Downloads

 

 

Χρήσιμα Αρχεία σε Excel

 

Σε αυτήν εδώ την σελίδα θα ανεβάζουμε αρχεία σε μορφή Excel , τα οποία θα  φανούν χρήσιμα στην στοιχηματική σας οργάνωση.

Μπορείτε να τα μοιράζεστε αφοβα, με όποιον  επιθυμείτε. Μπορείτε να τα διανέμετε σε Μπλογκ ή ιστοσελίδα που σας ανήκει.

 

 

Alternative Dutching


Εναλλακτικός Dutcing Calculator από τον Αντώνη, κατα τον κόσμο της ιστοσελίδας μας Stoiximas2014.

Το αρχείο είναι εκτελέσιμο και δεν έχει ιούς ασχετα με πιθανη προειδοποίηση από κάποιο πρόγραμμα προστασίας.

Αποσυμπιέστε το, κάνετε εγκατάσταση και τρέξτε το μέσα από τον υπολογιστή σας

 

 

Αρχείο 2015-2016 "ProVlepsis"


Όλα τα αποτελέσματα του μαθηματικού  μοντέλου προγνωστικών ποδοσφάιρου "Πρόβλεψις"  για το 2014. Το αρχείο αυτό ανανεώνεται καθε μήνα με  τα τελευταία αποτελέσμτα.

Είναι πολύ χρήσιμο , γιατι μπορείτε να δοκιμάσετε δικα σας φίλτρα, εξάγοντας ακόμη καλύτερες προβλέψεις.

 

 

Αρχείο 2014-2015 "ProVlepsis"


Όλα τα αποτελέσματα του μαθηματικού  μοντέλου προγνωστικών ποδοσφάιρου "Πρόβλεψις"  για το 2014. Το αρχείο αυτό ανανεώνεται καθε μήνα με  τα τελευταία αποτελέσμτα.

Είναι πολύ χρήσιμο , γιατι μπορείτε να δοκιμάσετε δικα σας φίλτρα, εξάγοντας ακόμη καλύτερες προβλέψεις.

 

 

Εξέλ γιά τήρηση Αρχείου Στοιχημάτων


Ένα εύκολο εξελάκι , γιά να κρατάτε αρχείο των στοιχημάτων σας.

Η τήρηση αρχείου στα παιγμένα στοιχήματα είναι υποχρεωτική γιά επαγγελματίες παίχτες, αφού μια μελέτη του, μας παρέχει χρήσιμα στατιστικά για το τί πρέπει να κυνηγάμε και τί να αποφεύγουμε στα στοιχήματα μας.

Ο καθρέφτης των δυνατοτήτων μας στο στοίχημα.

 

 

Αρχείο 2013-2014 "ProVlepsis"


Όλα τα αποτελέσματα του μαθηματικού  μοντέλου προγνωστικών ποδοσφάιρου "Πρόβλεψις"  για το 2014. Το αρχείο αυτό ανανεώνεται καθε μήνα με  τα τελευταία αποτελέσμτα.

Είναι πολύ χρήσιμο , γιατι μπορείτε να δοκιμάσετε δικα σας φίλτρα, εξάγοντας ακόμη καλύτερες προβλέψεις.

 

 

Αρχείο για μηνιαίο πλάνο προγραμματισμού Στοιχημάτων ( ανά ημέρα )


Το αρχείο που θα βάλει σε τάξη τα καθημερινά σας στοιχήματα.

Σας υπολογίζει με δυό διαφορετικούς ( αναλογικό και προοδευτικό) τρόπους τα ποσά που αναλογούν σαν ημερήσιο κέρδος προκειμένου να φτάσετε στον προκαθορισμένο σας στόχο.

Σε περίπτωση που υπάρχει ζημιά κάποιες ημέρες, κάνει εκ νέου υπολογισμό των ποσών ανά ημέρα ώστε να μην ξεφεύγετε από τον στόχο σας.

Μπορείτε να κάνετε ενα αντίγραφα του υπάρχοντος φύλλου , ένα για κάθε μήνα.

 

 

Αρχείο Στοιχημάτων για πολλαπλές Γεννήτριες Συστημάτων Στοιχήματος.


Ιδανικό αρχείο γιά όσους έχουν ανοίξει πολλά στοιχηματικά μέτωπα.

Έχει  ενσωματωμένες πολλές Κλασσικές Γεννήτριες Συστημάτων Στοιχήματος , για να κάνει πιο εύκολη την ζωή όσων τοποθετούν τα στοιχήματα τους με πονταρίσματα που προτείνει η αγαπημενη μας Γεννήτρια συστημάτων στοιχήματος.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε παραπάνω αριθμό από γεννήτριες συστημάτων για το στοίχημα, απλα κάνετε όσα αντίγραφα του φύλλου σας χρειάζονται

 

 

Αρχείο Στοιχημάτων με ενσωματωμένα 5 πλάνα διαχείρισης κεφαλαίου στο Στοίχημα


  Μετά από παρα πολύ κόπο, άπειρους υπολογισμούς, ξενύχτια και αναβολές, η ιστοσελίδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει απολύτως ΔΩΡΕΑΝ σε όλον τον κόσμο , το μαγικό εξελάκι για να αρχίσουμε όλοι να μπαίνουμε στον μαγικό κόσμο της σωστής διαχείρισης του κεφαλαίου μας στο στοίχημα, αυτήν την φορά με πιό επαγγελματικό τρόπο.

  Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή , ωστε να μην απαιτείται απο τον χρήστη του να κάνει καμία πράξη , μιάς και δεν είναι όλοι μαθηματικοί.

 Το μόνο που ζητά από τους χρήστες του , είναι , να συμπληρώνουν την απόδοση του γεγονότος που στοιχηματίζουν και τέλος το αποτέλεσμα (νικη ή ήττα) του στοιχήματος. Όλοι οι υπόλοιποι υπολογισμοί, πραγματοποιούνται αυτόματα.

 Τι κάνει λοιπόν αυτό το Εξέλ:

  • Πρώτα απ΄ όλα μας κρατά αρχείο των στοιχημάτων μας. Αυτό (τήρηση αρχείου) είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα σε όσους θέλουν να περάσουν από απλή ψυχαγωγία απο το στοίχημα , σε επαγγελματικό επίπεδο.
  • Μας κρατά με αυτόματο τρόπο στατιστικά (συνολικά στοιχήματα, κερδισμένα στοιχήματα, χαμένα στοιχήματα, τρέχοντα στοιχήματα , κλπ).
  • Μιά νέα ενσωματωμένη εφαρμογή υπολογίζει τον πραγματικό στοιχηματικό όρο των στοιχηματικών αποδόσεων,  ο οποίος είναι διαφορετικός από τον κλασσικό μεσο όρο των αποδόσεων .Για να καταλάβετε την χρησιμότητα του στοιχηματικού μέσου όρου των αποδόσεων ας υποθέσουμε οτι παιζουμε 5 παιχνιδια σε απόδοση 4 κι άλλα 5 σε απόδοση 1,3, ο κλασσικός μεσος ορος της απόδοσης είναι 2,65.  Με τον κλασικό μεσο ορο θα χρειαζόταν να κερδίσουμε τα 4 απο τα 10 παιχνιδια για να είμαστε σε κερδοφορία. Ελα όμως που αυτο δεν ισχυει στο στοίχημα. Με την εφαρμογή μας ,βλέπουμε οτι ο στοιχηματικός μεσος όρος είναι 1,96 πράγμα που σημαινει οτιθέλουμε πανω απο 5 κερδισμένα στοιχήματα , ωστε να μπούμε σε κερδοφορία.
  • Μας δείχνει την εξέλιξη όλων των πλάνων διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα ανα βήμα - στοίχημα

Εχει ετοιμα 5 διαφορετικά πλανα διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα

1 .Με ποσοστό επί της Καβας (δικής σας  επιλογής)

2. Με στοίχημα ανάλογο της επαλήθευσης της απόδοσης (νέος δικός μας αλγόριθμος υπολογισμού)

3. Με την γεννητρια Συστημάτων Στοιχήματος

4. Με το BigParas (όλοι οι απαιτούμενοι υπολογισμοί γίνονται πλέον αυτόματα)

5. Υπάρχει μιά ακόμη στήλη, που σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε το δικό σας  ή οποιοδήποτε άλλο συστημα οικονομικής διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα, ωστε να δείτε και να συγκρίνετε τις δυνατότητές του.

 

  Όλοι οι υπολογισμοί σε όλα τα πλάνα διαχείρισης κεφαλαίου στο στοίχημα , γίνονται αυτόματα, εκτός από το προσωπικό σας πλάνο.

  Μην χάνετε χρόνο, κατεβάστε το εξελάκι μας, δώστε το δωρεάν και σε όποιον άλλο θέλετε, διαδώστε το. Οι απορίες και οι παρατηρήσεις σας θα απαντούνται στο τσατ ή στο φόρουμ μας στο ανάλογο θέμα.