Στοίχημα με ποσό ανάλογο της απόδοσης

 

Η μέθοδος στοιχηματισμού με ποσό ανάλογο της απόδοσης , στηρίζεται στην πιθανότητα επαλήθευσης κάθε απόδοσης.

Αυτό σημαίνει ο,τι μια απόδοση του 1,2 έχει θεωρητική και στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης περιπου 83% σε αντίθεση με μιά απόδοση του 2 όπου οι πιθανότητες επαλήθευσης κατεβαίνουν στο 50%.

Όλα τα παραπάνω χτίζουν το υπόβαθρο αυτού του τρόπου εξαγωγής ποσών στοιχήματος, που σαν αποτέλεσμα έχει να  ποντάρουμε περισσότερα χρήματα σε μικρές αποδόσεις, τα οποία μειώνονται όσο αυξάνουν οι αποδόσεις.

Η επιτυχία και αυτού του τρόπου, εξαρτάται απο τις σωστές μας προβλέψεις , οι οποίες πρέπει να είναι περισσότερες από όσες απαιτεί η στατιστική επαλήθευσης της απόδοσης.

Βοήθεια στον υπολογισμό των ποσών στοιχηματισμού, αν θέλετε να ακολουθήσετε αυτή την μέθοδο, σας προσφέρει η γεννήτρια Multibets.

Θα βρείτε εύκολα τα ποσαά που πρέπει να στοιχηματίζετε, ανάλογα την απόδοσεις που έχουν τα στοιχήματα σας,  ακολουθωντας την παρακάτω διαδικασία,

Θα χρησιμοποιήσω σαν παράδειγμα οτι ένα μέσο ποσό στοιχήματος μου ειναι 10 ευρώ και στοιχηματίζω σε απόδόσεις απο 1,5 - 3,5.

Βαζουμε σαν αρχικό κεφάλαιο στην Multibet, 10 στοιχήματα  Χ 10 Ευρώ το καθένα = 100 Ευρώ κεφάλαιο, και μετα μοιράζουμε τις αποδόσεις μας απο 1,5 έως 3,5 σε 10 βηματα (όσα τα στοιχήματα μας), οπότε μιλάμε για μια ακολουθία αποδόσεων που η επόμενη είναι μεγαλύτερη κατά 0,2 της προηγούμενης.

Κάνουμε μια διακύμανση με 11 ενεργές αποδόσεις. Οι 11 αποδόσεις μας ειναι οι εξής

1,5 - 1,7 - 1,9 -2,1 - 2,3 - 2,5 - 2,7 - 2,9 - 3,1 - 3,3 - 3,5 , αυτές συμπληρώνουμε στο μηχανάκι μας και βλέπουμε τα ποσά που πρεπει να στοιχηματίζουμε ανάλογα την απόδοση.

Η παρακάτω Φωτο δίνει την εικόνα του παραδείγματος. Προσαρμόστε την Multibet στα δικά σας δεδομένα με τον τρόπο που περιέγραψα πιό πάνω. Σας θυμίζω οτι το παράδειγμα στηρίζεται σε ένα μέσο στοίχημα 10 Ευρώ.

 

 

Ο τρόπος αυτός απαιτεί  λογική και καλές πιθανότητες επαλήθευσης στα στοιχήματα μας

Ειδικά σε κάθε χαμένο στοίχημα με μικρή απόδοση τα πράγματα γίνονται ακόμη πιό δυσάρεστα, γιατί χάνεται μεγαλύτερο ποσό απο το συνηθισμένο , και χρειάζονται ακόμη περισσότερες πετυχημένες προσπάθειες για να καλυφθεί η ζημιά και να μπούμε σε κερδοφορία

Κλείνοντας να αναφέρουμε ο,τι, δεν προτείνουμε αυτόν τον τρόπο σε κανέναν, εξ αιτίας του κινδύνου να χαθούν παραπάνω στοιχήματα σε μικρή απόδοση που δυσχεραίνουν το συνολικό μας πλάνο.

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/86/1009086/income-paradise.com/public_html/templates/pjo_petigree/html/com_k2/templates/default/item.php on line 234
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 3624 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια