Οδηγίες χρήσης και βίντεο  για το πακέτο "Midas".

 

Το αρχείο βοηθείας του πακέτου, γραφεται απο 5 -18 Μαίου 2037. Αυτές τις μέρες θα ανανεώνεται ζωντανά.

Μόλις ολοκληρωθεί, διαβάστε προσεκτικά το κάθε άρθρο και παρακολουθήστε τα βίντεο, ώστε να είστε σε θέση να δουλεύετε και να στήνετε στα μέτρα σας,οτι σύστημα θέλετε με τα απόλυτα μηχανάκια-υπολογιστές πλάνων διαχείεισης κεφαλαίου στο στοίχημα

 

Ο υπολογισμός της ιδανικής απόδοσης σε κάθε σύστημα για το στοίχημα είναι μια απαραίτητη διαδικασία και προηγείται της διεξαγωγής κάθε στοιχηματικού πλάνου.

Ο σκοπός του υπολογισμού της ιδανικής απόδοσης είναι τριπλός

  • Να ρυθμίσει την απόδοση σε καθε σενάριο και στρατηγική που θα καταστρώσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε το κεφάλαιο μας να μπορεί να καλύψει ολα τα πιθανά βήματα που έχουμε προγραμματίσει.
  • Να μας δώσει σωστά στατιστικά για τις πιθανότητες επαλήθευσης και την διάρκεια κάθε συστήματος για το στοίχημα.
  • Να υπολογίσει το συνολικό κεφάλαιο που θα χρειαστούμε, αν ξεκινήσουμε με ποσό πρώτου στοιχήματος 0,20 Ευρώ

Η διαδικασία εύρεσης της ιδανικής απόδοσης για κάθε συστημα στοιχήματος , μπορεί να γίνει μόνο από τον  "MIdas Systems Builder"

Μετά μεταφέρουμε αυτή την απόδοση σε όποιο από τα μηχανάκια του " Μιδα" επιθυμούμε να χρησιμοποιήσουμε στην ελέλιξη τοι συστήματος μας.

Να επαναλάβω οτι όποιο μηχανάκι -υπολογιστή του "Μίδα" και να επιλέξετε, οι υπολογισμοί και τα ποσά των στοιχημάτων είναι ακριβώς ίδια, αφού έχουν το ίδιο ακριβώς υπόβαθρο υπολογισμών

Ακολουθεί μιά περιγραφή κάθε στοιχείου στο πεδίο της "Ευρεσης της ιδανικής απόδοσης Συστήματος".

Μετά την φώτο ακολουθεί λεπτομερής ανάλυση κάθε πεδίου , με βάση την αρίθμηση στην παρακάτω φωτό.


 

1.Τμήμα της απόδοσης που επηρεάζει ο κάθε slider

Εδώ, με κόκκινη γραμματοσειρά , μας υποδεικνύεται το δεκαδικό σημείο που επηρεάζει η κύληση του κάθε slider που βρίσκεται δεξιά του.

2. Sliders

Οι  Sliders ( 7 συνολικα) , ένας για το ακέραιο και 6 επιπλέον, ένας για κάθε δεκαδικό σε βάθος  εκατομυριοστού της μονάδας, για μέγιστη ακρίβεια

3. Μεταβολή της απόδοσης

Εδω βλέπουμε την μεταβολή της απόδοσης όσο ρυθμίζουμε τους sliders με τη σειρά, ξεκινώντας από τον πρώτο . Στον τελευταίο Slider έχουμε την τέλεια απόδοση.

4. Βοήθεια κατά την ρύθμιση των Sliders

Μια βοηθητική εφαρμογή , που μας κατευθύνει στο σωστό σημείο που πρέπει να ρυθμιστεί κάθε slider.

5. Ιδανική απόδοση Συστήματος

Αυτό είναι το ζητούμενο όλης της διαδικασίας.

Όταν ολοι οι Sliders μετά το ρεγουλάρισμα τους είναι σε θεση ΟΚ, εδώ παίρνουμε την τέλεια απόδοση που θα ρυθμίσουμε τον υπολογιστή της προτίμησης μας, για το στοιχηματικό σενάριο που σχεδιάσαμε.

6. Μικρότερο δυνατό κεφάλαιο που θα χρειαστεί το σύστημα μας

Εδώ βλέπουμε το μικρότερο δυνατό κεφάλαιο που θα χρειαστούμε ώστε να υποστηρίξουμε το στοιχηματικό μας πλάνο. Ο υπολογισμός αυτός βασίζεται στην απαίτηση γιά ελάχιστο ποσό πρώτου στοιχήματος τα 0,20 Ευρώ

 


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Θα χρησιμοποιήσουμε σαν παράδειγμα, θα στήσουμε από την αρχή, ένα από τα έτοιμα συστηματά μας

Το Διπλή ευκαιρία 1Χ και Over 0,5 Goal με 3 μαξιλάρια - βήματα

Πάμε να δούμε κάθε διαδικασία με την σειρά. Πως στήνουμε ένα νέο σύστημα στοιχήματος από την αρχή ως το τέλος.

Φάση 1

Σχεδιάζουμε το συστημα μας, πρώτα με χαρτί και μολύβι. Τα δεδομένα του, την αγορά ή τις αγορές που θα αναζητήσουμε τα στοιχήματα μας, τι αποδόσεις , τί πλάνο θα ακολουθήσουμε (από τα 19 ενσωματωμένα) και ο,τιι άλλο είναι χρησιμο.

Ετσι, στο παράδειγμά μας έχουμε τα εξής δεδομένα:

Θα στοιχήματίζουμε ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ διπλή ευκαιρία ημιχρόνου ή τελικού σε απόδοση 1,1 και ένα δεύτερο στοίχημα στην αγορά του over 0,5 goal ημίχρονο ή τελικό σε απόδοση 1,03.

Ζητάμε να κερδίζουν και τα δυο στοιχήματα μας ταυτόχρονα σε 1 από τις 3 προσπάθειες που θα ορίσουμε σαν μαξιλάρια -βήματα

Στο παράδειγμα μας, τα στοιχήματα έχουν μια ιδιαιτερότητα.

Κερδίζει σίγουρα το ένα από τα δύο, Αν μπεί γκολ κερδίζει το over 0,5 goal, αν δεν μπει κερδίζει το Χι της διπλής ευκαιρίας που καλύπτει το 0-0 σκορ. Κρατήστε αυτή την ιδιαιτερότητα . Θα μας χρειαστεί στην φάση που θα διευθετήσουμε τα στοιχήματα μας σε επόμενο στάδιο

 

Φάση 2

...και ξεκινάμε το στήσιμο του συστήματος μας

Ανοίγουμε τον Midas Systems Builder

Στο πεδίο των βασικών ρυθμίσεων , ορίζουμε τον μέγιστο αριθμό των συνεχόμενων χαμένων προσπαθειών μας. Τα μαξιλαράκια μας.

Εμείς σχεδιάζουμε αυτό το πλάνο με 3 μαξιλαράκια, οπότε αντικαθιστούμε την προεπιλογή με το 3 που αντιπροσωπεύει τις δικές μας επιλογές

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε ως έχουν

 

Φάση 3

Πρώτα επιλέγουμε σε κάθε βήμα, μία απο τις 19 έτοιμες στρατηγικές πονταρίσματοςς που είναι ενσωματωμένες στους υπολογιστές του "Μίδα".

Στο παράδειγμα μας, επιλέγουμε την  Η.

Σε διαφορετικό πλάνο, επιλέγετε όποιο σύστημα σας εκφράζει

Μετά συμπληρώνουμε τις αποδόσεις μας και στα 3 βήματα.

Μια αποδοση 1,1 για το 1Χ διπλή ευκαιρία και μια απόδοση 1,03 για το over 0,5 goal.

Σε διαφορετικό πλάνο μπορείτε να επιλέξετε απο 1 ως 5 διαφορετικά στοιχήματα, σύμφωνα με το σχέδιο σας

Αν υπάρχουν αποδόσεις σε περισσότερα από τα βήματα που έχουμε στο πλάνο μας, τις μηδενίζουμε, γιατι θα γίνουν λάθος υπολογισμοί.

Στο παράδειγμα μας θα χρειαστεί να μηδενίσουμε τις αποδόσεις του 4ου βήματος.

Σε διαφορετικό πλάνο μηδενίζετε κάθε απόδοση στα επιπλέον βήματα , αν υπάρχουν κάποιες επιλεγμένες

Η επόμενη κίνηση μας είναι να διευθετήσουμε στο πεδίο της διευθέτησης , όλα τα στοιχήματα που έχουμε συμπληρώσει απόδοση.

Τα διευθετούμε όλα σαν χαμένα (Lost

To Lost  και το  open έχουν την ίδια ισχύ στην φάση των υπολογισμών.

Αυτό είναι η γενική διευθέτηση, κατά τον υπολογισμό της ιδανικής απόδοσης

Στο πλάνο του παραδείγματος μας όπως είδαμε παραπάνω, κερδίζει σίγουρα ένα από τα 2 στοιχήματα σε κάθε περίπτωση. Είναι στοιχήματα που αλληλοκαλύπτονται.

Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουμε το εξής τρικ ωστε να υπολογιστεί το καλύτερο δυνατό κεφάλαιο

Ορίζουμε σε όλα τα βήματα , εκτός του τελευταίου, με ένα στοίχημα κερδισμένο ( Win) και ένα χαμένο (Lost ) . Δεν έχει σημασία ποιό από τα δύο, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Στό τελευταίο βήμα , διευθετούμε όλα τα στοιχήματα που έχουν συμπληρωμένη απόδοση , σαν χαμένα ( Lost ). Αυτό γίνεται για να επαρκεί το κεφάλαιο μας στο τελευταίο βήμα να καλύψει όλα τα στοιχήματα.

Παρατηρήστε προσεκτικά την εικόνα των βημάτων στις παρακάτω φωτο.

Δείξτε προσοχή τις διευθετήσεις των στοχημάτων, εκεί γίνονται τα περισσότερα λάθη

 

τα βήματα 1 και 2

 

 

τα βήματα 3 και 4

 

 

Φάση 4

Εύρεση Ιδανικής απόδοσης με την χρήση των  7 Sliders

Ας αριθμήσουμε εικονικά έναν slider. Θα το χρειαστούμε πιό κάτω.

Κάθε slider είναι μηδενισμένος με το άνοιγμα του υπολογιστή. Έχει ρυθμίσεις 10 θέσεων από το 0 - 10

 

Ο πρώτος slider είναι για το ακέραιο μέρος της ιδανικής απόδοσης. Μπορεί να καλύψει αποδόσεις μέχρι το 12 σε συνδιασμό με τους επόμενους.

Οι υπόλοιποι 6, ο κάθε ένας ρυθμίζει το ανάλογο κοκκινισμένο δεκαδικό ψηφίο της απόδοσης που ζητάμε.

Η εύρεση της ιδανικής απόδοσης ξεκινά με τον πρώτο slider και όταν ρυθμιστεί προχωράμε στον επόμενο.  Συνεχίζουμε μέχρι να δείξει  "ΟΚ"  και ο τελευταίος slider.

Η σειρά ρυθμισης των Sliders ειναι η εξής ; 1ος - 2ος - 3ος - 4ος - 5ος - 6ος - 7ος

Στόχος μας σε κάθε slider , είναι να τον οδηγήσουμε στο δεξιότερο σημείο του,  που παραμένει η ένδειξη "ΟΚ."

Αυτό καλό είναι να γίνει οχι με κύληση , αλλά με ένα απλό κλικ του ποντικιού στην θέση που θέλουμε. Με την κυληση κάνει ασκοπους υπολογισμούς σε καθε τρέμολο του χεριού μας και καθυστερούν οι υπολογισμοί.

Η δυσκολότερη σωστή ρύθμιση σε κάθε slider , απαιτεί το πολύ 5 κλικ. Σε αυτό μας βοηθά η θεωρίας της "μέσης γραμμής".

Ετσι , κλικάρουμε κάθε slider στην εικονική θέση 5. Α ν πάρουμε την ένδειξη  "ΟΚ" δεξιά απο κάθε slider, κλικάρουμε στο 8 , αν πάρουμε την ένδειξη "ΜΕΙΩΣΕ", κλικάρουμε στο 3.

Τα επόμενα 2-3 κλικ μας πηγαινουν στο δεξιότερο δυνατό σημειο του κάθε slider με την ένδειξη "ΟΚ".. Αυτή είναι και η σωστή του θέση.

Αν ακολουθήσετε σωστά τις παραπάνω οδηγίες, θα βρείτε σαν ιδανική απόδοση στο παράδειγμα μας την 1,079247 και απαιτούμενο κεφάλαιο 54,46 Ευρώ για ποσό πρώτου στοιχήματος 0,20 Ευρω. Ολα αυτά συνοψίζονται στην παρακάτω φωτο

 

 

Υπολογίσαμε λοιπόν την ιδανική απόδοση στο σύστημα στοιχήματος που βάλαμε πιο πάνω σαν παράδειγμα.

Και μετα τί?

Είναι ώρα να περάσουμε στην υλοποίηση του συστήματος μας.

Αυτό μπορεί να τρέξει σε όποιον "Μίδα" θέλουμε. .

Συμπληρώνουμε τα δεδομένα μας και κυρίως την ιδανική απόδοση συστήματος στην θέση της απόδοσης και σαν αρχικό κεφάλαιο αυτό που βρήκαμε με τον υπολογισμό. Μπορούμε να βάλουμε μεγαλύτερο κεφάλαιο.

Σε μικρότερο κεφάλαιο δεν θα μπορούμε να πραγματιοποιήσουμε πρώτο στοίχημα, γιατί το ποσό στοιχήμαος είναι μικρότερο από 0,20 Ευρώ.

Και ξεκινάμε τα βηματά μας κανονικα.

Το σύστημα μπορεί να εξελιχθεί και στον Midas systems Builder, αλλά έχουμε το εξής θέμα :

Κάθε φορά που ανανεώνουμε  την σελίδα του υπολογιστή θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τους sliders από την αρχή, ώστε να συμπληρωθει η ιδανική απόδοση του συστήματος στο σωστό νούμερο, μιάς και δεν μπορει να εισαχθεί με το χέρι, αφού είναι δεμένη με τους sliders.

Γι αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείτε τον "Midas 15 x 5" ή τον "Midas 1 x 100" και να συμπληρώνετε απευθείας τα δεδομένα σας

 

Καλές ρυθμίσεις!