Μετα απο πολλες ημερες <<στοιχηματικης μοναξιας>> εχω την αναγκη να μοιραστω μαζι σας μερικες αποψεις , που ισως μας βοηθησουν ολους μας!!!!
Εδω και μερικα χρονια ασχολουμαι με το στοιχημα στο ιντερνετ και οπως ειναι φυσικο , οταν ασχολησαι με κατι, πανω απο 12 ωρες την ημερα , εχεις πολλα να πεις.
Εχω πονταρει σε αλογα , σκυλια, φυσικα ποδοσφαιρο, παιχνιδια της betfair με χαρτια , Eurovision, μπασκετ, τεννις, ΜLB, κλπ κλπ.
Απο ολα εχει το κοφινι.
Με τετοιο ιστορικο και με τοσες ωρες ενασχολησης με το <<αθλημα>> δυο πραγματα θα πρεπει να εχουν γινει , για να ειμαι χαμενος.
Πρωτον : Ειμαι <<ανεπιδεκτος μαθησεως>>, (βλακας)
Δευτερον : Δεν υπαρχει περιπτωση κερδους με τους τροπους που επελεγα να παιζω.
Σημερα με τοσα μεσα που υπαρχουν ειναι λιγο δυσκολο για καποιον να ειναι <<βλακας>> στοιχηματικως, αν και δεν το αποκλειω.......
Καταλειγω στο οτι οι μεθοδοι που ακολουθουσα , δεν ηταν επαρκεις.
Πολλες φορες εφτασα στο σημειο να πω οτι ....
<<τέλεια!!!! το βρηκα και θα κανω πολλα λεφτα ετσι οπως παιζω>>
<<αααα πολυ ωραια..εδω εχει φαεί θα τους τα παρω>>
<<κοιτα που εφτασε η καβα μου >>
....και πολλες ακομα φρασεις που ισως πολλοι να εχουν πει σαν και εμενα.
Ομως μετα απο λιγες ημερες ισως εβδομαδες κατερρεε ο ΜΥΘΟΣ περι <<ευκολου κερδους>>
Εχανα οχι μονο την καβα μου αλλα και οσα (ισως) ειχα κανει αναληψη.
Ειναι πολυ δυσκολο να κερδισεις τις αποδοσεις...αυτο εχω καταλαβει...γκανιοτα λεγεται .....επαληθευση των αποδοσεων λεγεται.
Οπως και να το πουμε στην πορεια βλεπουμε οτι ειμαστε χαμενοι.
Πολλοι απο εσας , οπως και εγω, οταν περνουμε καποιες πληροφοριες απο στατιστικα ή απο πετυχημενους τιπστερς, (το ξερω δεν υπαρχουν), ή απο οπουδηποτε και μερικες ημερες παμε καλα, τοτε νομιζουμε οτι <<ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!>>
Δεν ειναι ετσι ...στην διαρκεια φαινεται οτι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Μονολογος ειναι και εχω εκφρασει μεχρι τωρα μερικες απο τις σκεψεις μου που ειναι σαν να καθομαι με φιλους σε μια καφεταιρια και να τα λεμε <<στοιχηματικως>>
Ομως παντα στην ζωη μου με ενδιεφερε το...
<<ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ;; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ;;;>> .
Πραγματικα ξερω τι λαθη εκανα. Λαθη που τα κανει ολος ο κοσμος (ανθρωπος ειμαι και εγω).
Και ξερω τι θα κανω μετα!!!!!!
Ο Κωστας μας εδωσε ενα εργαλειο που λεγεται ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
Μετα απο τοσα χρονια εχω πιστεψει οτι ΠΙΘΑΝΩΣ να ειναι ο μοναδικος γνωστος τροπος κερδους στο στοιχηματικο χωρο!!!!
Δεν κανω διαφημηση, δεν υπαρχει λογος διαφημησης.... Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ διαφημιζεται απο μονη της.
Ισως ειναι ο μοναδικος (ξαναλεω ) γνωστος τροπος για να νικησεις τις αποδοσεις.
Κλεινοντας τον μονολογο θα ηθελα να πω κατι...
Μην πονταρεται τα λεφτα σας χωρις λογο.... μην υοθετιται τις εκφρασεις....
<<το παιζω ασσο ετσι μορε για πλακα>>
...<< fun bet ειναι μορε>>
<<και αμα κατσει το παρολακι τους τα πηρα χοντρα>> (παιξε ΛΟΤΤΟ πιο πολλα θα κερδισεις)
Παιξτε με συστημα , παιξτε μόνο οτι βλεπετε , ποτε μην στηριζεστε στα προγνωστικα αλλων!!!!!!
ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ .........Ηδη εχουμε το εργαλειο ...εκμεταλευτητε το.....
Το ξερω ...πολλοι θα μου πειτε οτι ειμαι βαλτος για διαφημηση....Δεν το κανω για διαφημηση και ο λογος ειναι απλος!!!!
Αυτα που γραφω θα τα διαβασουν οι φιλοι μου εδω ....στο φορουμ .... δεν απευθυνομαι σε αγνωστους ....απευθυνομαι σε εσας , τους γνωστους και αγνωστους φιλους μου...για να μην κανετε τα λαθη που εκανα εγω τοσα χρονια.
συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη