Γεννήτρια Συστημάτων Στοιχήματος γιά ποικιλία αποδόσεων Ver. 7

Η Γεννήτρια Συστημάτων Στοιχήματος για ποικιλία αποδόσεων (Κυμαινόμενη Γεννήτρια), εξελίχθηκε στην 7η έκδοση και προσφέρεται απολύτως ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη μας.

Προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, τις οποίες θα βρείτε κυλώντας την σελίδα:

          

Διαλέξτε την έκδοση ποιυ σας ενδιαφέρει, κάνωντας κλικ στο ανάλογο εικονίδιο. Και οι τρεις εκδόσεις, είναι βασισμένες στο ίδιο ακριβώς υπόβαθρο υπολογισμών. Τα εικονίδια σας οδηγούν άμεσα στον υπολογιστή που σας ενδιαφέρει

Στην τρέχουσσα 7η έκδοση , έγινε εισαγωγή του ποσοστού που ρισκάρετε από το συνολικό σας κεφάλαιο , μιά δυνατότητα που υπόσχεται πολλά

Αν στοιχηματίζεις σε στοιχήματα με ποικιλία αποδόσεων , η Κυμαινόμενη Γεννήτρια Συστημάτων Στοιχήματος, είναι το εργαλείο σου.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα να την χρησιμοποιείς και για στοιχήματα σε σταθερές αποδόσεις, συμπληρώνοντας απλά την ίδια απόδοση στα κατάλληλα πεδία της καρτέλας "Τα Στοιχήματα μου". Αυτό γιατί διαθέτει ενσωματωμένη εφαρμογή ώστε να σου υπολογίζει το μικρότερο δυνατό ποσό στοιχήματος.

Να θυμάσαι ότι για να ανανεωθούν τα δεδομένα που συμπλήρωσες ή διάλεξες , πρέπει να πατήσεις το κουμπί "Update" στο κάτω μέρος της σελίδας ή πιο εύκολα να κλικάρεις σε ένα οποιοδήποτε κενό σημείο της οθόνης σου.