Τα νέα της ιστοσελίδας μας

 

Στόχος αυτού του αρθρου είναι να ανοίξει μια σοβαρή συζήτηση πάνω στους τρόπους να κερδίσουμε χρήματα από το στοίχημα, αν υπάρχουν τέτοιοι τρόποι.

Υπάρχουν λοιπόν δυο ειδών παίχτες στο στοίχημα:

 • Αυτοί που παίζουν για ψυχαγωγία . Οι παίκτες αυτοί συνήθως στοιχηματίζουν μικροποσά παίζοντας σε μακροσκελή παρολί με στόχο να βγάλουν πολλά χρήματα , ρισκάροντας λίγα χρήματα.
 • Οι πιο οργανωμένοι , οι επαγγελματίες παίχτες , στοιχηματίζουν από ένα ως 3 γεγονότα σε παρολί και τα στοιχήματα τους βασίζονται σε κάποιο στοιχηματικό πλάνο διαχείρισης κεφαλαίου.


Οι παίχτες της πρώτης κατηγορίας θα κερδίσουν πολύ σπάνια και ανάμεσα στους νικητές θα υπάρχουν και αυτοί που θα τους ζηλεύουμε πάντα. Αυτοί που με ένα Ευρώ κέρδισαν 100 ή και 30000 ή και πολύ περισσότερα, ανάλογα την τύχη τους.

Για να φτάσουν σε επιτυχία οι παίχτες της δεύτερης κατηγορίας χρειάζονται δύο συστατικά, τα οποία είναι εξίσου απαραίτητα:

 • Οι καλές προβλέψεις
 • Το κατάλληλο σύστημα διαχείρισης κεφαλαίου.


Οι προβλέψεις που απαιτούνται για να έχουμε κέρδη στο στοίχημα , εξαρτώνται από τον μέσο όρο των αποδόσεων που στοιχηματίζουμε. Έτσι για απόδοση 2 , για να είμαστε κερδισμένοι , ο ελάχιστος αριθμός πετυχημένων προβλέψεων που χρειαζόμαστε για να μπούμε σε κερδοφορία , είναι οι 51 σωστές προβλέψεις στις 100. Όσο μικρότερη είναι η απόδοση που στοιχηματίζουμε , τόσο περισσότερες σωστές προβλέψεις χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε.

Από την στιγμή που έχουμε τον απαραίτητο αριθμό σωστών προβλέψεων και μετά, μόνο τότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι να γίνουμε επαγγελματίες παίχτες και να διεκδικήσουμε κέρδη από το στοίχημα.


Μην γελιόμαστε, αν δεν έχουμε τον ελάχιστο αριθμό σωστών προβλέψεων που απαιτεί η απόδοση που στοιχηματίζουμε, δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να κερδίσουμε στο στοίχημα.

Και πάμε στα συστήματα διαχείρισης κεφαλαίου, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι καλύτερο σύστημα διαχείρισης Κεφαλαίου στο στοίχημα, είναι αυτό που κερδίζει:

1. Με σταθερό ποντάρισμα.

Παίζουμε όλα τα στοιχήματα μας με σταθερό ποσό ανά στοίχημα. Έτσι για παράδειγμα στοιχηματίζουμε σε 100 γεγονότα απόδοσης 2 από 1 Ευρώ σε κάθε στοίχημα. Κερδίζοντας 51 από τα 100 συνολικά στοιχήματα μας, έχουμε

Κόστος στοιχηματισμού: 100 γεγονότα Χ 1 Ευρώ =100 Ευρώ
Μικτά κέρδη : 51 γεγονότα X 2 Ευρώ κέρδος ανά γεγονός = 102 Ευρώ
Καθαρά κέρδη: 102 Ευρώ μικτά κέρδη - 100 Ευρώ κόστος = 2 Ευρώ καθαρά κέρδη
Ποσοστό καθαρού κέρδους ανά 100 γεγονότα : 2%

2. Με ποσοστό επί του Κεφαλαίου.

Πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα , έχουν διατυπωθεί. Πολλοί χρησιμοποιούν ένα 2% - 10% επί του κεφαλαίου τους, αλλά πρακτικά αυτός ο υπολογισμός είναι αυθαίρετος.
Το ποσοστό επί του κεφαλαίου που πρέπει να στοιχηματίσουμε, έχει άμεση σχέση με την απόδοση και το ποσοστό των επιτυχιών μας σε αυτήν την απόδοση.
Ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που αναλογεί στις δυνατότητες μας , σημαίνει γρήγορη μείωση , μέχρι μηδενισμό του κεφαλαίου μας.
Το καλύτερο δυνατό ποσοστό που μπορούμε να στοιχηματίζουμε κάθε φορά μας το υπολογίζει το BigParas Calculator. Αυτό προσαρμόζει το ποσοστό επί της κάβας που πρέπει να στοιχηματίσετε κάθε φορά , συμφώνα με τις προηγούμενες νίκες και ήττες σας. Μέχρι τα 100 πρώτα στοιχηματισμένα γεγονότα , ο Calculator προσαρμόζεται στις δυνατότητες σας , ενώ μετά τα 100 συνολικά στοιχηματισμένα γεγονότα σας δίνει με απόλυτη ασφάλεια το ποσοστό επί του κεφαλαίου που πρέπει να στοιχηματίζετε κάθε φορά , σε δύο διαφορετικά επίπεδα για ασφαλή και πιο επιθετικό τρόπο. Το μέγιστο ποσοστό στοιχήματος , είναι παρόμοιο με αυτό που προτείνεται και από το κριτήριο Κέλλυ.
Να σημειωθεί εδώ , ότι αν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο διαχείρισης κεφαλαίου, δεν παίζει ρόλο η σειρά των επιτυχιών ή αποτυχιών των προβλέψεων μας. Για παράδειγμα αν χάσουμε 49 συνεχόμενες φορές σε απόδοση 2 και κερδίσουμε 51 συνεχόμενες στην ίδια απόδοση (υποθετικά μιλάμε- στην πράξη είναι αδύνατη τέτοια διαδοχικότητα) το τελικό μας κεφάλαιο θα είναι ίδιο με αυτό που θα είχαμε αν κερδίζαμε τις πρώτες 51 φορές συνεχόμενα και χάναμε τις επόμενες 49.

Στοιχηματίζοντας με το ιδανικό ποσοστό επί του κεφαλαίου κάθε φορά, αφού είδαμε πως το βρίσκουμε,  αν κερδίσουμε 51 Συνολικά στοιχήματα στα 100 με απόδοση 2 , τα κέρδη μας θα είναι πάλι 2 Ευρώ ανά 100 Ευρώ κεφαλαίου. Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος υπολογισμού του ποσοστού επί του κεφαλαίου που θα έφερνε καλύτερα αποτελέσματα με τέτοιες επιδόσεις (51 στα 100 κερδισμένα σε απόδοση 2). Όσο αυξάνονται οι επιτυχίες , αυξάνουν γεωμετρικά και τα κέρδη.

3. Με επιθετικά συστήματα τύπου Martingale (κέρδος ίσο με αυτό του πρώτου στοιχήματος) ή Grand Martingale ( με κέρδος αυξανόμενο κάθε φορά)

Τα πλέον πολυσυζητημένα στοιχήματα με πολλούς φίλους , αλλά και ορκισμένους εχθρούς.  Αυτά βασίζονται στην αύξηση του στοιχήματος κάθε φορά κατά τέτοιο ποσό, ώστε να κερδίσουμε το πρώτο μας στοίχημα στην περίπτωση του Martingale ή να κερδίζουμε το πολλαπλάσιο του αρχικού κέρδους ανάλογα με τον αύξοντα αριθμό του στοιχήματος.

Ένα τυπικό παράδειγμα διαδοχικών στοιχημάτων για απόδοση 2 σε Martingale είναι 1-2-4-8-16... Ευρώ για τελικό κέρδος 1 Ευρώ, όποτε έλθει η νίκη.
Ένα τυπικό παράδειγμα διαδοχικών στοιχημάτων για απόδοση 2 σε Grand Martigale είναι 1-3-7-15-31... Ευρώ για κέρδος 1-2-3-4-5 Ευρώ ανάλογα την φορά που θα κερδίσουμε το στοίχημα μας.

Θεωρητικά και μόνο τα συστήματα τέτοιου είδους είναι άχαστα, αλλά στην πράξη κρύβουν μεγάλους κινδύνους. Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση εάν έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο να χάνουμε συνέχεια. Αλλά το κεφάλαιο που ρισκάρουμε μετά από λίγα βήματα είναι δυσανάλογο του επιθυμητού κέρδους , κρύβοντας τον κίνδυνο οικονομικής καταστροφής.
Προτείνονται υπό όρους που θα αναφέρω παρακάτω και μόνο όταν έχουμε ορίσει το μέγιστο ποσό που θα ρισκάρουμε, το οποίο δεν πρέπει να ξεπερνά το ποσό που θα ρισκάραμε σε οποιονδήποτε τρόπο στοιχηματισμού κι αν επιλέγαμε για τα στοιχήματα της ημέρας

Τα συστήματα διαχείρισης κάβας τέτοιου τύπου προτείνονται σε δυο κατηγορίες παιχτών :

 • σε αυτούς που δεν ξεπερνούν με κανέναν τρόπο τον απαιτούμενο αριθμό επιτυχιών σε μια απόδοση , έτσι αυτός ο τρόπος είναι η ύστατη λύση στο να βγουν κερδισμένοι από το στοίχημα.
 • στους επαγγελματίες παίχτες του στοιχήματος, αυτούς που ξέρουν τι κάνουν , ξέρουν πόσες φορές θα κερδίσουν στην συγκεκριμένη απόδοση και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ήττα που θα έλθει στα σίγουρα κάποια στιγμή. Για να προλάβουν δε αυτήν την χασούρα , θα πρέπει να θέτουν κάθε φορά χαμηλούς στόχους και να περνάνε σε αναλήψεις όσο πιο ταχτικά γίνεται. Η συχνότητα που προτείνω , είναι κάθε φορά που το κεφάλαιο τριπλασιάζεται , να γίνεται ανάληψη του 60% του συσσωρευμένου κεφαλαίου και να συνεχίζεται η διαδικασία τον ίδιο τρόπο αν κυνηγάμε τα μεγάλα κέρδη, ή να ξεκινάμε από την αρχή μετά από κάθε τριπλασιασμό.


Αυτός ο τρόπος στοιχηματισμού είναι μοντελοποιημένος για όσους δεν τα πάνε καλά με τα μαθηματικά στην Γεννήτρια Συστημάτων Στοιχήματοςμαζί με  ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπολογιστών διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα, τα οποία προσφέρονται επίσης Δωρεάν σε όλα τα μέλη της ιστοσελίδας μας.

Για επαγγελματίες παίχτες, υπάρχει και ο ΜΙΔΑΣ ο τελειότερος υπολογιστής διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα που έχει φτιαχτεί ποτέ.

Δεν κάνει για τον απλό παίχτη, απευθύνεται σε άτομα με εμπειρία στο στοίχημα και απαιτεί και φυσιολογικά επίπεδα κινητικότητας του μυαλού.

Και πάμε στο δια ταύτα!
Πως θα κερδίσω λεφτά από το στοίχημα?


Η απάντηση είναι απλή!

Αν το ποσοστό επιτυχίας των προβλέψεων μας είναι μεγαλύτερο από αυτήν που απαιτεί η απόδοση που στοιχηματίζω, τότε με αργά αλλά σταθερά βήματα πάω στο σταθερό ποντάρισμα ή στο ποντάρισμα με ποσοστό επί του Κεφαλαίου.

Αν δεν συμπληρώνω το απαιτούμενο ποσοστό επιτυχιών με βάση την απόδοση που στοιχηματίζω , κάνω δύο τρεις δοκιμές σε συστήματα επιθετικού χαρακτήρα , να δω αν έχω κάποια βελτίωση στο κεφάλαιό μου.

Αν δεν την δω αυτήν την βελτίωση , δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν κάνω για στοίχημα. Ή τα παρατώ εντελώς ή παίζω για την πλάκα μου και μόνο, έχοντας επίγνωση ότι στο τέλος θα χάσω το κεφάλαιο μου.

Να θυμάστε κι εσείς κι εγώ ότι καμιά στοιχηματική εταιρία δεν μοιράζει χρήματα. Το αντίθετο μάλιστα! Τα δικά μας θέλουν και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουν να μας τα πάρουν.

 

 

Ευχάριστα νέα στον κόσμο του Στοιχήματος

Ο ΜΙΔΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Η ιστοσελίδα μας , μετά από 4 δημιουργικά  χρόνια πάνω σε υπολογιστές και μηχανάκια που αφορούν το στοίχημα και τις Στρατηγικές διαχείρισης του Κεφαλαίου μας, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσίασει ένα πραγματικά τέλειο υπολογιστή .

ΤΟΝ ΜΙΔΑ

Το θεώρησα καθήκον μου να ανεβάσω τον πήχυ πολύ ψηλά, γιατί η αγάπη σας στην σελίδα μας όλα αυτά τα χρόνια, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.

Σας ανταποδίδω αυτή την αγάπη, προσφέροντας τον ΜΙδα , που δεν διστάζω πέρα από στομφώδεις τίτλους , να τον χαρακτηρίσω σαν

ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τί κάνει ο ΜΙδας?

 • Έχει ενσωματωμένες 19 διαφορετικές στρατηγικές πονταρίσματος
 • Συντηρητικές και  επιθετικές Στρατηγικές Στοιχήματος
 • Στρατηγικές με σταθερό πονταρισμα, πονταρισμα με ποσοστό επι της κάβας, επιθετικά συστήματα στοιχήματος προοδευτικού πονταρίσματος, στοίχημα με ποσο ανάλογο της απόδοσης κλπ.
 • Σε κάθε βήμα , μπορούμε να αλλάζουμε την στρατηγική μας
 • Διαχειρίζεται στοιχήματα Back (Υπέρ) και Lay (Κατά) , γιά όσους έχουν πρόσβαση στα ανταλλακτήρια
 • Δυνατότητα να υπολογίζει προμήθειες και κρατήσεις, αν υπάρχουν, σε κάθε στοίχημα
 • Εχει ενσωματωμένους υπολογισμούς για κάθε μορφή αποδόσεων  (Δεκαδικές, κλασματικές, Αμερικάνικες και ΚΙνέζικες)
 • Το σημαντικότερο...έχει δυνατότητα 2-100 ταυτόχρονων στοιχημάτων στο ίδιο βήμα.
 • Παρέχει τακτικές κλειδώματος των πρώτων στοιχημάτων κάθε βήματος, ώστε να μπορούμε σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να βάζουμε όσα νέα στοιχήματα θέλουμε, στο ίδιο βήμα
 • Δυνατότητες προσθήκης νέων στρατηγικών πονταρισμάτος.
 • και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που θα τα διαπιστώσετε στην χρήση

ο Μίδας έρχεται σε δυό διαφορετικούς υπολογιστες

Τον Μιδα 15 Χ 5 που διαχειρίζεται μεχρι 5 στοιχήματα ανα βήμα. Τα βήματα σε αυτόν τον υπολογιστή στοιχήματος μπορούν να φτάσουν τα 15, ανάλογα την απόδοση που στοιχηματίζει ο καθένας

Τον ΜΙδα 1 Χ 100 με δυνατότητα να διαχειριστεί εως 100 στοιχήματα ανά βήμα, Εδώ τα βήματα μπορούν να ξεπεράσουν τα 50 ανάλογα πάντα την απόδοση.

Παρέχουμε επίσης κι ένα βοηθητικό εργαλείο, τον MIDAS SYSTEMS BUILDER που μας βοηθά να εντοπίσουμε σε ποια ακριβώς απόδοση θα ρυθμίσουμε τους υπολογιστές του ΜΙΔΑ, ώστε να βελτιστοποιήσει κάθε υπολογισμό. Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο όταν παίζουμε πολλα στοιχήματα ανά βήμα και έχουν ποικιλία σε αποδόσεις.

Τα μηχανάκια - Υπολογιστές του ΜΙΔΑ φαίνονται δύσκολα στην πρώτη ματιά , αλλα δεν είναι τόσο. Απλά έχουν πολλές ρυθμίσεις, που τον εμφανίζουν βουνό

Στις επόμενες μέρες (άμεσα) θα ετοιμάσω μερικά Βιντεο με οδηγίες, που θα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αυτές τις ρυθμίσεις.

Αναγκάστηκα να ανεβάσω τον ΜΙΔΑ λίγες ημέρες γρηγορότερα από το προγραμματισμένο, γιατί μερικά σαίνια εντόπισαν μια ξεχασμένη ενεργή σύνδεση στον τρόπο που θα αποκτούσαν συνδρομή στο απόλυτο αυτό πακέτο..

Και έκαναν την εγγραφή τους.

Αυτό με ανάγκασε να ανοίξω συντομώτερα το πακέτο.

Το πακέτο είναι πλήρες ήδη , αλλά λείπουν τα βίντεο με οδηγίες ρύθμισης και λειτουργίας των υπολογιστών.

Ετσι, μέχρι το πακέτο να είναι απόλυτα ολοκληρωμένο απο πλευράς βοήθειας και οδηγιών, γιά κάθε νέα συνδρομή των μελών μας θα διπλασιάζω τον χρόνο της συνδρομής.

Με αυτό τον τρόπο, κανείς δεν θα νοιώσει ριγμένος , αν ενεργοποιήσει τώρα την συνδρομή του.

Μάλλον κερδισμένος θα βγεί.

Μετά την ολοκλήρωση του πακέτου του ΜΙΔΑ, συνεχίζουμε να ανανεωνουμε το πακέτο με νέα , μηχανακια , για συγκεκριμενες αγορές , παρέχοντας έτοιμη και προ-ρυθμισμένη στρατηγική σε κάθε αγορά που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Τέτοια Υπολογιστάκια θα βγάλουμε πολλά, ώστε να είναι και πιο κατανοητά και λειτουργικά για τα πιό τεμπέλικα μέλη μας.

Η συνδρομές στον ΜΙδα θα διακόπτονται κάθε φορά που επηρεάζεται η σωστή χρήση τους από τα μέλη που έχουν ήδη συνδρομή.

Πάρτε θέση και προλάβετε!

ΥΓ.  Σε όσα μέλη μου στάθηκαν με μια καλή κουβέντα ή και με χρηματική βοήθεια σε μια δύσκολα οικονομική στιγμή της ζωής μου, έχω ενεργοποιήσει ήδη την συνδρομή τους ΔΩΡΕΑΝ.

Αν κάποιος , από αυτά τα άτομα είναι εκτός, το αργότερο μέχρι τα μεσάνυχτα της 27/4/2014 θα ενεργοποιηθεί. Κρατάω αρχείο και δεν πρόκειται να ξεχαστεί ουτε ένας

Δεν τελειώνω με την ευχή ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Από σήμερα κι έπειτα αυτό είναι δεδομένο , σε όποιον δείξει επιμέλεια στα στοιχήματα του.

 

Κι έρχονται κι άλλα!

Είμαστε σε διαρκή ανανέωση κι αναβάθμιση απο την πρώτη μέρα λειτουργίας της ιστοσελίδας μας