Όροι χρήσης - Αποποίηση Ευθυνών

 

Η χρήση της ιστοσελίδας μας , προϋποθέτει την χωρίς επιφύλαξη αποδοχή των παρακάτω:

To Income-Paradise.com δεν είναι εταιρία στοιχηματισμού , ούτε εκπροσωπεί καμία εταιρία στοιχηματισμού. Είναι μιά ιστοσελίδα που έχει σκοπό την συγκέντρωση συστημάτων στοιχηματισμού από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο και την δωρεάν παροχή αυτού του υλικού στα μέλη του.

Δεκαετίες τώρα, τα καλύτερα μαθηματικά μυαλά όλου του κόσμου ,  για λογαριασμό των καζίνο και των Bookmakers , στεγνώνουν από φαιά ουσία βρίσκοντας μαθηματικούς τύπους  που κάνουν τα τυχερά παιχνίδια κάθε είδους, σίγουρη επιχείρηση για τα αφεντικά τους .

Στην πλευρά των παιχτών , άλλα φωτεινά ή λιγότερο φωτεινά μυαλά, ψάχνουν να βρούν την  λύση αυτών των μαθηματικών τύπων , πάντα όμως είναι ένα βήμα πιό πίσω. Η Γκανιότα  είναι αυτή που τους εμποδίζει να κάνουν την μαγική υπέρβαση.

Τί σημαίνει αυτό;

Τα μαθηματικά λένε και δεν κάνουν λάθος, ότι οι παίχτες θα είναι πάντα οι χαμένοι. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχει στο μυαλό του ο κάθε επίδοξος παίχτης τυχερών παιχνιδιών.

Έχοντας σαν βάση τα παραπάνω δηλώνουμε τα εξής :

  • Τα συστήματα και τα εργαλεία που προσφέρει δωρεάν η ιστοσελίδα μας παρέχονται για γνωστικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς .
  • Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αν τα χρησιμοποιήσετε , θα αποκομίσετε κάποιο μικρό ή μεγάλο κέρδος.
  •  Δεν γνωρίζουμε το επίπεδο της μόρφωσης σας και της πνευματικής σας ικανότητας, ώστε να αντιληφθούμε ότι κατανοήσατε σωστά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας
  • Στα συστήματα που παρουσιάζονται , έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για αποφυγή σφαλμάτων , αλλά πάντα υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας που μπορεί να έχει παραβλέψει κάτι , που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα βήματα.
  • Δεν αναγκάζουμε κανέναν να χρησιμοποιήσει το δωρεάν υλικό της ιστοσελίδας μας. Αν τελικά χρησιμοποιηθεί κάποιο από τα συστήματα που παρουσιάζονται στο Income-Paradise.com , αυτό είναι αποτέλεσμα δικής σας απόφασης, και η επιτυχία ή η αποτυχία θα βαραίνει αποκλειστικά εσάς.
  • Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί λογισμικό δικό της αλλά και  τρίτων εταιριών. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε οτι δεν υπάρχουν σφάλματα , bugs ή κενά.
  • Στην ιστοσελίδα μας διαφημίζονται προσφορές σε μπόνους εγγραφής διαφόρων εταιριών στοιχηματισμού. Επειδή οι προσφορές αλλάζουν , οι επισκέπτες και τα μέλη μας βαρύνονται με την αποκλειστική ευθύνη να επιβεβαιώνουν την ισχύ των προσφορών πριν την εγγραφή τους. Μετά την εγγραφή τους σε οποιαδήποτε εταιρία που διαφημίζεται στην ιστοσελίδα μας , τα στοιχήματα που πραγματοποιούν γίνονται με δική τους ευθύνη.
  • Το υλικό της ιστοσελίδας μας υπόκειται σε καθεστώς πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η αναδημοσιευσή του, χωρίς την ενυπόγραφη άδεια του διαχειριστή.
  • Απαγορεύεται ο διαμοιρασμός των κωδικών πρόσβασης στην ιστοσελίδα. Ειδικά η κοινή χρήση των κωδικών πρόσβασης στο ολοκληρωμένο πακέτο του Μίδα, επιφέρει ποινικές διώξεις.
  • Αν και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας είναι εκπαιδευτικό, απαγορεύεται να εγγραφούν σαν μέλη άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών

Πέρα από κάθε αποποίηση ευθυνών , να είστε βέβαιοι πως κάνουμε ο,τι είναι ανθρώπινα δυνατόν  να σας παρέχουμε το καλύτερο και ασφαλέστερο υλικό

Με τιμή :

Κώστας , BigParas

Διαχειριστής του Income-Paradise.com