Ιδιωτικό απόρρητο

 

  Το Income-Paradise.com έχει χτιστεί με βάση τον απόλυτο σεβασμό της κάθε προσωπικότητας και της ιδιωτικότητας της. Ετσι ο καθένας μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας χωρίς να χρειάζεται να μας αποκαλύψει την ταυτότητα του.

  Με βάση τα παραπάνω  λοιπόν, θα θεωρούσαμε παράλογο να εισέλθουμε στην προσωπική σας ζωη, με οποιονδήποτε τρόπο.

  Τα προσωπικά σας στοιχεία που καταγράφονται, κατά την διαδικασία εγγραφής σας στην ιστοσελίδα μας  αφορούν το όνομα σας το οποίο μπορεί να είναι και ψευδόνυμο, ο κωδικός πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας ο οποίος είναι απόλυτα κρυπτογραφημμένος και δεν μπορούμε να τον αποκρυπτογραφήσουμε ούτε και εμείς από τις βάσεις δεδομένων των server μας και τέλος η προσωπική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την οποία δεσμευόμαστε οτι δεν θα πουλήσουμε, ενοικιάσουμε, μοιραστούμε με οποιονδήποτε τρόπο.

 Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, καταγράφεται η I.P. διεύθυνση σας. Αυτό γίνεται  σε κάθε ιστοσελίδα που έχετε επισκευτεί ετσι και αλλιώς.  Η καταγραφή της IP σας γίνεται για λόγους μέτρησης της επισκεψιμότητας της κάθε ιστοσελίδας.

  Κάθε φορά που συδέεστε στην ιστοσελίδας μας σας κερνάμε ένα μπισκοτάκι (cookies). Αυτό γίνεται γιά να αναγνωρίζουμε τα μέλη της ιστοσελίδας μας , ωστε ο κάθε ένας να έχει πρόσβαση όπου του επιτρέπεται.

  Το κάθε μέλος μας έχει πρόσβαση στα στοιχεία που έχει δώσει κατά την εγγραφή του, έτσι ώστε να τα επεξεγάζεται ή και να τα διαγράφει.

  Τέλος να σας βεβαιώσουμε οτι λαμβάνουν χώρα συνεχείς παρεμβάσεις με τεχνικά μέσα, ωστε να διασφαλίζονται τα δεδομένα σας, από κακόβουλες επιθέσεις στην ιστοσελίδα μας.