geobet33 έγραψε: Επειδη εχω μια ιδιαιτερη ευαισθησια με τη φιλοξενια και προσπαθω να τηρω ,οπως ολοι μας, καποιες αξιες στη ζωη μου......θελω να ζητησω συγνωμη απο το Κωστα γιατι ξεφυγα και δεν ακολουθησα τους ορους και κανονες λειτουργιας του χωρου του οποιου με δεχεται.
Θελω να ξεκαθαρισω οτι το οπαδικο μου παραληρημα ηταν η αφορμη.....και δε θα καθομουνα ποτε να τσακωθω για οπαδικα σε site που δε το επιτρεπει, ολοι εχουμε ευαισθητες χορδες και οταν πειραχθουν ξεφευγουμε ετσι εγινε και με μενα...........πειραχτηκαν καποιες μου χορδες....
Γιώργο μου , δεν χρειαζονται συγνώμες απο την μεριά σου
Εχεις αποδείξει με το παραπανω την αξία σου, το ήθος σου και το καλό σου χιουμορ.
Αυτα συμβαίνουν παντού , οταν μπλέκουμε τα οπαδικα (παλια αυτο γινόταν και με τα πολιτικά), αλλά ετσι ειναι η ανθρωπινη φύση , εχουμε τα παθη μας κι αυτο δεν ειναι κακό
Ειπα και στον άλλο Γιωργη , τον Giodour, οτι με στεναχώρησε η όλη φάση , δεν με θυμωσε.
Δεν θέλω να ερχονται τα μελη της σελιδας μας, σε αντιπαραθεσεις τετοιου είδους, γιατί Ελληνες είμαστε , όλο και θα ξεφυγει ο ελεγχος.
Το θεμα θεωρείται λήξαν φυσικα , δεν εγινε και κατι τρομερό άλλωστε , μην τρελλαθούμε
Το τσατ και η ιστοσελίδα εχουν ευαισθησία στην απόλυτη ελευθερία του λόγου, και τα παμε όλοι μια χαρά!