Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Εδώ συζητάμε γιά οτι θέλουμε.
Αρκεί να γίνεται με κόσμιο τρόπο, και να μην προσβάλουμε κανέναν.

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΚΟΥΡΟΥ

Περισσότερα
16/09/2013 19:41 - 16/09/2013 19:42 #6328 από betover
Xρημασπορ της Δευτέρας 3 ιουνίου 2002
Δευτερα με τον Γιώργο Παρασκευά
ο γκουρού του τζόγου σας συμβουλεύει

Εις Οιωνος Αριστος: «οχι σημερα»!

Είχαμε πει για δεκάλογο, αλλά ήμουν συντηρητικός! Εκατοντάλογος θα ήταν πιο σωστό! τέλος πάντων, άφησα έξω αρκετά και σημαντικά, για να αναφέρω δέκα βασικά πράγματα. ΄Επεται συνέχεια. του χρόνου!
1 η γκανιότα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του μπούκ. Τρώει τον παίκτη, όπως το νερό τρώει την πέτρα! μπορεί μεν να ανατραπεί, κυρίως με πληροφορίες τελευταίας στιγμής, αλλά αυτό ισχύει ως επί το πλείστον για ενα παιχνίδι. όταν σου ζητάνε να παίξεις τρία και τέσσερα, κλάφ΄τα χαράλαμπε! στην ελλάδα, η γκανιότα είναι 36% σε τριάδες και πάνω από 52% σε πεντάδες. Κανενας παίκτης δεν μπορεί να ανατρέψει τέτοια γκανιότα συστηματικά. άλλο το να «κάτσουν τα ματσάκια» και άλλο η ανατροπή της γκανιότας!
2 Δεν υπάρχουν άχαστα! ολο και κάτι σπάει που, σε συνδυασμό με την γκανιότα, εξασφαλίζει το βιός κάθε σοβαρού μπούκ. το «σοβαρού» είναι σκόπιμο, διότι υπάρχουν και οι ασόβαροι μπούκ που ρισκάρουν είτε για να εξασφαλίσουν πελατεία, είτε διότι είναι τζογαδόροι οι ίδιοι, είτε διότι θέλουν να τραβήξουν τζίρο και να κάνουν μια «δραπέτευση του μεσονυκτίου». επικίνδυνα πράγματα, κυρίως στο διαδίκτυο
3 ΄Οσο πιο επιλεκτικά παίζεις, τόσο η τύχη σου αυξάνεται! μίνιμουμ επιλογές, όχι κάθε μέρα, μόνο πρωταθλήματα που «πας και σε πάνε», μόνο ύστερα από σοβαρή μελέτη. Αν δεν βρέξεις πόδια (ή κάτι τέτοιο!) δεν τρως ψάρια! σημαντικό μην παίζετε, λόγω ειδήσεων, ομάδες που είχατε απορρίψει λόγω φόρμας. πολλές «απουσίες» που δημοσιεύονται, είναι συχνά άνευ ουσίας, ενώ η πρώτη διαλογή σας είναι συνήθως η πιο σωστή! εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας, παρά την γνώμη κάποιου «ειδήμονα» που κατά κανόνα δεν σκαμπάζει γρι από στοίχημα. η πιάτσα έχει γεμίσει από δαύτους…
4 Το στοίχημα είναι θέμα απόδοσης. τα στάνταρ είναι για το προ πο! το ζητούμενο δεν είναι να βρεις ομάδες που θα κερδίσουν, αλλά ομάδες των οποίων οι αποδόσεις είναι μεγαλύτερες από τις πραγματικές πιθανότητες τους. γενικά είναι προτιμότερο να παίζεις ομάδες με μέτριες πιθανότητες και δυσανάλογα ψηλές αποδόσεις, παρά ομάδες με πολύ καλές πιθανότητες και πετσοκομμένες αποδόσεις. το «ας κερδίσει και όσα όσα» είναι ο συντομότερος δρόμος προς τον παικτικό γεντικουλέ!
5 Οποιος ανακατώνεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κλώσσες! τα κουπόνια είναι γεμάτα από πρωταθλήματα της πλάκας. οι παίκτες θα τα σπρώξουν σε οτιδήποτε, με μόνο κριτήριο τη βαθμολογία. υπάρχουν ,βέβαια και οι πονηροί ή/και καλά πληροφορημένοι, αλλά αυτοί είναι αναγκαίο κακό! τους μπουκ ενδιαφέρει η μάζα, που θα παίξει…αβλεπί στο 1,50 την Καφέ όπερα κόντρα στην Ατβίνταμπεργκ, με βάση τη βαθμολογία! μην παίζετε πρωταθλήματα που δεν γνωρίζετε.
6 Τα ειδικά στοιχήματα είναι η μαρμελάδα πάνω στο ψωμί με βούτυρο του μπουκ. η γκανιότα είναι αισθητά μεγαλύτερη απ΄ότι, στο 1Χ2, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι για την αποφυγή ειδικών στοιχημάτων. στο ημίχρονο-τελικό αποτέλεσμα, ο μπουκ ουσιαστικά ζητά από τον παίκτη να μαντέψει δυο αποτελέσματα, όταν φτύνει αίμα για να μαντέψει ένα!!! ΄ενας «σωστός» μπουκ ποτε δεν θα βάλει στο κουπόνι του κάτι που δεν τον συμφέρει!
7 Το μυαλό δεν είναι φεράρι! ο μέσος παίκτης παίζει σήμερα αγγλία και κύπελλο uefa με διπλούς αγώνες, αύριο Β’Ιταλίας και Αυστρία, μεθαύριο λιγκ καπ Γαλλίας και 3η Σκοτίας! χάος, σύγχυση!!! τα διάφορα πρωταθλήματα έχουν τις δικές τους «στροφές», το μυαλό δεν μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα. δεν μπορείς να παίξεις όλες τις διοργανώσεις, με το ίδιο σκεπτικό. η κάθε μια έχει τα «χούγια» της!
8 Η ειδίκευση πληρώνει. ο σωστός παίκτης ειδικεύεται σε 2-3 «παρόμοια» πρωταθλήματα. τίποτε δεν αφήνει να του ξεφύγει. μπαίνει στο πετσί του κάθε πρωταθλήματος, διαβάζει τα ρεπορτάζ του κάθε αγώνα (τα ρεπορτάζ μετα τον αγώνα είναι εξίσου σημαντικά) και μαθαίνει να χορεύει στη συγκεκριμένη πίστα. πάντα όμως χωρίς εγγυήσεις!
9 Το κυνήγι του ρεφαρίσματος είναι μάννα για τον μπουκ. κατά κανόνα, νοίκια, δόσεις, διακοπές και σούπερ μάρκετ δεν πληρώνονται με κέρδη από τον τζόγο. δύσκολα κερδίζει ο παίκτης που παίζει υπό οικονομική πίεση. το στοίχημα χρειάζεται καθαρό μυαλό, καλή διάθεση και θετική προσδοκία. αυτός που ψάχνει μόνο για λόγους που μια ομάδα μπορεί να κερδίσει, έχει καλύτερη τύχη από αυτόν που ψάχνει για λόγους που μπορεί να χάσει! η αυθυποβολή μετράει πολύ…
10 Οι πιο σημαντικές λέξεις στο στοίχημα είναι ΄’οχι σημερα’!
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με κάτι Χαμ Καμ και Σίλβια, ούτε μπορώ να αξιολογήσω τις πιθανότητες της Κροατίας κόντρα στο Μεξικό. ξέρω που φτάνει το χέρι μου! πάω για διακοπές και ξαναρχίζω με Αγγλία και Γερμανία (και όχι από τις πρώτες αγωνιστικές!).
Καλό καλοκαίρι!

ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ forum.matchmoney.com.gr/forum.php

fairbet365.webnode.gr/
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
Last edit: 16/09/2013 19:42 by betover.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16/09/2013 19:47 #6329 από betover
Απαντήθηκε από betover στο θέμα ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΚΟΥΡΟΥ
Παλι απο το forum.matchmoney.com.gr και ειναι απο τον Angelis (Administrator)

Το καλύτερό του κείμενο για μένα. Του Παρασκευά τού σηκωνόταν η τρίχα με τη θύμηση του Ενεχυροδανειστή, εμένα κάθε φορά που ξαναπέφτω πάνω σε αυτό το κείμενο. Στο Φίλαθλο είχε πρωτοδημοσιευτεί και το είχαμε βάλει στο τόπικ για τον επαγγελματία παίκτη. Το ξαναβάζω κι εδώ.

Από το βορρά ήτανε, έτσι έδειχνε η προφορά του, ίσως από Δράμα. Τηλεφώνησε και ρώτησε ''πώς μπορώ να γίνω επαγγελματίας παίκτης στοιχημάτων;''! Ηταν σοβαρός και ευγενέστατος, μάλλον νεαρός, και θα απευθυνθώ προσωπικά σε αυτόν.

Αγόρι μου, ποτέ δεν θα συμβούλευα κανέναν να γίνει παίκτης. Πάρα πολλοί καταστράφηκαν, ενώ ελάχιστοι πέτυχαν. Ο τζόγος είναι το παιδί της απληστίας και ο πατέρας της δυστυχίας. Θα σου πω τι είναι ο επαγγελματίας παίκτης.

Μου έρχεται στο μυαλό ο Pod Steiger, στην υπέροχη ταινία ''Ο Ενεχυροδανειστής''. Ο Πορτορικανός βοηθός του Εβραίου ενεχυροδανειστή τον ρώτησε ''Τι είναι Εβραίος;'' κι αυτός απάντησε ''Εβραίος είναι να αγοράζεις ένα κομμάτι ύφασμα για μια δεκάρα, να το μοιράζεις στα δύο και να πουλάς το κάθε κομμάτι για μια δεκάρα. Με τις δύο δεκάρες να αγοράζεις δύο κομμάτια ρούχα, να τα μοιράζεις στα δύο και να πουλάς τέσσερα κομμάτια για μια δεκάρα το καθένα. Να αγοράζεις τέσσερα, να πουλάς οκτώ και συνέχεια να διπλασιάζεις, και στην πορεία να μη σκέφτεσαι πως τα παιδιά σου θέλουνε παιχνίδια και η γυναίκα σου φουστάνι, τίποτε άλλο να μη σε απασχολεί, ούτε οι πιο βασικές ανάγκες, και να πληρώνεις το τίμημα του φθόνου των άλλων που σε φωνάζουν βδέλυγμα και σε κυνηγάνε''. Πριν από τριάντα χρόνια είχε σηκωθεί η τρίχα μου και ακόμα είναι σηκωμένη!

Επαγγελματίας στοιχηματζής είναι να παρατήσεις οτιδήποτε άλλο και να αφοσιωθείς στο στοίχημα. Από αυτό να ζεις. Να μη μάθεις από βιβλία ή από συμβούλους ερασιτεχνών και άσχετων, αλλά από τις δικές σου εμπειρίες. Να περπατάς χιλιόμετρα όταν έχεις χάσει τα ναύλα, να αναλύεις τους λόγους και ποτέ να μη φταίει τίποτε άλλο εκτός από τη λανθασμένη σου κρίση. Ούτε διαιτησίες να σου φταίνε ούτε δοκάρια ούτε στησίματα. Μόνο η κρίση σου να είναι η διαφορά μεταξύ φτώχειας και πλούτου.

Να μην παίζεις για διασκέδαση, αλλά για κέρδος. Να είσαι συντηρητικός, μόνο να τριπλασιάζεις αυτά που μπορείς να χάσεις σε ένα χρόνο, γιατί καμία τράπεζα δεν σου δίνει 300% τόκο. Να είσαι πάντα ο ίδιος και ποτέ σου να μην καυχιέσαι για κέρδη, κυρίως μπροστά σε χαμένους, ούτε να ζηλεύεις κερδισμένους αν εσύ τα έχεις χάσει.

Όταν σε ρωτάνε ποιο είναι το επάγγελμά σου να μη λες ''εισοδηματίας'' ή ''επενδυτής'' από ντροπή, αλλά να ομολογείς ''ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗΣ'', κι όταν σε κοιτάνε παράξενα να ΜΗΝ ανάβεις ένα ακριβό πούρο Αβάνας με βαρύ χρυσό αναπτήρα ή να ξύνεις το πιγούνι σου με το δάκτυλο που φοράει δακτυλίδι με μισό κιλό διαμάντι, γιατί ''επαγγελματίας στοιχηματζής'' πάνω από όλα σημαίνει ''χαρακτήρας'', δηλαδή ψυχάρα κι αρχίδια. Αυτά!

fairbet365.webnode.gr/
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16/09/2013 20:01 - 16/09/2013 20:02 #6330 από betover
Απαντήθηκε από betover στο θέμα ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΚΟΥΡΟΥ
Οσοι φιλοι θελετε να δοκιμασετε να διαβασετε καποια απο τα <<γραπτα>> του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
μπορειτε να επισκευθητε το φορουμ του MATCH MONEY!!!

forum.matchmoney.com.gr/showthread.php/1204-%CE%9A%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC


Προσωπικα θεωρω μεγαλη βοηθεια στην συνεχεια του αγωνα μας στο στοιχημα !!!

fairbet365.webnode.gr/
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
Last edit: 16/09/2013 20:02 by betover.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.413 δευτερόλεπτα

Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

 Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

 

Support our Website

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  • Χρήστες 7481
  • Άρθρα 188
  • Εμφανίσεις Άρθρων 3101964

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1317 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

 

Βίντεο με οδηγίες

Ακολουθήστε την σύνδεση και δείτε

τα βίντεο των υπολογιστών μας

 

Στατιστικά Ιστοσελίδας