Αναζητώντας προσοδοφόρες αγορές στοιχημάτων στοιχήματος.
Ερώτηση
Σύστημα για +0,5 γκολ
- mesologgi
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Κατώτερος Boarder
-
- Κάρμα: 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Ύστερα από αρκετά μεγάλη μελέτη έχω καταλήξει σε αρκετά συστήματα που με την ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ περνάνε σε μαγάλο ποσοστό.
Ένα από αυτά θα σας παραθέσω σήμερα και κατά καιρούς θα σας παρουσιάσω κι άλλα.
Έχω παρατηρήσει ότι μια καλή απόδοση (2,50) που περνάει αρκετά συχνά και με την γεννήτρια προστατεύεται πολύ δυναμικά είναι να παίζεις το οβερ 0,5 γκολ ημιχρόνου στο 30' λεπτό του αγώνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος εκείνη την στιγμή.(εννοώ να παίζεται το άλλο ένα γκολ μετά το 30' όποιο κι αν είναι το σκορ εκείνη την στιγμή).
Το σύστημα που προτείνω είναι:
Στόχος : διπλασιασμός
Απόδοση : 2,50
Βήματα : 33
Υποσυστήματα : 6
Θεωρώ ότι τουλάχιστον 1 στις 3 θα έχετε πιάσει το ζητούμενο οπότε με την κάλυψη των 6 πονταρισμάτων,σχεδόν εκμηδενίζετε την πιθανότητα ήττας.
Επίσης άλλο ένα καλό που έχει αυτό το σύστημα είναι ότι τα βήματα καλύπτονται άνετα σε ένα Σαββατοκύριακο.
Περιμένω τις απόψεις σας και τις βελτιώσεις σας!
http://mesologgi--over.blogspot.com/
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- betover
-
- Αποσυνδεμένος
- Πλατινένιος Boarder
-
- Κάρμα: 15
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1511
Αν καταλαβα καλα , πονταρεις στο 30΄λεπτο στο πρωτο ημιχρονο να μπει ενα γκολ , ανεξαρτητα του σκορ.
δλδ να μπει ενα γκολ απο το 30΄-45
Σωστα;;;;;
Αν ειναι ετσι ...ειναι αρκετα δυσκολο να το πετυχεις... αλλα αν το εχεις ψαξει κατι θα ξερεις!!!!!
fairbet365.webnode.gr/
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
- mesologgi
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Κατώτερος Boarder
-
- DragoS
-
- Αποσυνδεμένος
- Χρυσός Boarder
-
- Κάρμα: 8
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 313
Το γεγονος ειναι οτι το πρωτο γκολ σε ενα αγωνα μπενει μετα το πρωτο 20λεπτο.
Αυτό μπορεί εύκολα να το δεί κάποιος σε ένα livescore.
Καλή τύχη
υγ. χωρις αυτο να αποτελει και τον κανονα για ολα τα παιχνιδια, αλλα κοιτωντας σε μια βαση μεγαλη οπου καταγραφωντε
τα γκολ και η ωρα που επιτυγχανωνται, τοτε ο μεσος ορος ειναι εκει.
- mesologgi
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Κατώτερος Boarder
-
- gotchagr
-
- Αποσυνδεμένος
- Έμπειρος Boarder
-
- ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ
- mesologgi
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Κατώτερος Boarder
-
gotchagr έγραψε: Έχεις κάποια κριτήρια που ποντάρεις στα παιχνίδια ή όποιο είναι διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή; Λίγο χαζή η ερώτηση αλλά προσπαθώ να μπω στο σκεπτικό σου στο πώς διαλέγεις τα παιχνίδια.
Καθόλου χαζή ερώτηση.Ίσως η πιο σημαντική.Με βάση την παρατήρηση που έχω κάνει,δεν χρειάζεται να μελετήσεις τα ματς.Έχω δει ότι δύσκολα περνάνε 5 σερί χωρίς γκολ από το 30' μέχρι το 45'.Σϊγουρα κάποια μέρα θα το δεις αυτό και ίσως και 2 φορές.Αλλά,όπως και να'χει είναι δύσκολος όρος να σπάσει οπότε με τα λίγα πονταρίσματα που ζητάω,μάλλον είναι κατά 80% ασφαλής.Πράγμα που σημαίνει ότι σε κάθε 10 διπλασιασμούς που θα ζητάω,ακόμη και οι 7 ή οι 6 να περάσουν,θα είμαι στο συν.Παίζω λοιπόν το πρώτο που είναι διαθέσιμο και στην απόδοση που ζητάω.
- gotchagr
-
- Αποσυνδεμένος
- Έμπειρος Boarder
-
- ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ
mesologgi έγραψε:
gotchagr έγραψε: Έχεις κάποια κριτήρια που ποντάρεις στα παιχνίδια ή όποιο είναι διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή; Λίγο χαζή η ερώτηση αλλά προσπαθώ να μπω στο σκεπτικό σου στο πώς διαλέγεις τα παιχνίδια.
Καθόλου χαζή ερώτηση.Ίσως η πιο σημαντική.Με βάση την παρατήρηση που έχω κάνει,δεν χρειάζεται να μελετήσεις τα ματς.Έχω δει ότι δύσκολα περνάνε 5 σερί χωρίς γκολ από το 30' μέχρι το 45'.Σϊγουρα κάποια μέρα θα το δεις αυτό και ίσως και 2 φορές.Αλλά,όπως και να'χει είναι δύσκολος όρος να σπάσει οπότε με τα λίγα πονταρίσματα που ζητάω,μάλλον είναι κατά 80% ασφαλής.Πράγμα που σημαίνει ότι σε κάθε 10 διπλασιασμούς που θα ζητάω,ακόμη και οι 7 ή οι 6 να περάσουν,θα είμαι στο συν.Παίζω λοιπόν το πρώτο που είναι διαθέσιμο και στην απόδοση που ζητάω.
Ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη αν σε ζαλίζω με τις ερωτήσεις μου. Εξάλλου η περιέργεια έφαγε την γάτα!

Πάρε κι ένα κάρμα να το έχεις να πορεύεσαι!
- Mpampisgr
-
- Αποσυνδεμένος
- Κατώτερος Boarder
-
Εγω στηριζομενος στην ιδεα που ειχε καποιο αλλο μελος πριν 1 χρονο, και την εχει δημοσιευσει εδω στο φορουμ, ακολουθω το ενα γκολ ημιχρονο (Over 0.5 H) αλλα μπαινω αναμεσα στο 20'-30'
Εαν περασει το 30 οι αποδοσεις εκτοξευονται αλλα δυσκολα μπαινει γκολ απο οτι εχω δει
Αναμεσα στο 20' και 30' η αποδοση φτανει απο 1.70 - 2.00 συνηθως αλλα στατιστικα μπαινει γκολ σε παρα πολλα ματς
Οποτε δοκιμασα να μπω μετα το 30 εφαγα κοκκινη
Και μια δευτερη παρατηρηση
Αυτο το συστημα εχει παρα πολλες επιτυχιες σε μικρες διοργανωσεις κυριως (τα σκουπιδακια που ελεγα παλια οσοι θυμουνται το chat του sniky) όπου οι ομαδες παιζουν συστημα μπουλουκι
Σε μεγαλες διοργανωσεις και πρωταθληματα οπου υπαρχει πειθαρχια και οι παικτες παιζουν οργανωμενα δυσκολευουν τα πραγματα
Λεφτα υπαρχουν Απλα... δεν τα εχω εγω