Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Εδώ συζητάμε γιά οτι θέλουμε.
Αρκεί να γίνεται με κόσμιο τρόπο, και να μην προσβάλουμε κανέναν.

ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ

Περισσότερα
03/06/2014 17:35 #9109 από betover
Αν και δεν εχω διαβασει τιποτα απο εχθες που εφυγα απο το Καλυτερο στοιχηματικο σαιτ τουλαχιστον στην Ελλαδα.....φυσικα εννοω τσατ και φορουμ, και φυσικα το κανω για να μην συνεχισω την διαμαχη με κανεναν αν τυχων εχει ειπωθει κατι που με αφορα.

Ο σκοπος του παροντος θεματος ειναι για να ξεκαθαρισω μια και καλη την θεση μου και οποιος θελει να καταλαβει καλως .

Το λεω και το εννοω..

<<ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΠΣ - ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ>>


Οι λιγοστοι πλεον φιλοι μου θα γνωριζουν την θεση μου σε αυτο το θεμα.
Ειμαι ξεκαθαρος.....ομως......αν καποιος εχει κατι που θα στειλει τον κοσμο στο ταμειο....τοτε θα ειμαι εγω ο πρωτος που θα πληρωσω.

Οποιος εχει τα <<καρυδια >> και νομιζει οτι σας κοροιδευω ας με διαψευσει εαν το εχω πει πολλακις η οχι στο τσατ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι ....επαναλαμβανω

<<ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ>>

Θελετε να το κανω πιο λιανα!!!!!!!!!!!!!

οκ αφου θελετε να τα κανουμε νιανια σαν παιδικη κρεμα ας το κανουμε.

<<ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ (ΣΕ ΒΑΘΟΣ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ>>

Δεν θα αναφερθω σε κανενα μελος γιατι απο το πληκτρολογιο δεν βγαινει ακρη και εννοω οτι δεν μπορουμε εκ του μακροθεν να συνενοηθουμε .....ετσι το προτελευταιο που θα πω ειναι ..

<<ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ - ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ>>

και τελος, αν καποιος κουραζεται να βγαλει καποια στοιχεια στο στοιχημα τα οποια δεν εχουν σχεση με προβλεψεις - τιπς - εκτιμησεις....εχει ολο το δικαιωμα να ζητησει οτι γουσταρει και απο οποιον γουσταρει.
Αυτο δεν ειναι εκτιμησεις - προβλεψεις αμφιβολου επιτυχιας!!!!!!

Δεν ξαναμπαινω στο σαιτ γιατι δενμπορω να κανω προκοπη με οποιον δεν μ πορει να καταλαβει ... με ποιον μιλαει...τι ειναι αυτος που μιλαει .....και τι λεει και πως το λεει ...και παρολα αυτα να βγαζει αποφασεις τυπου οτι ο ταδε με αποκαλει απατεωνα κλπ κλπ

Λυπαμαι που μετα απο τοσο καιρο δεν ξερετε οτι ο betover δεν εχει προσοντα να βρισει , να κοροιδεψει και στην τελικη απλα οταν ελεγα <<φιλοι>> το εννοουσα και σε καμια περιπτωση δεν θα συκοφαντουσα κανεναν αν δεν μπορουσα να το αποδειξω .

Και φυσικα δεν μπορω να μην αναφερθω σε αυτο που μου ειπε ο Κωστας ο Μπιγκ οτι <<ναι βρε φιλε δεν θυμαμαι αν μου το ειχε πει η οχι οτι ο Κωστας ο σνικι θα πουλαει προβλεψεις αλλα για να μην αδικησω κανεναν ισως και να μου το ειχε πει , αλλα και ναμην μου το ειχε πει, ο καθενας ειναι ελευθερος να πραξει οπως νομιζει και δεν θα ειχα προβλημα εγω>>

Και η θεση μου ηταν τετοια εναντια στον Κωστα τον Σνικι οτι ΚΑΝΕΝΑΣ σε αυτο το σαιτ δεν θα συμφωνουσε με κανενα μελος να πουλαει εκτιμησεις.

Αυτα ειχα να πω ...μην μπητε στον κοπο να απαντησετε στο παρον θεμα γιατι δεν ξαναμπαινω ...και δεν θε΄λω να μ ε ξαναπουν <<Αρουραιο>> οπως με αποκαλεσε ο Μαρκωνης επειδη μπηκα μια φορα μετα απο προκληση του ροκαβλον για να δω ενα συστημα του !!!!!!!!!

Οποιος εχει κατι να πει (οπως ο βιαστικος Τακης....προλαβε να μου την πει) το e-mail μου ειναι

betover43@yahoo.gr

fairbet365.webnode.gr/
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
03/06/2014 18:50 - 03/06/2014 18:52 #9110 από sneaky
Απαντήθηκε από sneaky στο θέμα ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ
Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη και να ξέρουμε για τι μιλάμε καλό είναι να ξαναδιαβάσουν οι παλιοί και να πρωτοδιαβάσουν οι νεότεροι το επίμαχο θέμα στο φόρουμ: income-paradise.com/index.php?option=com_kunena&view=topic&catid=22&id=4171&Itemid=578&lang=el&limitstart=0 ]

Ας βγάλει ο καθένας μόνος του την δική του άποψη διαβάζοντας ΟΛΟ το θέμα, παρατηρώντας ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ κάτω από τα κείμενα καθώς και ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ των ποστ. Το τελευταίο έχει να κάνει με το ότι το όλο ζήτημα έτρεξε ΠΙΛΟΤΙΚΑ έναν με δύο μήνες, πριν ανέβει στο σάιτ το ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ πρόβλεψις στο οποίο είχαμε όλοι πρόσβαση αυτήν την σεζόν.

Δεν θα πω τίποτε άλλο δημόσια για να μην εκθέσω τον Κώστα ο οποίος για ακόμη μια φορά δεν τήρησε την περίφημη τακτική ίσων αποστάσεων και ούτε καν αποκατέστησε ΠΛΗΡΩΣ την αλήθεια σχετικά με το όλο ζήτημα. Στην αρχή είπε ναι ήξερα και μετά το γύρισε σε δεν θυμαμαι... Ό,τι και να κάνει εναντίον μου -ακούσια ή εκούσια- θα τηρήσω την υπόσχεση που του είχα δώσει να μην δημοσιοποιήσω λεπτομέρειες...Απλώς θα εκφράσω για ακόμη μια φορά τα παράπονά μου στο τέλος του παρόντος ποστ. Πρώτα όμως θα απαντήσω στον Σταύρο.

Σταύρο δεν σε παρεξηγώ κι εσένα κι ας είναι η τρίτη φορά που μου οφείλεις μια συγγνώμη, κι ας μην φαίνεσαι διατεθειμένος να μου την δώσεις. Απλώς το παράπονό μου είναι πως ακόμη κι αν είμαι ο απατεώνας που λες, τόσο καιρό στο τσατ όλα ήταν μέλι γάλα και κανονίζαμε μάλιστα και συναντήσεις-καφεδάκια κλπ. Τόσο καιρό δηλαδή είχες αυτήν την γνώμη για μένα, αλλά τη κρατούσες απωθημένη μέχρι που έριξε την σποντούλα (τυχαία;;;) ένας από τους καλοθελητάδες της γνωστής πλέον κλίκας που έβαλε σκοπό να με διώξει από το τσατ επειδή θίχτηκαν οπαδικά (άκουσον άκουσον!!) και επειδή δεν έκανα ποτέ μου τον μαλάκα που το βουλώνει και ούτε σκοπεύω να το κάνω ποτέ και για κανέναν.

Και για να το κλείσω μια και καλή το θέμα (επιτέλους) ας αναφερθώ και στον διαχειριστή τονίζοντας ότι πρεσβεύει τάχα τις ίσες αποστάσεις και ότι δεν θα κάνει τον δικαστή, όμως με έχει επιπλήξει πολλάκις επειδή δεν κρύβομαι σαν τα γνωστά ερπετοειδή, τα οποία όταν φεύγω από το τσατ εμφανίζονται και κάνουν τον σαχλό τους χαβαλέ σαν να μην τρέχει τίποτα και όλα μέλι-γάλα.

Σηκώστε το χαλάκι και κρύφτε όλη την μπόχα της κλίκας 3-4 ατόμων, μόνο και μόνο επειδή είναι περισσότεροι και προφανώς χρειαζόμαστε "λαό"... Αφήστε να λέγονται στο τσατ του σάιτ που πρεσβεύει την σύνεση και την πειθαρχία ατάκες του στυλ "απλώς αλλάζεις απόδοση στην γεννήτρια και παίζεις" ή "δεν χρειάζεται να το κοιτάξεις, το είδα ΕΓΩ, βάρα...". Νίψτε τας χείρας σας εις βάρος των πολλών που δεν μιλάνε, για να επικρατήσουν οι φελλοί που στις τρεις κουβέντες τους οι δύο περιέχουν βωμολοχίες ή ρατσιστικα/σεξιστικά υποννοούμενα, που παρουσιάζουν στο φόρουμ "συστήματα" χωρίς καμια επεξήγηση, μονο και μονο για να το παιξουν μαγκες και όταν κάποιος (ναι ο γνωστός-άγνωστος που δεν το βουλώνει) κάνει παρατήρηση να χαρακτηρίζεται "ο πιο άσχετος του σάιτ" και μετά να του αφιερώνονται φωτογραφίες με γιγαντιαία πέη στα οποία να δίνει και ευχαριστία ο διαχειριστής-Πόντιος Πιλάτος και όταν καταλαβαίνει το λάθος του απλώς να τα σβήνει από το φόρουμ. Και φυσικά όταν ερωτάται για αυτό να μην απαντάει.

Είπαμε όταν κάτι δεν μας αρέσει απλώς το αγνοούμε!!! Αυτή είναι η πολιτική μας!!!! Σπουδαια δημοκρατία και ισονομία!!! Σπουδαία στοιχηματική διαδικτυακή "παρέα"!!!!!!

Ας μείνει λοιπόν στο τσατ η κλίκα...να την χαίρεστε!
Last edit: 03/06/2014 18:52 by sneaky.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
03/06/2014 21:15 #9111 από BigParas
Απαντήθηκε από BigParas στο θέμα ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ
Να τα παρουμε με την σειρα τα πραγματα.

Η δική μου καθημερινότητα αυτή της στιγμή , περιλαμβανει άπειρα και δύσκολα ανοιχτα θέματα στην προσωπική μου ζωή.
Παρ όλα αυτά παντα καθε βραδυ όταν γυρνάω από την δουλεια, συμμετέχω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ σαιτ, μιλάω με 10-20 ατομα πριβέ, απαντώ σε μπόλικα μειλ, σε σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά ζητήματα για τον καθενα.

Έτσι πιστευω οτι είναι ειλικρινής ή απάντηση μου να πώ οτι δεν θυμάμαι κάτι, την στιγμή που καταπιάνομαι με πάρα πολλά πράγματα.

Από την άλλη, οποιος μου ζητησε την άδεια να κανει κατι με τα εργαλεια του σαιτ , την πήρε , είτε έχοντας .... ειτε δεν έχοντας προσωπικά οικονομικά οφέλη ο καθενας απόι αυτούς.
Αυτό το "εκθέσω" δεν μου θυμίζει κατι. Μπορείς να με εκθέσεις, ειλικρινά δεν θυμαμαι.

Η ταχτική των ίσων αποστασεων

Μπαινω στο τσατ. Λεω "καλησπέρα παιδια"
Με καλησπεριζεις και σε καλησπερίζω και προσωπικα
με καλησπερίζει ο Γκιο
Τον καλησπερίζω και αυτόν προσωπικα
και όλους κατά σειρά
Δεν μπορω να λέω "καλησπέρα Κωστα" και "αντε παρατα μας Γιωργο"
Όλα τα μέλη έχουν την ίδια αξία για μένα, που με τίμησαν με την συμμετοχή τους στην σελιδα μου.
Δεν έχω κατι προσωπικό με κανέναν,

Ο Δικαστής

Το "δεν θα κάνω τον δικαστή" είναι μια διπλωματική έκφραση που μεταφράζεται "Δεν με παρατάτε με τους κατινοκαυγάδες σας"
Αυτή η έκφραση θα αλλάξει από εδώ και πέρα , γιατί δεν έχουμε όλοι την όρεξη του καθενός, σε πιό φασιστικά πρότυπα.
Οποιος έχει όρεξη για καυγάδες, θα παίρνει απευθείας τον πούλο , χωρίς εξηγήσεις
Ανάλογα πως θα κρίνω αποκλειστικά εγώ, γιατί ΕΓΩ είμαι ο διαχειριστής και δημιουργός αυτής της σελίδας.και δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν να διαταράξει την ομαλή λειτουργεία της
Έχω ρίξει πολύ δουλειά και χρειάζομαι την ηρεμία μου, ωστε να την συνεχίσω , σύμφωνα πάντα με τις δυνατοτητες μου. Γι αυτές μπορεί οποιοσδήποτε να ασκήσει καλή ή κακή κριτική. Αυτό επιτρέπεται και δεν τίθεται θέμα διαγραφών!ίσα ισα που μου αρέσει να μου βρίσκουν προβλήματα και να βελτιώνομαι

Στήν αντιπαράθεσή σας με τον Γιώργο, δεν θα αναφερθω παραπάνω, γιατι δεν με ενδιαφερει.
Πιάστε ένα πριβε χώρο και ξεσκιστείτε στο μπινελίκι.

Απλά σαν παρατήρηση εχω οτι εσυ μιλουσες για φίδια κι ερπετα, γιατί να το αφήνει ο άλλος αναπάντητο και να έχεις μόνο εσυ δικαίωμα αμυνας. Αυτό δεν σημαίνει οτι ο Γκιο συμπεριφέρθηκε σωστά. Και στους δυό είχα πει και ξαναπεί, να αγνοεί ο ένας τον άλλο
Αυτό δεν είναι θέμα ουδετερότητας από την μεριά μου, είναι απλός κανόνας επιβίωσης μεταξύ μελών του ιδιου τσατ που τους αρέσει να συμμετέχουν σε αυτό , αλλά δεν γουστάρει ο ένας κάποιον άλλο.

Το επίπεδο νοημοσύνης.
Εϊναι γνωστό οτι σε κάθε κοινωνία μεγάλη ή μικρή σαν το τσατ μας, υπάρχουν έυφυείς και στόκοι. Η αναλογία είναι παντού ίδια.
Εσύ φυσικά είσαι πανέξυπνος, δεν νομίζω να αμφιβάλλει καποιος γι αυτό. Δεν το λέω ειρωνικά, ειλικρινά έχεις από τα πλέον κοφτερά μυαλά.

Αυτό δεν σημαίνει οτι κάποιος με κοφτερο μυαλό σαν και το δικό σου, μπορεί να υποτιμά τους στόκους. Κι εγώ πολλές φορές εκνευρίζομαι με την αφέλεια μιας πρότασης για καποιο σύστημα, αλλα φροντίζω να το ξεπερνώ. Είμαι κι εγώ λάθος εκεί.

Το τσατ έχει υποχρέωση να είναι ορθάνοιχτο και για τους διανοητικα πιό χαλαρους, που πολλές φορές βοήθησες κι εσυ (με μεγαλη επιτυχία), να στο αναγνωρίσω αυτό, όπως και πάρα πολλά πράγματα που έχεις κάνει για την σελίδα.

Δεν είμαι αχάριστος και αυτό θα ήταν μέγα σφάλμα απο την μεριά μου να μην στο αναγνωρίσω.

Το θέμα που έχουν πολλά μέλη μαζί σου είναι η έντονη αυτοπροβολή, την στιγμή που δεν την χρειάζεσαι, η αξία σου είναι εμφανής. Αυτό δημιουργεί μιά μορφή αντιπάθειας σε πολλούς..

Απαντώ σε αυτά, γιατί το θέμα με τους καυγάδες και τις τσαχπινιές με κουράζει γενικά. Δεν υπάρχει καποια συνομωσία ούτε απέναντί σου, ούθτε απέναντι κάποιου άλλου
Είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στην σελίδα που είμαι σίγουρος οτι αγαπάς.

'Οπως όλοι!

Απλά βρε παιδιά , μην το κουράζετε , ένα θέμα.
Μην κάνετε την τρίχα τριχειά!

Ο Σταυρος αύριο - μεθαύριο πάλι στην σελίδα θα είναι, Είναι γνωστό σε όλους οτι είναι ο μεγαλύτερος υποστηριχτής της σελίδας, όπως επίσης οτι είναι ντόμπρος ανθρωπος, θα σε βρίσει όταν το νοιώθει και θα σε φιλήσει σε 5 λεπτά.

Αυτά από μένα!

Στρωστε κώλο όλοι γιατί έρχεται καλή στοιχηματική χρονιά!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
03/06/2014 23:56 - 04/06/2014 00:03 #9112 από sneaky
Απαντήθηκε από sneaky στο θέμα ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ
ΟΚ λοιπόν ας το κλείσουμε το θέμα...πάμε βήμα βήμα:

"...Από την άλλη, οποιος μου ζητησε την άδεια να κανει κατι με τα εργαλεια του σαιτ , την πήρε , είτε έχοντας .... ειτε δεν έχοντας προσωπικά οικονομικά οφέλη ο καθενας απόι αυτούς.
Αυτό το "εκθέσω" δεν μου θυμίζει κατι. Μπορείς να με εκθέσεις, ειλικρινά δεν θυμαμαι."


Αφού λοιπόν μου λες ότι μπορώ να σε "εκθέσω" θα πω μόνο ότι δεν σου ζήτησα καμία άδεια να κάνω κάτι με τα εργαλεία του σάιτ. Ο ίδιος από μόνος σου μου έδωσες τον κώδικα του πρόβλεψις μονο για το όβερ σε εξέλ και μου είπες κάντο ό,τι θέλεις μόνο μην πεις ότι σου το έδωσα. Λυπάμαι που αναγκάζομαι πλέον να το πω, αλλά όταν με λένε απατεώνα κι εσύ απλώς λες "δεν θυμάμαι, μην τσακώνεστε πάμε παρακάτω" μένει κάποια ρετσινιά (αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος του καλοθελητή που έριξε πρώτος την σποντούλα και δεν ήταν ο Σταύρος...). Αν με θεωρείς απατεώνα στείλε με στον αγύριστο, αν όχι φρόντισε να ξεκαθαρίσεις την υπόληψή μου. Εσύ μπορείς να έχεις την δουλίτσα σου και πολύ καλά κάνεις και να σου φαίνονται ασήμαντα όλα αυτά, αλλά για μένα η δουλειά μου είναι το σύστημά μου και δουλεύω σχεδόν από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ μέσα. Πώς περιμένεις να ξαναμιλήσω σε αυτό το τσατ μετά από τέτοιες κατηγορίες;

Η ταχτική των ίσων αποστασεων

Μπαινω στο τσατ. Λεω "καλησπέρα παιδια"
Με καλησπεριζεις και σε καλησπερίζω και προσωπικα
με καλησπερίζει ο Γκιο
Τον καλησπερίζω και αυτόν προσωπικα
και όλους κατά σειρά
Δεν μπορω να λέω "καλησπέρα Κωστα" και "αντε παρατα μας Γιωργο"
Όλα τα μέλη έχουν την ίδια αξία για μένα, που με τίμησαν με την συμμετοχή τους στην σελιδα μου.
Δεν έχω κατι προσωπικό με κανέναν,


Όταν έχει γίνει ενας καβγάς και μπαίνεις στο τσατ, πάντα (τυχαίο;;;)) ο "αντίδικός" μου κρύβεται (εξ ου και ο δικαιότατος χαρακτηρισμός "ερπετό"), και κάθε φορά βρίσκεις κάτι για να μου προσάψεις την κατηγορία ότι εγώ προκάλεσα και ότι εγώ το ξεκίνησα. Κάποιες φορές είναι έτσι κάποιες όχι. ΟΚ καταλαβαίνω τις γενικούρες του τύπου φταινε πάντα κι οι δυο κλπ, αλλά αφού έχω στηθεί στον τοίχο και από σένα και φεύγω με μια αίσθηση εξόφθαλμης αδικίας, εμφανίζεται το "ερπετό" και όλα μέλι-γάλα σαν να μην έγινε τίποτα! Σηκώνεις το χαλάκι τα βάζεις από κάτω και δεν του λες ούτε ένα μαζέψου ας πούμε. Αυτό δεν είναι δείγμα του ότι όλα τα μέλη έχουν την ίδια αξία για σένα. Το ερπετό κάνει τον χαβαλέ με την κλίκα του κι εγώ έχω φύγει κατσαδιασμένος. Με τις ευλογίες σου... Οι λέξεις που λέω δεν με ενδιαφέρει αν ενοχλούν ειναι η αλήθεια. Υπάρχει κλίκα στο τσατ την οποία αφήνεις να υποβόσκει για να μην χαλάσει η ατμόσφαιρα και φυσικό κι επακόλουθο είναι να χαλάει. Θα επανέλθω παρά κάτω σε αυτό. Πρωτα όμως, για τρίτη και τελευταία φορά θα αναφέρω το ποστ στο φόρουμ με το καβλιτζέκι που μου αφιερωσε ο εν λόγω "κυριος" κι εσύ αντί να τον βάλεις στην θέση του του έδωσες κι ευχαριστία! ΟΚ τον προκάλεσα με χαρακτηρισμούς (ασχετα αν ειναι βασιμοι ή όχι) αλλά δε νομίζω ότι το να τον ευχαριστήσεις κι από πανω για το τροπο που "αμυνθηκε" ξεπερνάει το "νιπτω τας χειρας μου". Πήρες ξεκαθαρα θεση επικροτωντας το χαμηλότατο επίπεδο στο οποίο έριξε το φόρουμ ΣΟΥ! Εκ των υστέρων το ποστ εξαφανίστηκε, γεγονός που δείχνει ότι αναγνωρίζεις το λάθος σου αλλά ακόμα και την τρίτη φορά που το αναφέρω δεν περιμένω να ζητήσεις συγγνώμη ευθέως...Λες και θα χασει η βενετια βελονι!

Ο Δικαστής

Το "δεν θα κάνω τον δικαστή" είναι μια διπλωματική έκφραση που μεταφράζεται "Δεν με παρατάτε με τους κατινοκαυγάδες σας"
Αυτή η έκφραση θα αλλάξει από εδώ και πέρα , γιατί δεν έχουμε όλοι την όρεξη του καθενός, σε πιό φασιστικά πρότυπα.
Οποιος έχει όρεξη για καυγάδες, θα παίρνει απευθείας τον πούλο , χωρίς εξηγήσεις
Ανάλογα πως θα κρίνω αποκλειστικά εγώ, γιατί ΕΓΩ είμαι ο διαχειριστής και δημιουργός αυτής της σελίδας.και δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν να διαταράξει την ομαλή λειτουργεία της


Δεν είναι κατινοκαυγάς να σε λέει κάποιος απατεώνα, συκοφαντώντας ελλείψει άλλων επιχειρημάτων, συγγνώμη κιόλας! Μακάρι να παίρνει τον πούλο όποιος προκαλεί, όπως μακάρι να έπαιρνε τον πούλο κι όποιος βριζολογάει κάθε τρεις και λίγο, όμως και στις δύο περιπτώσεις βλέπω ότι τόσο εσύ όσο και ο έτερος διαχειριστής του τσατ λειτουργείτε με δυο μέτρα και δυο σταθμά... Οκ, ΕΣΥ εισαι ο διαχειριστής και δημιουργός της σελίδας κι ΕΣΥ θα αποφασίσεις τι και πως, από τις αποφάσεις σου όμως θα κριθείς με την σειρά σου και μέχρι τώρα κρινεσαι ως επιεικως ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ.

Απλά σαν παρατήρηση εχω οτι εσυ μιλουσες για φίδια κι ερπετα, γιατί να το αφήνει ο άλλος αναπάντητο και να έχεις μόνο εσυ δικαίωμα αμυνας. Αυτό δεν σημαίνει οτι ο Γκιο συμπεριφέρθηκε σωστά. Και στους δυό είχα πει και ξαναπεί, να αγνοεί ο ένας τον άλλο
Αυτό δεν είναι θέμα ουδετερότητας από την μεριά μου, είναι απλός κανόνας επιβίωσης μεταξύ μελών του ιδιου τσατ που τους αρέσει να συμμετέχουν σε αυτό , αλλά δεν γουστάρει ο ένας κάποιον άλλο.


Πάλι μιλάω για φίδια και ερπετά ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ κι οχι στον αερα, γιατί είναι απολύτως ταιριαστά στην όλη φάση, είτε σας αρέσει είτε όχι: Δεν πείραξα ποτέ τον συγκεκριμένο, εκείνος θίχτηκε από ένα εντελώς αντικειμενικό σχόλιο που είχα κάνει μια φορά για τα ποδοσφαιρικά κι ένα αστείο που είχα ποστάρει μια φορά για τα τουίτς του Αλαφούζου. Είναι γνωστό τοις πάσι εδώ μέσα πως δεν είμαι κανένας κάφρος οπαδός και είμαι σίγουρος πως άλλοι έχουν κάνει πολύ πιο χοντρά αστεία για ομάδες. Απλώς το συγκεκριμένο άτομο τραβάει μεγάλο ζόρι με την πάρτη μου και μαζί με τον έτερο γνωστό και μη εξαιρετέο καλοθελητή έχουν βάλει σκοπό να με διώξουν από εδώ.

Δεν είδα πουθενά να του λες ότι δεν συμπεριφέρθηκε σωστά. Όλα μέλι-γάλα τα βλέπω, προφανώς αν τα ειπατε θα τα είπατε πριβέ, όπως ξέρει από πάντα να κινείται όλη η κλίκα...Αυτό που λες να αγνοεί ο ένας τον άλλον προσπάθησε να το σκεφτείς λίγο έξω από την υποκειμενική σου εικόνα. Θα το θεωρούσες εφικτό να παίζεις κάθε τρεις και λίγο τις κουμπάρες; Σαν κάτι ταινίες που τσακώνονται και μιλάνε μέσω τρίτων; Κι ας πούμε ότι είναι εφικτό, αυτό το τσατ θέλεις να έχεις στο σαιτ σου; Ένα βήμα για σπόντες συκοφαντίες και υποβόσκουσες έχθρες; Προφανώς ναι, γι αυτο και τις επιτρέπεις τόσο καιρό αντί να τους βάλεις ΟΛΟΥΣ (όχι μονο εμενα) στην θέση τους. Ε λοιπόν σε ένα τέτοιο τσατ δεν μου αρέσει να συμμετέχω. Και σύντομα θα δεις ότι θα μείνεις μόνο με τα ερπετά και μερικούς περαστικούς...

Το επίπεδο νοημοσύνης.
Εϊναι γνωστό οτι σε κάθε κοινωνία μεγάλη ή μικρή σαν το τσατ μας, υπάρχουν έυφυείς και στόκοι. Η αναλογία είναι παντού ίδια.
Εσύ φυσικά είσαι πανέξυπνος, δεν νομίζω να αμφιβάλλει καποιος γι αυτό. Δεν το λέω ειρωνικά, ειλικρινά έχεις από τα πλέον κοφτερά μυαλά.

Αυτό δεν σημαίνει οτι κάποιος με κοφτερο μυαλό σαν και το δικό σου, μπορεί να υποτιμά τους στόκους. Κι εγώ πολλές φορές εκνευρίζομαι με την αφέλεια μιας πρότασης για καποιο σύστημα, αλλα φροντίζω να το ξεπερνώ. Είμαι κι εγώ λάθος εκεί.


Το λέτε όλοι ξανά και ξανά λες και είναι ντροπή. Ξέρω τι είμαι και αν είμαι Κώστα, δεν είμαι ετερόφωτος ούτε και έχω ανάγκη την επιβεβαίωση των άλλων ή την αυτοπροβολή που λες παρακάτω (απλώς όταν με πνίγει το δίκιο δεν μπορώ να το αφήνω να περνάει ντούκου όπως φαίνεται από την επιμονή μου στο όλο θέμα). Ούτε και έχω μάθει να το βουλώνω και να κάνω τον μαλάκα, ποτέ μου δεν το έκανα για κανεαν, δεν θα το κανω τωρα για να διατηρηθει μια επιφανειακα καλη ατμοσφαιρα σε ενα τσατ....

Και να ξέρεις ότι είμαι ο πρώτος που νιώθει άσχημα όταν οι "στόκοι" που αναφέρεις έρχονται σε δύσκολη θέση. Από την φύση μου είμαι έτσι, να νιώθω ο ίδιος την "ντροπή" τους. Γι' αυτό άλλωστε και προσπαθώ όσο γίνεται και όσο μπορώ να τους βοηθάω. (Προσοχη δεν λεω επ ουδενι πως οποιος ζηταει βοηθεια ειναι "στοκος" ΑΛΙΜΟΝΟ)...Άλλο ο στόκος όμως και άλλο ο κουτοπόνηρος, ο ψευτόμαγκας και ο εξυπνάκιας... Άλλο ο αδύναμος στη νοητική σύναψη και άλλο ο δολοπλόκος συκοφάντης. Ξανατονίζω, αυτοί δεν είναι απλοί χαρακτηρισμοί, ούτε ξεκατίνιασμα, είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ με αποδείξεις που έχουν δει όλοι πλέον...Εκτός ίσως από σένα και τα άλλα μέλη της κλίκας.

Το τσατ έχει υποχρέωση να είναι ορθάνοιχτο και για τους διανοητικα πιό χαλαρους, που πολλές φορές βοήθησες κι εσυ (με μεγαλη επιτυχία), να στο αναγνωρίσω αυτό, όπως και πάρα πολλά πράγματα που έχεις κάνει για την σελίδα.

Δεν είμαι αχάριστος και αυτό θα ήταν μέγα σφάλμα απο την μεριά μου να μην στο αναγνωρίσω.

Το θέμα που έχουν πολλά μέλη μαζί σου είναι η έντονη αυτοπροβολή, την στιγμή που δεν την χρειάζεσαι, η αξία σου είναι εμφανής. Αυτό δημιουργεί μιά μορφή αντιπάθειας σε πολλούς..

Απαντώ σε αυτά, γιατί το θέμα με τους καυγάδες και τις τσαχπινιές με κουράζει γενικά. Δεν υπάρχει καποια συνομωσία ούτε απέναντί σου, ούθτε απέναντι κάποιου άλλου
Είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στην σελίδα που είμαι σίγουρος οτι αγαπάς.


Δεν έχω καμία ανάγκη για αυτοπροβολή. Αντίθετα σπεύδω πρώτος να με ειρωνευτώ σε κάθε ευκαιρία και να τονίσω πως δεν είμαι κάτι παραπάνω από κανέναν. Στην τελική δεν έχω γράψει ποτέ: ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ ΒΑΡΑ ΑΛΥΠΗΤΑ. Ούτε έχω αυτό το στυλάκι εγώ είμαι κι άλλος δεν είναι, ξέρουμε όλοι σε ποιον αναφέρομαι και του το έχω πει κι ευθέως γιατί έτσι είμαι και δεν θα αλλάξω για τους κανόνες ενός τσατ που θέλει να κρύβεται πίσω απ' το δάχτυλό του.

Και φτάνουμε στην ταμπακιέρα: αυτά τα πολλά μέλη που λες είναι τυχαίο ότι είναι όλοι "φιλαράκια" μεταξύ τους και εμφανίζονται σαν σαλιγκαράκια όλα μαζί, ενώ όταν είναι μόνοι τους αδιαφορούν για το τσατ ακόμα κι αν μπει καποιος και ζητήσει βοήθεια; Κι επειδή από την φύση μου είμαι δοτικός άνθρωπος δεν μπορώ να κάνω τον μαλάκα κι εμφανίζομαι να βοηθήσω (όχι μονο εγω αλιμονο ειναι κι αλλα πολλά παιδια, απλώς σπανια έως καθόλου τα μελη της κλικας ) κι ας μένω πίσω στα προσωπικά μου στοιχήματα; Αυτό σημαίνει ότι κάνω τον έξυπνο ή ότι ψάχνω την αυτοπροβολή; Μεγάλο νοητικό άλμα κάνεις ενώ σε αλλες περιπτώσεις δεν βλέπεις ούτε τα αυτονόητα...

Και πόσα πολλά έιναι αυτά τα μέλη; Μήπως δεν ξεπερνούν τα 5-6 αλλά φαίνονται πολλά γιατί φροντίζουν στο πριβέ (εξ ου και η εμμονή μου στην λέξη ΚΛΙΚΑ) να δημιουργούν εντυπώσεις; Αλήθεια ξέρεις πόσα υπόλοιπα μέλη ενοχλούνται από αυτήν την συμπεριφορά και δεν μιλάνε γιατί δεν ειναι δολοπλόκοι και κλικαδόροι να κάνουν πριβε μηχανορραφίες; Αυτό είναι το τσατ που οραματίζεσαι; Μια ομαδα 5-6 ατόμων που φτιαχνουν υποομαδες παράλληλα με το δημόσιο τσατ; Μια επιφανειακά καλή ατμόσφαιρα που από πίσω ζέχνει και βρωμά; Αν σε ξέρω έστω και ελάχιστα και παρ' όλη την μονομέρεια που δείχνεις συνεχώς υπέρ τους, εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν είναι αυτό το όραμά σου. Εκτός αν έχω πέσει τόσο έξω, πράγμα που μου έχει συμβεί μόλις μια φορά στα 35 μου χρόνια κι έχω γνωρίσει εκατοντάδες ανθρώπους τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά.

Στο θέμα της συνομωσίας όμως δεν πέφτω έξω, φάνηκε ΚΑΙ ΠΑΛΙ άλλωστε πόσο καλά ενορχηστρωμένη είναι, ο ένας προκαλεί κι εξαφανίζεται και μετά ο άλλος εμφανίζεται να ιντριγκάρει και να πετάξει κι άλλη λάσπη, για να μασήσουν 2-3 ακόμα και να με βγάλουν από τα ρούχα μου και να χάσω το δίκιο μου. Αυτήν την φορά ομως δεν έπιασε το σχέδιο, και όλοι όσοι ήταν παρόντες ή διάβασαν εκ των υστέρων το ιστορικό κατάλαβαν. Όλοι εκτός από τα μέλη της κλίκας, καθώς κι εκτός από τον Σταύρο (το άτομο είναι μια κατηγορία μόνος του δεν τον παρεξηγώ αλλά πλέον ούτε και τον συγχωρώ...) κι από σένα!

Ειλικρινά απορώ γιατί επιμένεις να τους δικαιολογείς και να τους αφήνεις να κάνουν ό,τι θέλουν στο τσατ, δεν περίμενα ότι μπορείς να χειραγωγηθείς από κανέναν. Εκτός αν συμφωνείς μαζί τους και θέλεις να με διώξεις οπότε τα περί ανοιχτής σελίδας κλπ είναι γενικότητες. Το είπε άλλωστε ο δεύτερος λασπολόγος με ξεκάθαρο τόνο απογοήτευσης: "όλο φεύγεις κι όλο εδώ είσαι"...

ΥΓ: Τον Σταύρο δεν τον κακίζω γιατί ξέρω ότι είναι απλώς οξύθυμος και κυκλοθυμικός. Τα είπαμε λίγο και κατ' ιδίαν. Άλωστε ξέρω πως μόλις καταλάβει στ' αλήθεια τι έχει γίνει θα μου ζητήσει (για τρίτη φορά) συγγνώμη. Ασχετα αν ξερω πως δεν εχει πλεον νοημα να τον συγχωρεσω...τουλάχιστον ξέρω πως δεν είναι ερπετό και δεν ανηκει σε καμια κλικα. Είπαμε φαίνονται καποια πραγματα απο χιλιομετρα, δεν χρειαζονται ντετεκτιβ και δικαστες...

ΥΓ2: Και ας μη νομίζουν οι κλικαδόροι της συμφοράς ότι έχουν πετύχει κάποια νίκη με το να με διώξουν από το τσατ. Δεν φεύγω εξαιτίας τους. Φεύγω εξαιτίας της δικής σου απόφασης να τηρείς αυτές τις μονομερείς τάχα ίσες αποστάσεις, αλλού να επιτρέπεις τις βρισιές, τους χαρακτηρισμούς, τις συκοφαντίες, τους εγωισμούς και την αυτοπροβολή, να κάνεις τα στραβά μάτια προκειμένου να μην χάσεις 5-6 "μελη" κι αλλού να εφευρίσκεις κατηγορίες, να επιπλήττεις για προκλήσεις, χαρακτηρισμούς και αυτοπροβολή κλπ κλπ.

ΥΓ3: Δεν προφασίζομαι το αλάθητο. Προφανώς φταίω κι από την πλευρά μου αρκετά. Όμως έχω το θάρρος να τιμώ τα παντελόνια μου και να μην κρύβομαι μέχρι να κοπάσει η μπόρα. Και όπου έκανα λάθος να το παραδέχομαι και να ζητώ συγγνωμη. ΔΗΜΟΣΙΑ, εκει οπου δημιουργηθηκε το θεμα. Ξερεις, οταν ενας δημοσιογραφος πχ γραψει μια ανακριβεια έχει το δικαιωμα να δημοσιευσει ενα αρθρο αποκαταστασης της αληθειας. Με την προυποθεση ότι θα δημοσιευτει στην ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ σελίδα και στήλη με το λιβελλογράφημα. Δε γινεται να συκοφαντεις στην πρωτη σελιδα και να επανορθωνεις στο οπισθοφυλλο...

ΥΓ4: Είτε το θέλεις είτε οχι το τσατ ειναι ενα δημοσιο βημα που ξεπερνάει την εννοια της διαχειρισης του σαιτ. Μαζευόμαστε σχεδόν καθε μερα αρκετοί άνθρωποι, κάποιοι πιο συχνά κάποιοι πιο αραιά, κάποιοι περαστικοί με ερωτήσεις ή ιδέες κλπ και αυτό το καθιστά μια κοινωνία αυτοοργανωμένη, πέρα από την στενή έννοια της διαχείρισης. Οταν σε αυτήν την κοινωνία, σε αυτό το δημόσιο βήμα κάποιος θίγεται και συκοφαντείται, δεν μπορείς να του λες πηγαινε πριβε να καθαρίσεις το ονομα σου. Εϊναι τουλάχιστον άδικο και απορώ πως δεν το καταλαβαίνεις. Όντως το θέμα έχει τραβηξει πάρα πολυ, αλλά αυτό δεν θα είχε συμβεί αν λειτουργούσες πραγματικά σαν διαχειριστης και πυροσβεστης κι οχι σαν Πιλάτος και μάλιστα μεροληπτικός...

Πάρε και δυο δειγματάκια ακομα απο σποντιτσες που περασαν και παλι ασχολιαστες... Ειπαμε η τακτική της κλίκας είναι Α) Δημόσια πες-πες κατι θα μεινει και Β) Παμε πριβε να θαψουμε πισωπλατα να ξεφορτωθουμε οποιον δε γουσταρουμε...







Δεν κάνω καμία τρίχα τριχιά. Απλά παραδείγματα φέρνω. Και ειναι ελαχιστα σε σχεση με οσα εχουν γινει. Και ξερω οτι κι εσυ εισαι αρκετα εξυπνος ωστε να τα αναγνωρισεις. Το πρόβλημά μου λοιπόν δεν είναι με τέτοιου είδους υπανθρώπους αλλά με σένα: θες δεν θες διαλέγεις πλευρά και προς το παρόν έχεις διαλέξει την λάθος. Και ξανακαταλήγω, να την χαίρεσαι!

Πέραν όλων των παραπάνω σε ευχαριστώ για όλα:
1) Μου έμαθες με τα εργαλεία σου πώς να έχω μια πιθανότητα να περάσω στην πλευρά των νικητών στο στοίχημα.
2) Με εμπιστεύτηκες και αρκετές φορές με μονο αντάλλαγμα την προσωπική μου δουλειά. Μέχρι και το πρόβλεψις μου έδωσες για να κάνουμε τις δοκιμές μας πριν βγάλεις στον αερα το επισημο... Κι ας το ξεχασες τελικά, προσωπικά δεν ξεχνώ και πίστεψε με έχω κι εώ αρκετές έγνοιες...
3) Μου έδειξες στην πράξη με την στάση σου μέσα από τον μικρόκοσμο του τσατ πως στην παρούσα φάση μια κοινωνία απόλυτης ανοχής δεν είναι εφικτη. Θα πρέπει πρώτα να ξεχωρίσουν αυτοί που μπορούν να ζήσουν σε μια τέτοια κοινωνία από αυτούς που την κρατάνε πίσω με την μικροπρέπειά τους. Και μην μου πεις πάλι ποιος θα κρίνει τι είναι ο καθένας,φαίνεται από χιλιόμετρα...

Καλή συνέχεια στο δύσκολο και ελπιδοφόρο έργο σου, εύχομαι κάποια στιγμή να καταλάβεις πως στο θέμα διαχείρισης του στοιχηματικού κεφαλαίου είσαι κορυφαίος, αλλά στο θέμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού υστερείς και το δεύτερο μπαίνει εμπόδιο στο πρώτο.

Φιλικότατη συμβουλή: Αν δεν σπάσεις αυγά δεν φτιαχνεις ομελέτα. Διώξε τα βαρίδια από το τσατ ή κλείστο και όρισε άτομα να βοηθούν μέσω μέιλ ή στο φορουμ.

Κι αφού όπως φαίνεται έχεις πειστεί από τους 5-6 καλοθελητές ότι δημιουργώ αρκετά προβλήματα κάνω την αρχή και φεύγω μόνος μου...

Κρίμα μονο που δεν θα ακουσω την συγγνωμη που δικαιουμαι για να κλεισει επιτελους αυτο το κεφαλαιο...
Last edit: 04/06/2014 00:03 by sneaky.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
04/06/2014 14:35 #9115 από geobet33
Απαντήθηκε από geobet33 στο θέμα ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ
Επειδη η δραση φερνει αντιδραση και επειδη ως γνωστον θελεις να εισαι στο προσκηνιο του income,θα παρω τα πραγματα και γω με τη σειρα.

1)ΠΕΡΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ
Για αλλη μια φορα προχθες, με τον γνωστο σου λογοτεχνικο παραληρημα απειλησες ή΄ΕΓΩ ή αυτοι......απαιτησες απο τον Σταυρο να παρει θεση και να διωξει τους ....υπανθρωπους....(οπως μας αποκαλεις) γιατι κανουν κακο στο σιτε στο τσατ κτλ κτλ....
Διαβαζοντας αυτα που εγραφες σκεφτομουν .........
Μπραβο ετσι ειναι το σωστο να μας διωξουν απο δω,να μεινουν οι καλοι,αυτοι που κανουν μονο καλο στο σιτε,αυτοι που δινονται ολοψυχα...μα τι επιπεδο μα τι μορφωση σκεφτομουν,,,,,,,

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.........επ μου ρθε κατι σαν αναλαμπη........
Αυτοι που κανουν καλο μονο στο σιτε και κρατανε σε τοσο υψηλο επιπεδο με τη συμμετοχη τους, καποτε δεν ειχαν πει οσοι ενφιαφερονται για το προβλεψις και τα φιλτρα μου, και στη τελικη ρε αδερφε για τη κουραση μου, που χρησιμοποιησα το προβλεψις του μπιγκ σας το δινω απλοχερα.....?(εχεις βαλει και τον συνδεσμο παραπανω)
Που ειναι η συκοφαντια?.........απλα στο θυμισα...προχθες ........οταν με καλωσορισες........σου πα επικολλα και κανα αλλο λινκ
επιτυχιας σου να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι............

2)ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ?
Αραγε ηταν?
Απο ποιον?
Μηπως ησουν ετοιμος απο καιρο να γινει κατι τετοιο για να ξεφορτωθεις τα ερπετα,με τις γνωστες σου ομορφες σποντιτσες καθε φορα που εμπαινε καποιο ερπετο.......(υπανθρωπος αλλιως)
Μα καλα δεν ειχες απορησει γιατι δεν εμφανιζονται αυτα τα φιδια τα κωλοβα ?(Ισως να θελανε να κρατησουν αποστασεις....πηγε το μυαλο σου εκει?)


3)ΚΛΙΚΑ
Ειδες κατι περιεργο απο το διαστημα που ξαναμπηκες στο ινκομ εκμερους της κλικας?(ποιοι να ναι αραγε..........οι αλλοι 4 )
Μαλλον κατι θα βλεπες εσυ ...αφου τα ξερεις ολα........αλλα και ο δον Κιχωτης Γιγαντες εβλεπε ...........


4)ΦΕΥΓΩ -ΜΕΝΩ-ΦΕΥΓΩ -ΜΕΝΩ-ΦΕΥΓΩ ΜΕΝΩ
Αυτο που σου θυμησα προχθες ηταν αλλη μια ειδους απειλη οταν κατι δε σου καθοτανε καλα......στο σιτε ....
Δεν ειμαι μικροψυχος να σου πω να φυγεις .....απλα στο θυμισα.....


Δυστυχως ετσι ειναι στη ζωη........η δραση φερνει αντιδραση

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
04/06/2014 15:38 - 04/06/2014 15:41 #9116 από sneaky
Απαντήθηκε από sneaky στο θέμα ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ
Έκανες τόση υπερπροσπάθεια να γράψεις όλο αυτό το κατεβατό για να μην πεις τίποτα. Άνοιξε καλά λοιπόν τα ματάκια σου και το στενό μυαλό σου και διάβασε: η συκοφαντία ξεκίνησε από το φίλο σου τον γαϊδαράκο, που όταν δεν είχε κάτι άλλο να πει έριξε τη λάσπη του "δώσε Στέγκο κάνα κατοστάρικο" κλπ κλπ, ό,τι να 'ναι, κοινώς άλλα αντ' άλλων και πες πες κάτι θα μείνει. Η δεύτερη συκοφαντία ήρθε εκ μέρους σου στο άσχετο όταν έβλεπες ότι δεν τα βγάζετε πέρα αυτήν την φορά γιατί βρέθηκαν και δυο τρεις άνθρωποι (επιτέλους) να μιλήσουν για το αυτονόητο, ότι δηλαδή πέσατε πάνω μου 2-3 τύποι με συκοφαντίες και χωρίς επιχειρήματα να με στριμώξετε για να χάσω το δίκιο μου. Δεν σας βγήκε αυτήν την φορά, λυπάμαι που κράτησα την ψυχραιμια μου. Ξέθαψες το πρόβλεψις που μοιραζα πέρσι για δυο μήνες, χωρίς να ξέρεις το background με τον Κώστα, το τι ακριβως εκανα και το τι ακριβως έδινα σε οσους ενδιαφέρθηκαν. Φυσικα δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις τι γραφω παραπανω ή κι αν το έκανες, ως συνήθως έκανες αβαβα την ταμπακιέρα και συνέχισες το τροπάριό σου για να πετύχεις τον σκοπό σου. Είπαμε: πες πες κάτι θα μείνει, έτσι κάνουν οι υπάνθρωποι.
Όποιος έχει μυαλό και μάτια είδε τι παίχτηκε και κατάλαβε το ποιόν σας... Δεν θα ξοδέψω άλλο χρόνο κι ενέργεια για διάλογο μαζί σου. Άλλωστε εσύ είσαι αυτό που είσαι και θα ζεις με αυτό ισόβια... Ο λόγος που το τραβάω κι επιμένω ακόμη είναι για να δω εκείνον που πραγματικά οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για την μονομερή ισονομία που δείχνει τόσο καιρό στα μέλη της σελίδας...

Σε όλους τους υπόλοιπους μάγκες του πριβέ και ψευτοπαλικαράδες της πιάτσας αφιερώνω το ασματάκι και καλή καρδιά:

Last edit: 04/06/2014 15:41 by sneaky.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
04/06/2014 18:11 #9117 από giodour
Απαντήθηκε από giodour στο θέμα ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ
Αν και από σεβασμό προς τον χώρο, δεν ήθελα να απαντήσω, αλλά ΟΚ, το πέτυχες, θα σου δώσω την χαρά που θέλεις και θα με δεις ρε σκουπίδι να σου γράφω…

Δεν μ΄ενδιαφέρει καν αν το επόμενο λεπτό της δημοσίευσης μου αυτής, λάβω μήνυμα από τον Κώστα που μου λέει "Γιώργο είπες πολλά, τον πούλο απο΄δω"!

Καταρχήν ρε σιχαμερέ, δεν ξέρεις καν το πώς ξεκίνησε η αηδία που μου φέρνεις και λες παπατζες για οπαδικά και λοιπές μπούρδες!
Ούτε οπαδικά, ούτε τίποτε!
Σε άλλο τσατ, όχι εδώ, κάναμε πλάκα και χαβαλέ μια μέρα στον Panoskon που βγήκατε για καφέ και του λέγαμε αν ήταν μυστικό ραντεβουδάκι, αν ήταν παράνομο κλπ και εσύ σαν γνωστή λουμπίνα που είσαι, έμπαινες μέσα σαν anon και έβλεπες τι γράφαμε και το βράδυ που φύγαμε όλοι, μπήκες και έγραψες για μένα ένα σωρό καφριλίκια και πουστόλογα!
Άνθρωπος που δεν θυμάται για ποιον λόγο έχει πρόβλημα με τον άλλον, σαν και του λόγου σου, που άπλα γουστάρει να προκαλεί και να το συνεχίζει, δείχνει το πόσο ξεφτίλας είναι που απλά θες να προκαλείς και μετά να κλαίγεσαι σαν γνωστή Μάρθα Βούρτση που είσαι!

Την γνωστή τακτική που κάνεις και εδώ, που είσαι σαν anon συνεχώς εδώ μέσα και με το που αναφερθεί το όνομά σου, ξαφνικά εμφανίζεσαι και πετάγεσαι σαν γελοίος…
Το ότι εσύ μιλάς πριβέ και στην πουστιά και κάθεσαι σαν anon και παρακολουθείς το τσατ, δεν σημαίνει ότι το κάνουμε όλοι!
Δεν κάθομαι σαν anon ρε καραγκιοζάκο να σε παρακολουθώ, απλά το κλείνω και φεύγω!

Έμπαινα τόσο καιρό μέσα και δεν ασχολήθηκα με το άτομο σου καθόλου, σεβόμενος την κουβέντα των διαχειριστών που είπαν "απλά αγνοείστε ο ένας τον άλλον", αλλά εσύ ξυνόσουν συνεχώς στην γκλίτσα του τσοπάνη…
Μπαίνω μια και αρχίζεις τα "θου Κύριε φυλακή τω στόματι μου απογευματιατικα", μπαίνω την άλλη μέρα και στα καπάκια το σχόλιο σου είναι "α καλά, φεύγω και τα λέμε μετά" και λες σε άλλο μέλος της σελίδας "πρόσεχε από ποιον βοηθιέσαι" κλπ κλπ κλπ!
Δεν ασχολούμαι καθόλου και σου γράφω "κάποιου η κωλοτρυπιδα φαγουρίζει" για να το καταλάβεις και να το κόψεις αλλά εσύ θέλεις να κάνεις το κομμάτι σου όπως πάντα!

Μην ασχολείσαι μαζί μου ρε σκουπίδι για να μην ασχολούμαι!
Μην κωλοτρωγεσαι για να μην σου ξύνω τον πάτο!

Και επειδή εκτός από σκουπίδι είσαι και υποχθόνιος και πάντα παρουσιάζεις τα πράγματα όπως σε συμφέρει, γιατί δεν έγραψες ΟΛΟ το διάλογο που είχα χθες για το φίδι???
Ε κοπριά? Γιατί???
Ο διάλογος είναι ο εξής:






Βλέπεις κάτι να αφορά εσένα?
Βλέπεις κάτι που να αφήνει υπονοούμενο?
Ένα φίδι που θα με έτρωγε αν δεν έβγαινε το στοίχημα ήταν!
Αλλά εσύ που έχεις την μύγα, λογικό να βλέπεις τον εαυτό σου σε κάθε ερπετό που αναφερόμαστε στο τσατ…

Όσο για τους 2-3 που αναφέρεσαι ότι βγήκαν να σε υπερασπιστούν, μάγκες καλά κάνατε και υπερασπιστήκατε τον μαϊντανό σας!
Απλά σας εύχομαι, όποιος άνθρωπος σας εύχεται σε προηγούμενο σας καβγά, αυτό:






και συνεχίζει να σας προκαλεί, εσείς να μην κάνετε τίποτε, να κάθεστε να τα δέχεστε και να λέτε απλά «δεν γαμείς»…
Αν δεν το δεχτείτε για τον εαυτό σας όμως, να μάθετε πρώτα να γνωρίζετε την ρίζα της «ιστορίας» και μετά να παίρνετε θέση!
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
04/06/2014 18:44 - 04/06/2014 19:01 #9118 από sneaky
Απαντήθηκε από sneaky στο θέμα ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ
Πάμε λοιπόν και έναν τελευταίο γύρο με τον νο1 χαμερπή της παρέας:

Καταρχήν ρε σιχαμερέ, δεν ξέρεις καν το πώς ξεκίνησε η αηδία που μου φέρνεις και λες παπατζες για οπαδικά και λοιπές μπούρδες!
Ούτε οπαδικά, ούτε τίποτε!
Σε άλλο τσατ, όχι εδώ, κάναμε πλάκα και χαβαλέ μια μέρα στον Panoskon που βγήκατε για καφέ και του λέγαμε αν ήταν μυστικό ραντεβουδάκι, αν ήταν παράνομο κλπ και εσύ σαν γνωστή λουμπίνα που είσαι, έμπαινες μέσα σαν anon και έβλεπες τι γράφαμε και το βράδυ που φύγαμε όλοι, μπήκες και έγραψες για μένα ένα σωρό καφριλίκια και πουστόλογα!
Άνθρωπος που δεν θυμάται για ποιον λόγο έχει πρόβλημα με τον άλλον, σαν και του λόγου σου, που άπλα γουστάρει να προκαλεί και να το συνεχίζει, δείχνει το πόσο ξεφτίλας είναι που απλά θες να προκαλείς και μετά να κλαίγεσαι σαν γνωστή Μάρθα Βούρτση που είσαι!


Σε άλλο τσατ (που θάβατε και το ινκαμ ίσως στην πλακα και τον χαβαλέ πάλι με τον φίλο σου τον μπετδρομιο...)...βγήκες και είπες στον Πανο ότι δεν κράτησα κρυφή όπως του είχα πει την συνάντησή μας και ότι το είπα στον Σταύρο και ο Σταύρος σε όλους. Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησες για το άτομό μου ήταν απρόκλητοι και απαράδεκτοι, χώρια που στην όλη ιστορία πάλι έπεσα θύμα παρεξήγησης, δεν είχες καμια δουλεια να βάλεις λόγια πισωπλατα σε κάποιον. Τώρα βέβαια εσύ θα τα παρουσιάσεις όπως θες ότι κάνατε πλακίτσα κλπ, ίσως να μην θυμάσαι καλά τι να πω... Τα υπόλοιπα που λες είναι γελοία, δεν μπήκα ποτε να μιλήσω πουθενά σαν ανώνυμος και όταν προκαλώ δεν το κάνω στα μουλωχτά και άνευ λόγου όπως εσύ. Μην κρίνεις λοιπόν εξ ιδιων τα αλλότρια όπως κάνεις και παρακάτω.

Την γνωστή τακτική που κάνεις και εδώ, που είσαι σαν anon συνεχώς εδώ μέσα και με το που αναφερθεί το όνομά σου, ξαφνικά εμφανίζεσαι και πετάγεσαι σαν γελοίος…
Το ότι εσύ μιλάς πριβέ και στην πουστιά και κάθεσαι σαν anon και παρακολουθείς το τσατ, δεν σημαίνει ότι το κάνουμε όλοι!
Δεν κάθομαι σαν anon ρε καραγκιοζάκο να σε παρακολουθώ, απλά το κλείνω και φεύγω!


Πάλι ψέματα λες καθώς τόσο καιρό που είχες εξαφανιστεί από το τσατ συχνά πυκνά ήσουν συνδεδεμένος και στο σαιτ και στο φόρουμ, τώρα το αν παρακολουθούσες το τσατ ουδόλως με απασχολεί, καθώς ουδέποτε αναφέρθηκα σε σένα κατά την απουσία σου. Δεν είμαι χαμερπές ερπετό σαν του λόγου σου βλέπεις... Απλώς ενημερώνομαι με μέιλ ότι κάποιος έγραψε στο θέμα και μπαίνω να απαντήσω επώνυμα και με ντοκουμέντα σημείο-σημείο.

Έμπαινα τόσο καιρό μέσα και δεν ασχολήθηκα με το άτομο σου καθόλου, σεβόμενος την κουβέντα των διαχειριστών που είπαν "απλά αγνοείστε ο ένας τον άλλον", αλλά εσύ ξυνόσουν συνεχώς στην γκλίτσα του τσοπάνη…
Μπαίνω μια και αρχίζεις τα "θου Κύριε φυλακή τω στόματι μου απογευματιατικα", μπαίνω την άλλη μέρα και στα καπάκια το σχόλιο σου είναι "α καλά, φεύγω και τα λέμε μετά" και λες σε άλλο μέλος της σελίδας "πρόσεχε από ποιον βοηθιέσαι" κλπ κλπ κλπ!
Δεν ασχολούμαι καθόλου και σου γράφω "κάποιου η κωλοτρυπιδα φαγουρίζει" για να το καταλάβεις και να το κόψεις αλλά εσύ θέλεις να κάνεις το κομμάτι σου όπως πάντα!

Μην ασχολείσαι μαζί μου ρε σκουπίδι για να μην ασχολούμαι!
Μην κωλοτρωγεσαι για να μην σου ξύνω τον πάτο!


Το ποιος είναι η Μάρθα Βουρτση φαίνεται ξεκάθαρα εδώ πλέον. Είναι όντως πρόκληση το ότι κάθε φορά που εμφανιζόσουν έλεγα ότι την κάνω δείχνοντας απλώς εμφανώς ότι ο λόγος είναι η παρουσία σου και μονο και δεν ειναι οι συκοφαντιες και οι μπηχτες σου για φιδια (αφού είσαι τόσο στούρνος που ακόμα συνδέεις το sneaky με το snake). Φυσικά, πολύ βολικά για σένα, παραλείπεις να πεις ότι πριν πω την περίφημη πρόκληση "αν βοηθιέσαι από όποιον να 'ναι σώθηκες" προσπαθώντας να γλιτώσω ενα νεο μέλος απο τα μπαρμπούτσαλα που του έλεγες, είπες το φοβερό, "γι' αυτό ειναι το τσατ με άλλους να βοηθιόμαστε και με άλλους να βριζόμαστε ;)". Αλλά ναι αυτό δεν είναι πρόκληση ούτε αναφερόταν σε μένα, απλώς είπες μια εξυπνάδα σαν τις πολλές που συνηθίζεις και δείχνουν το μεγαλείο του πνεύματός σου, όπως και όλα τα σεξιστικά σχόλια του λιγούρη πεοκρούστη για ρουφους, μιλφαρες κλπ που αμολας ανενοχλητος...

Το σκριν σοτ για τον διάλογο με το φίδι που δήθεν παρέλειψα δεν καταλαβαίνω τι αποδεικνύει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι αναφερόσουν (με τη γνωστή κουτοπονηριά σου) σε μένα. Μπορείς βέβαια να το αρνηθείς και είναι δικαίωμά σου.

Όσο για το τελευταίο σου σκριν σοτ το οποίο βλέπω το έχεις κρατήσει στην συλλογή σου να με θυμάσαι, φυσικά είναι ένα μονο μερος μια εμετικής πριβε συζητησης που ειχα μαζι σου, αφού με έχεις προκαλέσει και έχεις θιξει μέχρι και την οικογένειά μου! Ομολογώ πάντως πως δεν εξακολουθώ να το εύχομαι γιατί βλέπω πως είσαι ήδη σάπιος ως το κόκκκαλο και απλώς σε λυπάμαι... Μεινε κι εσύ στην σαπίλα σου και καλά στερνά...

ΥΓ: Συκοφάντησες, διαστρέβλωσες την αλήθεια, μετέφερες εδώ θέματα άλλου σάιτ και τσατ, δημοσιοποίησες (το απόσπασμα που σε βολεύει φυσικά) ιδιωτική συζήτηση, χρησιμοποιείς γλοιώδεις και αβάσιμους χαρακτηρισμούς, μιλάς στο τσατ σαν αγάμητος κομπλεξικός του χειρίστου είδους. Δεν ξέρω ποσα ακομα φάουλ πρέπει να κάνεις για να φας επιτέλους την κοκκινη κάρτα που σου αξίζει, αλλά δεν με ενδιαφέρει και καθόλου πια.

Σε αφήνω πίσω μου και αγνοώ καν την μιαρή σου ύπαρξη με ένα αρχαίο ρητό που αρμόζει σε όλη σου την πορεία, από τοτε που έκοψες απο το ινκαμ "ακολουθωντας" τον μπετοδρόμιο ως και σήμερα:

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει...
Last edit: 04/06/2014 19:01 by sneaky.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.510 δευτερόλεπτα

Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

 Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

 

Support our Website

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  • Χρήστες 7481
  • Άρθρα 188
  • Εμφανίσεις Άρθρων 3101924

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1467 επισκέπτες και 1 μέλος

 

 

 

Βίντεο με οδηγίες

Ακολουθήστε την σύνδεση και δείτε

τα βίντεο των υπολογιστών μας

 

Στατιστικά Ιστοσελίδας