Συνεργάτες

 

Η ιστοσελίδα μας έχει ενεργοποιημένο πρόγραμμα συνεργατών , γιά όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της. Γνώρισε την σελίδα μας σε φίλους , γνωστούς ή επισκέπτες της δικής σου σελίδας αν έχεις, και κέρδισε 10% από το ποσό της δωρεάς που θα πραγματοποιήσει ο φίλος σου στην ιστοσελίδα μας.

Συνδέσου στην Σελίδα μελών και στον σύνδεσμο Πληροφορίες Συνεργάτη θα βρείς τα απαραίτητα Banner  και συνδέσμους που έχουν ενσωματωμένο τον προσωπικό σου κωδικό προώθησης. Αυτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν διαφημιστικό υλικό στο Facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο site κοινωνικής δικτύωσης, σε forum σαν υπογραφή , αν αρθρογραφείς σε κάποιο blog  και οπουδήποτε αλλού κρίνεις σκόπιμο να το προβάλεις. Γιά κάθε νέο μέλος που μας στέλνεις θα παίρνεις το 10% από κάθε του Δωρεά.

Στην ίδια καρτέλα μπορείς να βλεπεις την κίνηση των διαφημιστικών σου , τα κλίκ σου, τα κέρδη σου και πλήθος άλλα στατιστικά χρήσιμα στην διαδικασία προώθησης.

Προσοχή ! 'Οταν μιλάμε γιά προώθηση , μιλάμε γιά νόμιμη προώθηση. Η αποστολή Spam δεν είναι η νόμιμη οδός και οι παραβάτες έρχονται αντιμέτωποι με τον νόμο.

Οι πληρωμές γίνονται μέσω MoneyBookers  ή PayPal.