Θελω να μοιραστω μαζι σας ενα γεγονος αξιο αναφορας.
Προχθες ειχα ενα προβλημα στον υπολογηστη εδω Γαλατσι και σε μια τυχαια συνομιλια με τον Mpamphsgr (τον φιλο μου Μπαμπη) μου ειπε οτι η δουλεια του ειναι οι υπολογηστες.
Οποτε του ειπα οτι εκανα αυτο και αυτο και αυτο αλλα τιποτα.
Αποφασησα λοιπον μιας και ειμαι Γαλατσι και εκεινος Πατησια να μου τον επισκευασει...ετσι εγινε και ολα αυτα τα γραφω γιατι.............
Εδωσα την μοναδα σε εναν <<αγνωστο>> χωρις να ξερω τιποτα παρα μονο το κινητο του.
Ετσι απλα συναντηθηκαμε στον δρομο σε μια διασταυρωση.
Και ομως η επαγγελματικη δουλεια που εκανε , του σταση προς εμενα και η παραλληλα φιλικη τιμη !!!!!!με αφησαν εκπληκτο!!!!
Δεν χρειαζεται να πω οτι σε εναν φακελο στην επιφανια εργασιας βρηκα φωτογραφιες πως ηταν μεσα (σε κακο χαλι) η μοναδα ...σκονη ,χνουδια κλπ... και ειχε αναλυτικα ολη την πορεια της εργασιας που εκανε.
Δεν το κανω για διαφημηση (δεν την εχει αναγκη αλλωστε γιατι κανει φανταστικη δουλεια) το κανω για να τον ευχαριστησω και δημοσια για ολα!!!!
Μπαμπη αν και εχουμε μιλησει πολυ λιγο ....πιστευω οτι εκανα ακομα εναν καλο φιλο και ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
fairbet365.webnode.gr/
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": Ironbird
Σταυρο σημερα την ειδα τη δημοσιευση και σε ευχαριστω για τα καλα λογια Απλα τη δουλεια μου εκανα, όπως την αντιλαμβανομαι εγω καλυτερα, και περα απο το χρηματικο ειναι η ικανοποιηση που μενει οτι ο αλλος εκτιμησε τη δουλεια σου.
Να εισαι καλα φιλε για τα καλα σου λόγια
Λεφτα υπαρχουν Απλα... δεν τα εχω εγω
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": betover, Ironbird