Πρόσβαση Στον "Μίδα"

 

Η πρόσβαση στο πακέτο υπολογιστών του "Μιδα" είναι ελεγχόμενη!

Ο Μίδας είναι για τα μέλη και τους φίλους , που κατανόησαν την χρήση και δοκίμασαν τις αγαπημένες μας ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ, οι οποίες προσφέρονται απολύτως ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο

Όποιος πέρασε από το στάδιο αυτό έχει ήδη καταλάβει πόσο πιό ευκολο γίνεται να κερδίσεις στο στοίχημα

Ο πακέτο ΜΙΔΑΣ ,  είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε όλο το διαδίκτυο, στο χτίσιμο ενός απλού ή πολυσύνθετου συστήματος για το στοίχημα.

Είναι ο δικός μου τρόπος να πω "Ευχαριστώ" σε όσους φίλους , αναγνωρίζοντας τα ατέλειωτα ξενύχτια μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το ψηλό επίπεδο, προχώρησαν σε μια μικρή ή μεγαλύτερη ΔΩΡΕΑ, ανάλογα την διάθεση , το πορτοφόλι του καθενός και τα κερδη που αποκόμησαν με την βοήθεια των εργαλείων της ιστοσελίδας μας.

 

Ετσι, για κάθε 5 ευρώ  που προσφέρει ο καθένας για τα λειτουργικά έξοδα της σελίδα μας,

ανταποδίδουμε την χειρονομία με ανάλογους μήνες πρόσβασης στο πακέτο του ΜΙΔΑ.

 

Με αυτό το τρόπο δίνεται και η ευκαιρία σε νέα μέλη να γνωρίσουν από κοντά τον απόλυτο υπολογιστή κατασκευής πλάνων και συστημάτων για το στοίχημα , με ασήμαντο κόστος, όσο μισό καφεδάκι.

Στό κάτω δεξί μέρος κάθε σελίδας θα βρείτε την εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε γρήγορα , αμεσα και απλά τη ΔΩΡΕΑ σας , μεσω PayPal, Skrill ή PaySafe

Αυτό ήταν όλο!

Πλέον έχετε πρόσβαση στο απόλυτο πακέτο διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα!

 

 

 Η συνδρομή σας είναι αναγκαία ώστε να πληρώνουμε τις αυξημένες απαιτήσεις του σέρβερ που φιλοξενεί τις γεννήτριες. Οτι περισεύει , χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε αγορες προγραμμάτων , χρήσιμων στην σωστή λειτουργία της σελίδας.

Ο Σερβερ ελέγχει και αποθηκευει στοιχεία για την πρόσβαση των μελών.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΜΙΔΑ.

Το περιεχόμενο προστατεύεται από κοινή χρήση. Όποιος παραβαίνει αυτός τον όρο, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος και υπόλογος απέναντι στον νόμο.

Αν κάποιος έχει πρόβλημα να διαθέσει το ελάχιστο ποσό, να επικοινωνήσει μαζί μου.

Οι συνδρομές θα είναι περιορισμένες, κάποια στιγμή θα κλείσουν αναγκαστικά.

Όσοι προλάβουν, σε επόμενο στάδιο, τα χρήματα που περισεύουν θα στοιχηματίζονται σε ομαδικό συστημα και τα κέρδη θα διανέμονται δίκαια σε όλους όσους έχουν ενεργή συνδρομή