Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθυνών

Κατηγορία: Σελίδες πληροφοριών

 

Η χρήση της ιστοσελίδας μας , προϋποθέτει την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των παρακάτω:

To Income-Paradise.com δεν είναι εταιρία στοιχηματισμού , ούτε εκπροσωπεί καμία εταιρία στοιχηματισμού. Είναι μιά ιστοσελίδα που έχει σκοπό την συγκέντρωση συστημάτων στοιχηματισμού από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο και την δωρεάν παροχή αυτού του υλικού στα μέλη του.

Δεκαετίες τώρα, τα καλύτερα μαθηματικά μυαλά όλου του κόσμου ,  για λογαριασμό των καζίνο και των Bookmakers , στεγνώνουν από φαιά ουσία βρίσκοντας μαθηματικούς τύπους  που κάνουν τα τυχερά παιχνίδια κάθε είδους, σίγουρη επιχείρηση για τα αφεντικά τους .

Στην πλευρά των παιχτών , άλλα φωτεινά ή λιγότερο φωτεινά μυαλά, ψάχνουν να βρούν την  λύση αυτών των μαθηματικών τύπων , πάντα όμως είναι ένα βήμα πιό πίσω. Η Γκανιότα  είναι αυτή που τους εμποδίζει να κάνουν την μαγική υπέρβαση.

Τί σημαίνει αυτό;

Τα μαθηματικά λένε και δεν κάνουν λάθος, ότι οι παίχτες θα είναι πάντα οι χαμένοι. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχει στο μυαλό του ο κάθε επίδοξος παίχτης τυχερών παιχνιδιών.

Έχοντας σαν βάση τα παραπάνω δηλώνουμε τα εξής :

Πέρα από κάθε αποποίηση ευθυνών , να είστε βέβαιοι πως κάνουμε ο,τι είναι ανθρώπινα δυνατόν  να σας παρέχουμε το καλύτερο και ασφαλέστερο υλικό

Με τιμή :

Κώστας , BigParas

Διαχειριστής του Income-Paradise.com