γεγονότα σας δίνει με απόλυτη ασφάλεια το ποσοστό επί του κεφαλαίου που πρέπει να στοιχηματίζετε κάθε φορά , σε δύο διαφορετικά επίπεδα για ασφαλή και πιο επιθετικό τρόπο. Το μέγιστο ποσοστό στοιχήματος , είναι παρόμοιο με αυτό που προτείνεται και από το κριτήριο Κέλλυ.


Να σημειωθεί εδώ , ότι αν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο διαχείρισης κεφαλαίου, δεν παίζει ρόλο η σειρά των επιτυχιών ή αποτυχιών των προβλέψεων μας. Για παράδειγμα αν χάσουμε 49 συνεχόμενες φορές σε απόδοση 2 και κερδίσουμε 51 συνεχόμενες στην ίδια απόδοση (υποθετικά μιλάμε- στην πράξη είναι αδύνατη τέτοια διαδοχικότητα) το τελικό μας κεφάλαιο θα είναι ίδιο με αυτό που θα είχαμε αν κερδίζαμε τις πρώτες 51 φορές συνεχόμενα και χάναμε τις επόμενες 49.

Στοιχηματίζοντας με το ιδανικό ποσοστό επί του κεφαλαίου κάθε φορά, αφού είδαμε πως το βρίσκουμε,  αν κερδίσουμε 51 Συνολικά στοιχήματα στα 100 με απόδοση 2 , τα κέρδη μας θα είναι πάλι 2 Ευρώ ανά 100 Ευρώ κεφαλαίου. Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος υπολογισμού του ποσοστού επί του κεφαλαίου που θα έφερνε καλύτερα αποτελέσματα με τέτοιες επιδόσεις (51 στα 100 κερδισμένα σε απόδοση 2). Όσο αυξάνονται οι επιτυχίες , αυξάνουν γεωμετρικά και τα κέρδη.

3. Με επιθετικά συστήματα τύπου Martingale (κέρδος ισο με αυτό του πρώτου στοιχήματος) ή Grand Martingale ( με κέρδος αυξανόμενο κάθε φορά)

Τα πλέον πολυσυζητημένα στοιχήματα με πολλούς φίλους , αλλά και ορκισμένους εχθρούς.  Αυτά βασίζονται στην αύξηση του στοιχήματος κάθε φορά κατά τέτοιο ποσό, ώστε να κερδίσουμε το πρώτο μας στοίχημα στην περίπτωση του Martingale ή να κερδίζουμε το πολλαπλάσιο του αρχικού κέρδους ανάλογα με τον αύξοντα αριθμό του στοιχήματος.

Ένα τυπικό παράδειγμα διαδοχικών στοιχημάτων για απόδοση 2 σε Martingale είναι 1-2-4-8-16... Ευρώ για τελικό κέρδος 1 Ευρώ, όποτε έλθει η νίκη.
Ένα τυπικό παράδειγμα διαδοχικών στοιχημάτων για απόδοση 2 σε Grand Martigale είναι 1-3-7-15-31... Ευρώ για κέρδος 1-2-3-4-5 Ευρώ ανάλογα την φορά που θα κερδίσουμε το στοίχημα μας.

Θεωρητικά και μόνο τα συστήματα τέτοιου είδους είναι άχαστα, αλλά στην πράξη κρύβουν μεγάλους κινδύνους. Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση εάν έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο να χάνουμε συνέχεια. Αλλά το κεφάλαιο που ρισκάρουμε μετά από λίγα βήματα είναι δυσανάλογο του επιθυμητού κέρδους , κρύβοντας τον κίνδυνο οικονομικής καταστροφής.
Προτείνονται υπό όρους που θα αναφέρω παρακάτω και μόνο όταν έχουμε ορίσει το μέγιστο ποσό που θα ρισκάρουμε, το οποίο δεν πρέπει να ξεπερνά το ποσό που θα ρισκάραμε σε οποιονδήποτε τρόπο στοιχηματισμού κι αν επιλέγαμε για τα στοιχήματα της ημέρας

Τα συστήματα διαχείρισης κάβας τέτοιου τύπου προτείνονται σε δυο κατηγορίες παιχτών :

 • σε αυτούς που δεν ξεπερνούν με κανέναν τρόπο τον απαιτούμενο αριθμό επιτυχιών σε μια απόδοση , έτσι αυτός ο τρόπος είναι η υστάτη λύση στο να βγουν κερδισμένοι από το στοίχημα.
 • στους επαγγελματίες παίχτες του στοιχήματος, αυτούς που ξέρουν τι κάνουν , ξέρουν πόσες φορές θα κερδίσουν στην συγκεκριμένη απόδοση και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ήττα που θα έλθει στα σίγουρα κάποια στιγμή. Για να προλάβουν δε αυτήν την χασούρα , θα πρέπει να θέτουν κάθε φορά χαμηλούς στόχους και να περνάνε σε αναλήψεις όσο πιο ταχτικά γίνεται. Η συχνότητα που προτείνω , είναι κάθε φορά που το κεφάλαιο τριπλασιάζεται , να γίνεται ανάληψη του 60% του συσσωρευμένου κεφαλαίου και να συνεχίζεται η διαδικασία τον ίδιο τρόπο αν κυνηγάμε τα μεγάλα κέρδη, ή να ξεκινάμε από την αρχή μετά από κάθε τριπλασιασμό.


Αυτός ο τρόπος στοιχηματισμού είναι μοντελοποιημένος για όσους δεν τα πάνε καλά με τα μαθηματικά στην Γεννήτρια Συστημάτων Στοιχήματος, ή οποία προσφέρεται επίσης Δωρεάν σε όλα τα μέλη της ιστοσελίδας μας

Και πάμε στο δια ταύτα!
Πως θα κερδίσω λεφτά από το στοίχημα?


Η απάντηση είναι απλή!

Αν το ποσοστό επιτυχίας των προβλέψεων μας είναι μεγαλύτερο από αυτήν που απαιτεί η απόδοση που στοιχηματίζω, τότε με αργά αλλά σταθερά βήματα πάω στο σταθερό ποντάρισμα ή στο ποντάρισμα με ποσοστό επί του Κεφαλαίου.

Αν δεν συμπληρώνω το απαιτούμενο ποσοστό επιτυχιών με βάση την απόδοση που στοιχηματίζω , κάνω δύο τρεις δοκιμές σε συστήματα επιθετικού χαρακτήρα , να δω αν έχω κάποια βελτίωση στο κεφάλαιό μου.

Αν δεν την δω αυτήν την βελτίωση , δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν κάνω για στοίχημα. Ή τα παρατώ εντελώς ή παιζω για την πλάκα μου και μόνο, έχοντας επίγνωση ότι στο τέλος θα χάσω το κεφάλαιο μου.

Να θυμάστε κι εσείς κι εγώ ότι καμιά στοιχηματική εταιρία δεν μοιράζει χρήματα. Το αντίθετο μάλιστα! Τα δικά μας θέλουν και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουν να μας τα πάρουν.

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

 

Πολλές φορές έχω παρατηρήσει λογομαχίες μεταξύ των παιχτών του στοιχήματος , σχετικές με το αν χρειάζεται ένα και καλό, ή αντίθετα, αρκετά έως πολλά στοιχήματα καθημερινά.

ΟΙ μεν υποστηρίζουν οτι ένα και καλό στοίχημα την μέρα είναι ικανό να τους οδηγήσει στην κερδοφορία, οι δε επιχειρηματολογούν, οτι παίζοντας πολλά στοιχήματα καθημερινά, μειώνεται ο κίνδυνος να χαθούν πολλά σε ....άσχημο φεγγάρι.

Και οι μεν και οι δε, έχουν δίκιο!

Αλλα, από την άλλη κανένας δεν είναι απόλυτα σωστός.

Αν οι εκτιμήσεις των στοιχημάτων που τοποθετούμε , είναι αποτέλεσμα ενός σταθερού τρόπου επιλογής, ένα ή πολλά στοιχήματα την κάθε μέρα , δεν έχει καμία απολύτως διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα του συστήματος που ακολουθούμε.

Κι αυτό γιατι η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, δεν είναι στην ποσότητα, αλλά είναι στον χρόνο.

Είτε παίζουμε ένα στοίχημα καθε ημερα, είτε 100, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο , αλλά σε διαφορετική χρονική στιγμή.

Το σύνολο των στοιχημάτων μας, μπαίνει στο  " Στατιστικό Καζάνι ", που σημαίνει οτι η νίκη και η αποτυχία στις εκτιμήσεις, παραμετροποιούνται σε ποσοστά, τα οποία σε βάθος χρόνου παρουσιάζουν μια σταθερότητα.

Απλά αυτοί που παίζουν ενα στοίχημα την κάθε μέρα, θα φτάσουν στην επιτυχία ή στην αποτυχία του συστήματος τους, πιό αργά σε βάθος χρόνου.

Αυτοί που παίζουν πολλά στοιχήματα καθημερινά, θα φτάσουν σε συντομώτερο χρόνο στο τέλος του συστήματος τους, είτε με κέρδη , είτε με αποτυχία.

ΜΙλάμε πάντα, έχοντας σαν  δεδομένο, οτι οι εκτιμήσεις βγαίνουν όλες με το ίδιο φίλτρο και δεν είναι αποτέλεσμα τυχαίας επιλογής.

Καταλήγουμε λοιπόν!

Αν τα στοιχήματα μας βγαίνουν με σταθερά φίλτρα,

δεν παίζει ρόλο, ο αριθμός των καθημερινών στοιχημάτων,

με τελικό όριο το σημείο που οι εκτιμήσεις μας σταματούν να είναι απολύτως διαυγείς.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Το Anti-Martingale Betting System είναι μιά παραλλαγή του Martingale Betting System.

Είναι το ίδιο σύστημα που άλλοι ονομάζουν Paroli

Κυρίως το χρησιμοποιούμε σε παιχνίδια ρουλέτας και Καζίνο. Δεν προτείνεται γιά  χρήση σε παιχνίδια στοιχήματος. Στόχος του συστήματος είναι να βελτιστοποιήσουμε τα κέρδη μας οταν βλέπουμε πως η τύχη είναι με το μέρος μας. Η βασική του ιδέα είναι να ποντάρουμε μετά από ένα νικηφόρο γύρο τα διπλά, γιά 2-5 επαναλήψεις .

Πιό πρακτικά , υποθέτουμε οτι κερδίσαμε παίζοντας 2 Ευρω στην ρουλέτα ποντάροντας στο κόκκινο. Τα 4 Ευρώ που κερδίσαμε τα ξαναπαίζουμε, αν κερδίσουμε παίζουμε τα 8 Ευρώ, αν κερδίσουμε πάλι παίζουμε τα 16 και σταματάμε έχοντας αποκομίσει καθαρά κερδη 16-2=14 Ευρώ διακινδυνεύοντας μόνο 2 Ευρώ (το αρχικό μας ποντάρισμα). Αν χάσουμε περιμένουμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι την στιγμή που κρίνουμε , ποντάροντας πάλι το αρχικό μας ποσό, τα 2 Ευρώ δηλαδή.

Το αν θα το χρησιμοποιήσετε , το αφήνουμε στην δική σας κρίση.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Grand Martingale Betting System είναι μιά παραλλαγή του κλασσικού Martingale System.

Στο κλασσικό Martingale Betting System ποντάροντας σε στοιχήματα με συντελεστή απόδοσης 2 , διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας κάθε φορά που χάνουμε, με τελικό στόχο , όταν κερδίσουμε να έχουμε σαν καθαρό κέρδος το αρχικό μας ποντάρισμα. Στοιχηματίζουμε με πονταρίσματα σε ακολουθία της μορφής 1-2-4-8-16-32-64-128......

Στο Grand Martingale Betting System  κάθε φορά που χάνουμε ποντάροντας σε στοιχήματα με συντελεστή απόδοσης 2, διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας και προσθέτουμε σε αυτό το αρχικό μας ποντάρισμα. Γιά παράδειγμα ποντάρουμε αρχικά 1 Ευρώ , σε στοίχημα με συντελεστή απόδοσης 2 και χάνουμε το στοίχημα. Το επόμενο ποντάρισμα θα είναι 2 Χ 1 Ευρώ =2 Ευρώ +1 Ευρώ (αρχικό ποντάρισμα) =3 Ευρώ . Αν ξαναχάσουμε ποντάρουμε (2 Χ 3 Ευρώ )+1 Ευρώ = 7 Ευρώ . Αν κερδίσουμε την 5η φορά το καθαρό μας κέρδος θα είναι 5πλάσιο του αρχικού μας πονταρίσματος.

Η χρηματική ακολουθία των πονταρισμάτων μας είναι της μορφής 1-3-7-15-31-63-127...... Ολα αυτα ισχύουν για πονταρίσματα σε στοιχήματα με συντελεστή απόδοσης 2.

Οπως βλέπουμε στο Grand Martingale Betting System έχουμε μεγαλύτερο κέρδος, αυξάνοντας ταυτόχρονα το κεφάλαιο που ρισκάρουμε.

Και αυτό το σύστημα είναι υψηλού ρίσκου και δεν συνιστούμε να βασιστείτε σε αυτό.

Αν επιμένετε να το ακολουθήσετε , η συμβουλή μας είναι να μην συνεχίσετε πάνω από 4 με 5 χαμένα πονταρίσματα. 

Διαβάστε περισσότερα...

Το διασημότερο σύστημα στοιχηματισμού, με προοδευτικά αυξανόμενο ποντάρισμα,από τον διεθνή χώρο.

Ξεκίνησε σαν σύστημα για το τυχερό παιχνίδι με νομίσματα "Κορώνα-Γράμματα" γύρω στον 18ο αιώνα, αλλά σύντομα επεκτάθηκε σε όλα τα τυχερά παιχνίδια

Στηρίζεται στο ο,τι δεν μπορείς να χάνεις σε συνεχόμενη βάση, και εφαρμόζεται κυρίως σε συντελεστές απόδοσης από 2 και πάνω.

Πώς παίζεται;

Κάθε φορά που χάνεις διπλασιάζεις το στοίχημα , δηλαδή αν χάσεις σε στοίχημα έχοντας ποντάρει 1 Ευρώ, το επόμενό σου στοίχημα θα πρέπει να είναι 2 Ευρώ. Αν χάσεις πάλι , την επόμενη φορά θα στοιχηματίσεις 4 Ευρώ κ.ο.κ. Εχουμε δηλαδή , μιά ακολουθία πονταρισμάτων της μορφής 1-2-4-8-16-32-64.........

Οταν κερδίσεις ξεκινάς από την αρχή και το κέρδος σου θα είναι ίσο με το αρχικό σου ποντάρισμα.

Τα παραπάνω ισχύουν για στοιχήματα με συντελεστή απόδοσης 2

Το Martingale system είναι σύστημα με πολύ υψηλό ρίσκο και απαιτεί μεγάλο κεφάλαιο γιά να υποστηριχτεί. Διάφορες μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς , αποδεικνύουν ο,τι ο παίχτης βγαίνει μεσομακροπρόθεσμα χαμένος. Αυτός είναι και ο λόγος που το Martingale System δεν προτείνεται σε καμία περίπτωση από εμάς, η αναφορά σε αυτό γίνεται μόνο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.


 

Διαβάστε περισσότερα...

 

Το  D'Alembert betting system πήρε το ονομά του από εναν Γάλλο φυσικό του 18ου αιώνα, τον Jean le Rond d'Alembert.

Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται για πονταρίσματα σε γεγονότα που μπορούν να έχουν 2 πιθανές εκβάσεις, π.χ. μαύρο-κόκκινο στην ρουλέτα. Η ταχτική σε αυτό το σύστημα είναι να ανεβάζουμε το ποντάρισμά μας κατα μία μονάδα πονταρίσματος (Unit), κάθε φορά που χάνουμε, και να μειώνουμε το ποντάρισμα κατά ενα Unit κάθε φορά που κερδίζουμε.

Το σύστημα βασίζεται στην θεωρία των πιθανοτήτων που μας λέει οτι σε έναν μεγάλο αριθμό επαναλήψεων γεγονότων που μπορούν να έχουν δύο μόνο διαφορετικές εκβάσεις, οι πιθανότητες είναι 50-50.

Πιό πρακτικά το σύστημα παίζεται ως εξής παίρνοντας σαν 1 Unit = 1 Ευρώ

 • Παίζουμε 1 Ευρώ και κερδίζουμε    ==>  το στοίχημα παραμένει ίδιο
 • Παίζουμε 1 Ευρώ και χάνουμε         ==>  το στοίχημα αυξάνει κατά 1 Unit =1 Ευρώ
 • Παίζουμε 2 Ευρώ και χάνουμε         ==>  το στοίχημα αυξάνει πάλι κατά  1 Unit
 • Παίζουμε 3 Ευρώ και χάνουμε         ==>  πάλι αυξάνουμε το στοίχημα κατά 1 Unit
 • Παίζουμε 4 Ευρώ και κερδίζουμε    ==>  μειώνουμε το στοίχημα κατά 1 Unit
 • Παίζουμε 3 Ευρώ και κερδίζουμε    ==>  μειώνουμε το στοίχημα κατά 1 Unit
 • Παίζουμε 2 Ευρώ και χάνουμε         ==>  αυξάνουμε το στοίχημα κατα 1 Unit

και συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο.

 

Διαβάστε περισσότερα...

 

Το σύστημα esquire για το στοίχημα, έχει εφαρμογή σε στοιχήματα με αποδόσεις μεγαλύτερες του 2

Το σύστημα εκτελείται ως εξής:

Γράφουμε μια οποιαδήποτε ακολουθία αριθμών από τον μικρότερο προς τον μεγαλύτερο.

Γιά να αποφύγουμε να ξεφύγει το κεφάλαιο σε περίπτωση παρατεταμένης χασούρας ας γράψουμε τους αριθμούς 1 - 2 - 3

Το ποσό που στοιχηματίζουμε κάθε φορά είναι το άθροισμα των αριθμών των ακρων, στην περίπτωσή μας το 1+3=4

Στοιχηματίζουμε δηλαδή 4 μονάδες σαν ποσό πρωτου στοιχήματος

Σε περίπτωση που κερδίσουμε διαγράφουμε τους αριθμούς που χρησιμοποιήσαμε για να πάρουμε το αθροισμα

Στην περίπτωσή μας διαγράφουμε σε περίπτωση νίκης το 1 και το 3 και μένει στην ακολουθία μας μόνο ο αριθμός 2. Αυτός στοιχηματίζουμε στο επόμενο μας ποντάρισμα.

Σε περίπτωση ήττας προσθέτουμε στα δεξιά της ακολουθίας το ποσό που στοιχηματίσαμε, στην περιπτωσή μας το 4 , οπότε η ακολουθία μας στην ήττα διαμορφώνεται ώς εξής: 1-2-3-4

Συνεχίζουμε πραγματοποιώντας τις ίδιες κινήσεις, ανάλογα αν κέρδισε ή έχασε το στοίχημα μας.

Το σύστημα σταματά μόλις δεν υπάρχει πλέον κανένας αριθμός στην ακολουθία μας.

Επαναλαμβάνουμε το σύστημα από την αρχή......

 

Διαβάστε περισσότερα...