Το "Midas" είναι

Το απόλυτο στοιχηματικό πακέτο!

 

Μάθε πώς θα αποκτήσεις πρόσβαση στον "Μίδα"εδώ.

Ο "Μιδας" λειτουργεί ως εξής:

Πρώτα χτίζει στοι παρασκήνιο το κεντρικό σενάριο αύξησης του κεφαλαίου μας, σύμωνα με αυτά που συμπληρώσαμε στις ρυθμίσεις.

Μετά επιλέγουμε την στρατηγική μας. Διαλλέγουμε έναν από τους 19 διαφορετικούς τρόπους στοιχήματος που έχουν ενσωματωμένους όλους τους απαραίτητους υπολογισμούς που χρειάζεται η κάθε στρατηγική.

Μπορούμε να αλλάζουμε στρατηγική σε κάθε νέο βήμα, χωρίς να έχουμε κερδίσει το προηγούμενο.

Τα 2 μηχανάκια του "Μίδα" τα κάνουν όλα και θα αναβαθμίζονται συνεχώς ωστε να κάνουν ακόμη περισσότερα!

Βασικα χαρακτηριστικά:

  • Δυνατότητα επιλογής μορφής αποδόσεων (Δεκαδικές, κλασματικές, Αμερικάνικες και ΚΙνέζικες)
  • Δυνατότητα στοιχημάτων Back (Υπέρ) και Lay (Κατά)
  • Δέχεται ποσοστό προμήθειας (αν υπάρχει), σε κάθε στοίχημα ξεχωριστά
  • Στατιστική εκτίμηση του συστήματος (αλάνθαστο σε βάθος χρόνου)
  • Μπορείς να κερδίζεις πολλά παραπάνω βήματα σε κάθε ξεχωριστό βήμα, ανάλογα τις επιτυχίες σου.
  • Δυνατότητα να παίζεις απο 2 -100 ταυτόχρονα στοιχήματα σε κάθε βήμα, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μηχανακι απο τα 2 που παρέχουμε
  • Δυνατότητα να παγώνεις το βήμα , ζητώντας το κέρδος που θα είχες στο πρωτο βήμα (άσχετα αν είσαι στο 15ο)
  • 19 διαφορετικές στρατηγικές στοιχηματισμού, που μπορούν να εναλάσονται σε κάθε νέο βήμα

 

 

 

Τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα πλάνα στοιχηματισμού

που διαθέτουν τα 2 μηχανάκια του "Μίδα"

είναι τα παρακάτω

 

 
 

A

Ένα μόνο στοίχημα σε κάθε βήμα, σε ότι απόδοση θέλουμε - Ζητάμε σαν τελικό κέρδος, αυτό του 1ου βήματος, σε όποιο βήμα κι αν έλθει. Ο τρόπος στοιχηματισμού είναι παρόμοιος με αυτόν της γεννήτριας για κυμαινόμενες αποδόσεις

 
 

B

Ένα μόνο στοίχημα σε κάθε βήμα, σε ότι απόδοση θέλουμε - Το κέρδος αυξάνεται προοδευτικά σε κάθε νέο βήμα. Ο τρόπος στοιχηματισμού είναι παρόμοιος με αυτόν  της γεννητριας για κυμαινόμενες αποδόσεις

 
 

C

Από 1-100 στοιχήματα με προσχεδιασμένη μέση απόδοση, αυτή των αρχικών ρυθμίσεων - Ζητάμε το Κέρδος του πρώτου βήματος.

 
 

D

Από 1- 100 στοιχήματα με προσχεδιασμένη μέση απόδοση, αυτή των αρχικών ρυθμίσεων - Το κέρδος αυξάνεται προοδευτικά σε κάθε νέο βήμα.

 
 

E

Μπορούμε να κάνουμε μέχρι 100 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στοιχήματα, σε ότι απόδοση θέλουμε, με στόχο το κέρδος του πρώτου βήματος. Ο υπολογισμός των ποσών, αφορά το σύνολο των στοιχημάτων.

 
 

F

Μπορούμε να κάνουμε μέχρι 100 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στοιχήματα, σε ότι απόδοση θέλουμε. Το κέρδος αυξάνεται προοδευτικά σε κάθε νέο βήμα. Ο υπολογισμός των ποσών , αφορά το σύνολο των στοιχημάτων.

 
 

G

Για 2 έως 100 στοιχήματα. Νέα στοιχήματα μπορούν να τοποθετούνται ενώ τρέχουν τα προηγούμενα (στο ίδιο βήμα ) -Ζητάμε το Κέρδος του πρώτου βήματος. Τα ποσά στοιχημάτων δεν αλλάζουν όσο προσθέτουμε νέα στοιχήματα.

 
 

H

Για 2 έως 100 στοιχήματα. Νέα στοιχήματα μπορούν να τοποθετούνται ενώ τρέχουν τα προηγούμενα (στο ίδιο βήμα ) - Το κέρδος αυξάνεται προοδευτικά σε κάθε βήμα. Τα ποσά στοιχημάτων δεν αλλάζουν όσο προσθέτουμε νέα στοιχήματα

 
 

I

2-10 γεννήτριες να τρέχουν ταυτόχρονα. Το ποσό στοιχήματος είναι σταθερό, ανεξάρτητα της απόδοσης - Ζητάμε το Κέρδος του πρώτου βήματος. Δεν συνιστώ να τρέχουμε, πανω από 10 γεννητριες ταυτόχρονα

 
 

J

2-10 γεννήτριες να τρέχουν ταυτόχρονα. Το ποσό στοιχήματος είναι σταθερό, ανεξάρτητα της απόδοσης - Κέρδος αυξανόμενο σε κάθε βήμα. Δεν συνιστώ να τρέχουμε, πάνω απο 10 γενήτριες ταυτόχρονα.

 
 

K

2-10 γεννήτριες να τρέχουν ταυτόχρονα. Το ποσό στοιχήματος είναι ανάλογο της απόδοσης - Ζητάμε το Κέρδος του πρώτου Βήματος. Δεν συνιστώ να τρέχουμε, πάνω από 10 γεννήτριες ταυτόχρονα.

 
 

L

2-10 γεννήτριες να τρέχουν ταυτόχρονα. Το ποσό στοιχήματος είναι ανάλογο της απόδοσης - Κέρδος αυξανόμενο σε κάθε βήμα. Δεν συνιστώ να τρέχουμε, πάνω από 10 γεννήτριες ταυτόχρονα

 
 

M

Στοίχημα με ποσοστό επί του κεφαλαίου (BigParas). Προϋποθέτει πιστή τήρηση αρχείου. Μέχρι 100 στοιχήματα με σταθερό στοίχημα, αν το επιτρέπει το κεφάλαιο μας.

 
 

N

Στοίχημα με ποσοστό επί του κεφαλαίου (BigParas). Προϋποθέτει πιστή τήρηση αρχείου. Νέα στοιχήματα μπορούν να τοποθετούνται ενώ τρέχουν τα προηγούμενα. Τα ποσά προσαρμόζονται ανάλογα την απόδοση.

 
 

O

Στοίχημα με ποσό ανάλογο της απόδοσης. - Νέα στοιχήματα μπορούν να τοποθετούνται ενώ τρέχουν τα προηγούμενα. Ζητάμε το κέρδος του πρώτου Βήματος

 
 

P

Στοίχημα με ποσό ανάλογο της απόδοσης. - Νέα στοιχήματα μπορούν να τοποθετούνται ενώ τρέχουν τα προηγούμενα. Ζητάμε κέρδος αυξανόμενο σε κάθε βήμα.

 
 

Q

Στοίχημα για σταθερό κέρδος ανά ποντάρισμα - Νέα στοιχήματα μπορούν να τοποθετούνται ενώ τρέχουν τα προηγούμενα. Το πρώτο στοίχημα καθορίζει το κέρδος.

 
 

R

Flat Stake για 1-100 στοιχήματα, με ποσοστό επί του κεφαλαίου που ορίζουμε στις ρυθμίσεις πάνω. Όσο αντέχει το κεφάλαιο μας.

 
 

S

Τοποθετούμε το πρώτο στοίχημα, στο ποσοστό του Flat Stake που ορίζουμε στις ρυθμίσεις, και τα στοιχήματα που ακλουθούν ποντάρονται ανάλογα την απόδοση τους.

 

 

 

Το επόμενο και τελευταίο βήμα του "ΜΙδα" είναι να προσφέρεται πλήρες πακέτο με πρόταση και ποσό στοιχηματισμού.

Μην χάνεις χρόνο και χρήμα!

Χρησιμοποίησε τον κατάλληλο, για την αγορά που στοιχηματίζεις , "ΜΙδα" και σύντομα θα καταλάβεις πόσο λάθος έπαιζες μέχρι τώρα.

Πληροφορίες , πώς θα αποκτήσεις πρόσβαση στον "Μίδα" , θα βρεις εδώ