Στοίχημα με το σύστημα Grand Martingale

Το Grand Martingale Betting System είναι μιά παραλλαγή του κλασσικού Martingale System.

Στο κλασσικό Martingale Betting System ποντάροντας σε στοιχήματα με συντελεστή απόδοσης 2 , διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας κάθε φορά που χάνουμε, με τελικό στόχο , όταν κερδίσουμε να έχουμε σαν καθαρό κέρδος το αρχικό μας ποντάρισμα. Στοιχηματίζουμε με πονταρίσματα σε ακολουθία της μορφής 1-2-4-8-16-32-64-128......

Στο Grand Martingale Betting System  κάθε φορά που χάνουμε ποντάροντας σε στοιχήματα με συντελεστή απόδοσης 2, διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας και προσθέτουμε σε αυτό το αρχικό μας ποντάρισμα. Γιά παράδειγμα ποντάρουμε αρχικά 1 Ευρώ , σε στοίχημα με συντελεστή απόδοσης 2 και χάνουμε το στοίχημα. Το επόμενο ποντάρισμα θα είναι 2 Χ 1 Ευρώ =2 Ευρώ +1 Ευρώ (αρχικό ποντάρισμα) =3 Ευρώ . Αν ξαναχάσουμε ποντάρουμε (2 Χ 3 Ευρώ )+1 Ευρώ = 7 Ευρώ . Αν κερδίσουμε την 5η φορά το καθαρό μας κέρδος θα είναι 5πλάσιο του αρχικού μας πονταρίσματος.

Η χρηματική ακολουθία των πονταρισμάτων μας είναι της μορφής 1-3-7-15-31-63-127...... Ολα αυτα ισχύουν για πονταρίσματα σε στοιχήματα με συντελεστή απόδοσης 2.

Οπως βλέπουμε στο Grand Martingale Betting System έχουμε μεγαλύτερο κέρδος, αυξάνοντας ταυτόχρονα το κεφάλαιο που ρισκάρουμε.

Και αυτό το σύστημα είναι υψηλού ρίσκου και δεν συνιστούμε να βασιστείτε σε αυτό.

Αν επιμένετε να το ακολουθήσετε , η συμβουλή μας είναι να μην συνεχίσετε πάνω από 4 με 5 χαμένα πονταρίσματα. 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/86/1009086/income-paradise.com/public_html/templates/pjo_petigree/html/com_k2/templates/default/item.php on line 234
(2 ψήφοι)
Διαβάστηκε 4306 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια