Επιλέξτε τη γλώσσα σας

TOTAL GOALS Calculator

 Το μέλος και φίλος μας Μπάμπης Μάντουκας , ετοίμασε και μοιράζεται με όλους μας έναν υπολογιστή γιά στοιχηματισμό με τα συνολικά γκολ ή TOTAL GOALS αν το προτιμάτε που παίζεται στην BetFair και άλλες διαδικτυακές εταιρίες στοιχηματισμού.

Με τον υπολογιστή που εμφανίζεται παρακάτω, μπορείτε να παίξετε ταυτόχρονα ως 3 αγώνες.

Το μόνο που χρειάζεται να συμπληρώσετε είναι

  • το ποσό που θέλετε να κερδίσετε στο πεδίο του ποσού στο 1 goal or more και
  • τις αποδόσεις που σας προσφέρονται γιά αγορά "Κατά"  αμέσως μόλις μπαίνει κάθε γκόλ., η κάθε μια στο ανάλογο πεδίο.

Τα υπόλοιπα υπολογίζονται αυτόματα. Περιγραφή και οδηγίες στο κάτω μέρος της σελίδας από τον δημιουργό του υπολογιστή.

Σε ευχαριστούμε Μπάμπη!

 

Περιγραφή και οδηγίες από τον Μπάμπη

Το σύστημα αυτό αφορά την επιλογή TOTAL GOALS (σύνολο γκολ) που μας δίνει η Betfair (θα την λέω ΒΦ ή BF από δω και πέρα) στην οποία επιλογή πρέπει να προβλέψουμε αν θα μπουν από έναν αριθμό γκολ και πάνω ή να πάμε κι ενάντια σε κάτι τέτοιο. Κι αυτό το τελευταίο είναι που μας ενδιαφέρει. Μια σημαντική προϋπόθεση είναι ο αγώνας να προσφέρεται live.

Εξηγώ πώς γίνεται:

- Μπαίνουμε αν είναι δυνατόν πριν τον αγώνα και ποντάρουμε ΚΑΤΑ (lay) της 1ης επιλογής 1 goal or more. Συνήθως σε αγώνες που περιμένουμε πολλά γκολ το ΚΑΤΑ αυτής της επιλογής είναι πολύ χαμηλό, ίσως και κάτω από 1,06.
- Αν μπει γκολ, πάμε και ποντάρουμε (πάντα ΚΑΤΑ) της 2ης επιλογής (2 goals or more) προσέχοντας να συμπεριλάβουμε στο ποντάρισμά μας και την υποχρέωση του 1ου πονταρίσματος.
- Αν μπει κι άλλο γκολ, ποντάρουμε ΚΑΤΑ της 3ης επιλογής κλπ. Πάντα όμως προσέχουμε ώστε να καλύπτουμε με το ποντάρισμά μας και την υποχρέωση του προηγούμενου.

Πάμε να τα δούμε με αριθμούς:

1) ΚΑΤΑ του 1 or more goals με απόδοση 1,12. Ζητάω π.χ. 20 ευρώ κέρδος (μείον την προμήθεια ή 21 ευρώ με την προμήθεια=20 καθαρά). Η υποχρέωσή μου είναι 1,12 - 1 = 0,12 * 21€ = 2,52€. Αν λήξει 0-0, παίρνω 21-5%=20€ και έφυγα (αν δεν κάνω trade νωρίτερα).

2) Μπαίνει ένα γκολ. Πάω και παίζω ΚΑΤΑ του 2 or more goals, υπολογίζοντας το 20άρι που θέλω + την προηγούμενη υποχρέωση (2,52€). Τα υπολογίζω μικτά με την προμήθεια και: 22,52 * 5% = 23,65€. Αυτά θα ποντάρω. Αν μείνει 1-0 ή 0-1 παίρνω 22,52 και τελειώνει το πανηγύρι. Ας υποθέσουμε ότι η υποχρέωση εδώ είναι κάπως πιο υψηλή π.χ. 1,35. Άρα 1,35 - 1 * 23,65 = 8,28€ για 22,52!

3) Μπαίνει και τρίτο γκολ; Το βιολί μου εγώ. Παίζω ΚΑΤΑ του 3 goals or more με σκοπό να λήξει 2-1 ή 1-2 κλπ. Το odd τώρα είναι 1,27 και ποντάρω 22,52 + 8,28 = 30,8€ * 5% = 32,34€ με υποχρέωση 1,27 - 1 * 32,34 = 8,73!

4) Υποθέτουμε ότι δεν μπαίνει άλλο γκολ. Το ματς λήγει κι εσύ έχεις τσεπώσει 30,8 - 8,28 - 2,52 = 20 ευρώ!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

- Αφήνει πολύ καλό κέρδος (όσο στόχο έχουμε θέσει εμείς)
- Οι υποχρεώσεις στην αρχή είναι πολύ μικρές (συνήθως η 1η επιλογή είναι στο 1,06), ώστε αν μπουν 1-2 γκολ και μάλιστα το 2ο γκολ τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αν δεν προλάβουμε να το κλείσουμε (που δεν προλαβαίνουμε καθώς η αγορά κλείνει), η ζημιά να είναι μικρή
- Μπορείς να κάνεις trading και να κλείσεις με μικρότερο αλλά σίγουρο κέρδος

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

- Πρέπει να είσαι απίκο πάνω από τον υπολογιστή ώστε αν μπει γκολ να κάνεις το επόμενο ποντάρισμα. Ούτε για κατούρημα δεν μπορείς να πας.
- Αν μπουν πολλά γκολ, η υποχρέωση μεγαλώνει και μπορείς άνετα να πάθεις λαχτάρα
- Στα μικρά ματς, τα λεφτά που τζιράρονται είναι λίγα οπότε και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές & λεφτά να καλύψουν τα στοιχήματά μας

ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ:

- Είναι το ίδιο σαν να κυνηγάς τα over/under ή το σκορ. Π.χ. αντί να πας να ποντάρεις στο 1 goal or more πας στο under 1.5. Αν μπει γκολ, ποντάρεις στο under 2,5 κλπ. Δηλαδή γενικά μας ενδιαφέρει να μην μπαίνουν γκολ.
- Επίσης μπορείς να ποντάρεις υπέρ του 0-0. Έγινε το σκορ 1-0? Υπέρ του 1-0 με το ποσο που θες να κερδίσεις συν την προηγούμενη υποχρέωση

ΚΟΛΠΑ - TIPS:

- Εγώ μερικές φορές ποντάρω κατευθείαν κατά του 2 goals or more εφόσον οι τιμές του είναι σε αποδεκτά επίπεδα, κάτι μεταξύ του 1,25 - 1,35 άντε το πολύ 1,40. Μεγαλώνει κάπως η υποχρέωση μεν αλλά έχετε το κεφαλάκι σας ήσυχο για μέχρι 2 γκολ.
- Όταν δω ότι περνάει η ώρα, θέλει 10-15 να λήξει και είναι ακόμα 0-0, κάνω trading και πέρνω λιγότερα αλλά σίγουρα
- Όταν βρίσκεστε κατά του 6 goal or more (δηλαδή έχουν ήδη μπει 5 γκολ) ή κάνετε τον σταυρό σας να μην μπει άλλο ή άλλα, ή καλύπτετε ΥΠΕΡ το 7 goals or more, με τόσα, ΄ώστε το κέρδος από εκεί να καλύπτει, αν όχι όλη, το μεγαλύτερο μέρος της υποχρέωσης.
- Πριν ποντάρετε σ' ένα αγώνα, ψάξτε τα στατιστικά τους να δείτε αν βάζουν πολλά γκολ είτε μεταξύ τους είτε γενικά. Βασικά όσο πιο ψόφιες επιθετικά είναι τόσο το καλύτερο.Το σύστημα αυτό αφορά την επιλογή TOTAL GOALS (σύνολο γκολ) που μας δίνει η Betfair στην οποία επιλογή πρέπει να προβλέψουμε αν θα μπουν από έναν αριθμό γκολ και πάνω ή να πάμε κι ενάντια σε κάτι τέτοιο. Κι αυτό το τελευταίο είναι που μας ενδιαφέρει. Μια σημαντική προϋπόθεση είναι ο αγώνας να προσφέρεται live.
 

Κανένα σχόλιο

Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

 Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

 

Support our Website

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  • Χρήστες 7476
  • Άρθρα 187
  • Εμφανίσεις Άρθρων 3062575

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 577 επισκέπτες και 1 μέλος

 

 

 

Βίντεο με οδηγίες

Ακολουθήστε την σύνδεση και δείτε

τα βίντεο των υπολογιστών μας

 

Στατιστικά Ιστοσελίδας