ΟΚ λοιπόν ας το κλείσουμε το θέμα...πάμε βήμα βήμα:
"...Από την άλλη, οποιος μου ζητησε την άδεια να κανει κατι με τα εργαλεια του σαιτ , την πήρε , είτε έχοντας .... ειτε δεν έχοντας προσωπικά οικονομικά οφέλη ο καθενας απόι αυτούς.
Αυτό το "εκθέσω" δεν μου θυμίζει κατι. Μπορείς να με εκθέσεις, ειλικρινά δεν θυμαμαι."
Αφού λοιπόν μου λες ότι μπορώ να σε "εκθέσω" θα πω μόνο ότι δεν σου ζήτησα καμία άδεια να κάνω κάτι με τα εργαλεία του σάιτ. Ο ίδιος από μόνος σου μου έδωσες τον κώδικα του πρόβλεψις μονο για το όβερ σε εξέλ και μου είπες κάντο ό,τι θέλεις μόνο μην πεις ότι σου το έδωσα. Λυπάμαι που αναγκάζομαι πλέον να το πω, αλλά όταν με λένε απατεώνα κι εσύ απλώς λες "δεν θυμάμαι, μην τσακώνεστε πάμε παρακάτω" μένει κάποια ρετσινιά (αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος του καλοθελητή που έριξε πρώτος την σποντούλα και δεν ήταν ο Σταύρος...). Αν με θεωρείς απατεώνα στείλε με στον αγύριστο, αν όχι φρόντισε να ξεκαθαρίσεις την υπόληψή μου. Εσύ μπορείς να έχεις την δουλίτσα σου και πολύ καλά κάνεις και να σου φαίνονται ασήμαντα όλα αυτά, αλλά για μένα η δουλειά μου είναι το σύστημά μου και δουλεύω σχεδόν από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ μέσα. Πώς περιμένεις να ξαναμιλήσω σε αυτό το τσατ μετά από τέτοιες κατηγορίες;
Η ταχτική των ίσων αποστασεων
Μπαινω στο τσατ. Λεω "καλησπέρα παιδια"
Με καλησπεριζεις και σε καλησπερίζω και προσωπικα
με καλησπερίζει ο Γκιο
Τον καλησπερίζω και αυτόν προσωπικα
και όλους κατά σειρά
Δεν μπορω να λέω "καλησπέρα Κωστα" και "αντε παρατα μας Γιωργο"
Όλα τα μέλη έχουν την ίδια αξία για μένα, που με τίμησαν με την συμμετοχή τους στην σελιδα μου.
Δεν έχω κατι προσωπικό με κανέναν,
Όταν έχει γίνει ενας καβγάς και μπαίνεις στο τσατ, πάντα (τυχαίο;;
) ο "αντίδικός" μου κρύβεται (εξ ου και ο δικαιότατος χαρακτηρισμός "ερπετό"), και κάθε φορά βρίσκεις κάτι για να μου προσάψεις την κατηγορία ότι εγώ προκάλεσα και ότι εγώ το ξεκίνησα. Κάποιες φορές είναι έτσι κάποιες όχι. ΟΚ καταλαβαίνω τις γενικούρες του τύπου φταινε πάντα κι οι δυο κλπ, αλλά αφού έχω στηθεί στον τοίχο και από σένα και φεύγω με μια αίσθηση εξόφθαλμης αδικίας, εμφανίζεται το "ερπετό" και όλα μέλι-γάλα σαν να μην έγινε τίποτα! Σηκώνεις το χαλάκι τα βάζεις από κάτω και δεν του λες ούτε ένα μαζέψου ας πούμε. Αυτό δεν είναι δείγμα του ότι όλα τα μέλη έχουν την ίδια αξία για σένα. Το ερπετό κάνει τον χαβαλέ με την κλίκα του κι εγώ έχω φύγει κατσαδιασμένος. Με τις ευλογίες σου... Οι λέξεις που λέω δεν με ενδιαφέρει αν ενοχλούν ειναι η αλήθεια. Υπάρχει κλίκα στο τσατ την οποία αφήνεις να υποβόσκει για να μην χαλάσει η ατμόσφαιρα και φυσικό κι επακόλουθο είναι να χαλάει. Θα επανέλθω παρά κάτω σε αυτό. Πρωτα όμως, για τρίτη και τελευταία φορά θα αναφέρω το ποστ στο φόρουμ με το καβλιτζέκι που μου αφιερωσε ο εν λόγω "κυριος" κι εσύ αντί να τον βάλεις στην θέση του του έδωσες κι ευχαριστία! ΟΚ τον προκάλεσα με χαρακτηρισμούς (ασχετα αν ειναι βασιμοι ή όχι) αλλά δε νομίζω ότι το να τον ευχαριστήσεις κι από πανω για το τροπο που "αμυνθηκε" ξεπερνάει το "νιπτω τας χειρας μου". Πήρες ξεκαθαρα θεση επικροτωντας το χαμηλότατο επίπεδο στο οποίο έριξε το φόρουμ ΣΟΥ! Εκ των υστέρων το ποστ εξαφανίστηκε, γεγονός που δείχνει ότι αναγνωρίζεις το λάθος σου αλλά ακόμα και την τρίτη φορά που το αναφέρω δεν περιμένω να ζητήσεις συγγνώμη ευθέως...Λες και θα χασει η βενετια βελονι!
Ο Δικαστής
Το "δεν θα κάνω τον δικαστή" είναι μια διπλωματική έκφραση που μεταφράζεται "Δεν με παρατάτε με τους κατινοκαυγάδες σας"
Αυτή η έκφραση θα αλλάξει από εδώ και πέρα , γιατί δεν έχουμε όλοι την όρεξη του καθενός, σε πιό φασιστικά πρότυπα.
Οποιος έχει όρεξη για καυγάδες, θα παίρνει απευθείας τον πούλο , χωρίς εξηγήσεις
Ανάλογα πως θα κρίνω αποκλειστικά εγώ, γιατί ΕΓΩ είμαι ο διαχειριστής και δημιουργός αυτής της σελίδας.και δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν να διαταράξει την ομαλή λειτουργεία της
Δεν είναι κατινοκαυγάς να σε λέει κάποιος απατεώνα, συκοφαντώντας ελλείψει άλλων επιχειρημάτων, συγγνώμη κιόλας! Μακάρι να παίρνει τον πούλο όποιος προκαλεί, όπως μακάρι να έπαιρνε τον πούλο κι όποιος βριζολογάει κάθε τρεις και λίγο, όμως και στις δύο περιπτώσεις βλέπω ότι τόσο εσύ όσο και ο έτερος διαχειριστής του τσατ λειτουργείτε με δυο μέτρα και δυο σταθμά... Οκ, ΕΣΥ εισαι ο διαχειριστής και δημιουργός της σελίδας κι ΕΣΥ θα αποφασίσεις τι και πως, από τις αποφάσεις σου όμως θα κριθείς με την σειρά σου και μέχρι τώρα κρινεσαι ως επιεικως ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ.
Απλά σαν παρατήρηση εχω οτι εσυ μιλουσες για φίδια κι ερπετα, γιατί να το αφήνει ο άλλος αναπάντητο και να έχεις μόνο εσυ δικαίωμα αμυνας. Αυτό δεν σημαίνει οτι ο Γκιο συμπεριφέρθηκε σωστά. Και στους δυό είχα πει και ξαναπεί, να αγνοεί ο ένας τον άλλο
Αυτό δεν είναι θέμα ουδετερότητας από την μεριά μου, είναι απλός κανόνας επιβίωσης μεταξύ μελών του ιδιου τσατ που τους αρέσει να συμμετέχουν σε αυτό , αλλά δεν γουστάρει ο ένας κάποιον άλλο.
Πάλι μιλάω για φίδια και ερπετά ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ κι οχι στον αερα, γιατί είναι απολύτως ταιριαστά στην όλη φάση, είτε σας αρέσει είτε όχι: Δεν πείραξα ποτέ τον συγκεκριμένο, εκείνος θίχτηκε από ένα εντελώς αντικειμενικό σχόλιο που είχα κάνει μια φορά για τα ποδοσφαιρικά κι ένα αστείο που είχα ποστάρει μια φορά για τα τουίτς του Αλαφούζου. Είναι γνωστό τοις πάσι εδώ μέσα πως δεν είμαι κανένας κάφρος οπαδός και είμαι σίγουρος πως άλλοι έχουν κάνει πολύ πιο χοντρά αστεία για ομάδες. Απλώς το συγκεκριμένο άτομο τραβάει μεγάλο ζόρι με την πάρτη μου και μαζί με τον έτερο γνωστό και μη εξαιρετέο καλοθελητή έχουν βάλει σκοπό να με διώξουν από εδώ.
Δεν είδα πουθενά να του λες ότι δεν συμπεριφέρθηκε σωστά. Όλα μέλι-γάλα τα βλέπω, προφανώς αν τα ειπατε θα τα είπατε πριβέ, όπως ξέρει από πάντα να κινείται όλη η κλίκα...Αυτό που λες να αγνοεί ο ένας τον άλλον προσπάθησε να το σκεφτείς λίγο έξω από την υποκειμενική σου εικόνα. Θα το θεωρούσες εφικτό να παίζεις κάθε τρεις και λίγο τις κουμπάρες; Σαν κάτι ταινίες που τσακώνονται και μιλάνε μέσω τρίτων; Κι ας πούμε ότι είναι εφικτό, αυτό το τσατ θέλεις να έχεις στο σαιτ σου; Ένα βήμα για σπόντες συκοφαντίες και υποβόσκουσες έχθρες; Προφανώς ναι, γι αυτο και τις επιτρέπεις τόσο καιρό αντί να τους βάλεις ΟΛΟΥΣ (όχι μονο εμενα) στην θέση τους. Ε λοιπόν σε ένα τέτοιο τσατ δεν μου αρέσει να συμμετέχω. Και σύντομα θα δεις ότι θα μείνεις μόνο με τα ερπετά και μερικούς περαστικούς...
Το επίπεδο νοημοσύνης.
Εϊναι γνωστό οτι σε κάθε κοινωνία μεγάλη ή μικρή σαν το τσατ μας, υπάρχουν έυφυείς και στόκοι. Η αναλογία είναι παντού ίδια.
Εσύ φυσικά είσαι πανέξυπνος, δεν νομίζω να αμφιβάλλει καποιος γι αυτό. Δεν το λέω ειρωνικά, ειλικρινά έχεις από τα πλέον κοφτερά μυαλά.
Αυτό δεν σημαίνει οτι κάποιος με κοφτερο μυαλό σαν και το δικό σου, μπορεί να υποτιμά τους στόκους. Κι εγώ πολλές φορές εκνευρίζομαι με την αφέλεια μιας πρότασης για καποιο σύστημα, αλλα φροντίζω να το ξεπερνώ. Είμαι κι εγώ λάθος εκεί.
Το λέτε όλοι ξανά και ξανά λες και είναι ντροπή. Ξέρω τι είμαι και αν είμαι Κώστα, δεν είμαι ετερόφωτος ούτε και έχω ανάγκη την επιβεβαίωση των άλλων ή την αυτοπροβολή που λες παρακάτω (απλώς όταν με πνίγει το δίκιο δεν μπορώ να το αφήνω να περνάει ντούκου όπως φαίνεται από την επιμονή μου στο όλο θέμα). Ούτε και έχω μάθει να το βουλώνω και να κάνω τον μαλάκα, ποτέ μου δεν το έκανα για κανεαν, δεν θα το κανω τωρα για να διατηρηθει μια επιφανειακα καλη ατμοσφαιρα σε ενα τσατ....
Και να ξέρεις ότι είμαι ο πρώτος που νιώθει άσχημα όταν οι "στόκοι" που αναφέρεις έρχονται σε δύσκολη θέση. Από την φύση μου είμαι έτσι, να νιώθω ο ίδιος την "ντροπή" τους. Γι' αυτό άλλωστε και προσπαθώ όσο γίνεται και όσο μπορώ να τους βοηθάω. (Προσοχη δεν λεω επ ουδενι πως οποιος ζηταει βοηθεια ειναι "στοκος" ΑΛΙΜΟΝΟ)...Άλλο ο στόκος όμως και άλλο ο κουτοπόνηρος, ο ψευτόμαγκας και ο εξυπνάκιας... Άλλο ο αδύναμος στη νοητική σύναψη και άλλο ο δολοπλόκος συκοφάντης. Ξανατονίζω, αυτοί δεν είναι απλοί χαρακτηρισμοί, ούτε ξεκατίνιασμα, είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ με αποδείξεις που έχουν δει όλοι πλέον...Εκτός ίσως από σένα και τα άλλα μέλη της κλίκας.
Το τσατ έχει υποχρέωση να είναι ορθάνοιχτο και για τους διανοητικα πιό χαλαρους, που πολλές φορές βοήθησες κι εσυ (με μεγαλη επιτυχία), να στο αναγνωρίσω αυτό, όπως και πάρα πολλά πράγματα που έχεις κάνει για την σελίδα.
Δεν είμαι αχάριστος και αυτό θα ήταν μέγα σφάλμα απο την μεριά μου να μην στο αναγνωρίσω.
Το θέμα που έχουν πολλά μέλη μαζί σου είναι η έντονη αυτοπροβολή, την στιγμή που δεν την χρειάζεσαι, η αξία σου είναι εμφανής. Αυτό δημιουργεί μιά μορφή αντιπάθειας σε πολλούς..
Απαντώ σε αυτά, γιατί το θέμα με τους καυγάδες και τις τσαχπινιές με κουράζει γενικά. Δεν υπάρχει καποια συνομωσία ούτε απέναντί σου, ούθτε απέναντι κάποιου άλλου
Είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στην σελίδα που είμαι σίγουρος οτι αγαπάς.
Δεν έχω καμία ανάγκη για αυτοπροβολή. Αντίθετα σπεύδω πρώτος να με ειρωνευτώ σε κάθε ευκαιρία και να τονίσω πως δεν είμαι κάτι παραπάνω από κανέναν. Στην τελική δεν έχω γράψει ποτέ: ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ ΒΑΡΑ ΑΛΥΠΗΤΑ. Ούτε έχω αυτό το στυλάκι εγώ είμαι κι άλλος δεν είναι, ξέρουμε όλοι σε ποιον αναφέρομαι και του το έχω πει κι ευθέως γιατί έτσι είμαι και δεν θα αλλάξω για τους κανόνες ενός τσατ που θέλει να κρύβεται πίσω απ' το δάχτυλό του.
Και φτάνουμε στην ταμπακιέρα: αυτά τα πολλά μέλη που λες είναι τυχαίο ότι είναι όλοι "φιλαράκια" μεταξύ τους και εμφανίζονται σαν σαλιγκαράκια όλα μαζί, ενώ όταν είναι μόνοι τους αδιαφορούν για το τσατ ακόμα κι αν μπει καποιος και ζητήσει βοήθεια; Κι επειδή από την φύση μου είμαι δοτικός άνθρωπος δεν μπορώ να κάνω τον μαλάκα κι εμφανίζομαι να βοηθήσω (όχι μονο εγω αλιμονο ειναι κι αλλα πολλά παιδια, απλώς σπανια έως καθόλου τα μελη της κλικας ) κι ας μένω πίσω στα προσωπικά μου στοιχήματα; Αυτό σημαίνει ότι κάνω τον έξυπνο ή ότι ψάχνω την αυτοπροβολή; Μεγάλο νοητικό άλμα κάνεις ενώ σε αλλες περιπτώσεις δεν βλέπεις ούτε τα αυτονόητα...
Και πόσα πολλά έιναι αυτά τα μέλη; Μήπως δεν ξεπερνούν τα 5-6 αλλά φαίνονται πολλά γιατί φροντίζουν στο πριβέ (εξ ου και η εμμονή μου στην λέξη ΚΛΙΚΑ) να δημιουργούν εντυπώσεις; Αλήθεια ξέρεις πόσα υπόλοιπα μέλη ενοχλούνται από αυτήν την συμπεριφορά και δεν μιλάνε γιατί δεν ειναι δολοπλόκοι και κλικαδόροι να κάνουν πριβε μηχανορραφίες; Αυτό είναι το τσατ που οραματίζεσαι; Μια ομαδα 5-6 ατόμων που φτιαχνουν υποομαδες παράλληλα με το δημόσιο τσατ; Μια επιφανειακά καλή ατμόσφαιρα που από πίσω ζέχνει και βρωμά; Αν σε ξέρω έστω και ελάχιστα και παρ' όλη την μονομέρεια που δείχνεις συνεχώς υπέρ τους, εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν είναι αυτό το όραμά σου. Εκτός αν έχω πέσει τόσο έξω, πράγμα που μου έχει συμβεί μόλις μια φορά στα 35 μου χρόνια κι έχω γνωρίσει εκατοντάδες ανθρώπους τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά.
Στο θέμα της συνομωσίας όμως δεν πέφτω έξω, φάνηκε ΚΑΙ ΠΑΛΙ άλλωστε πόσο καλά ενορχηστρωμένη είναι, ο ένας προκαλεί κι εξαφανίζεται και μετά ο άλλος εμφανίζεται να ιντριγκάρει και να πετάξει κι άλλη λάσπη, για να μασήσουν 2-3 ακόμα και να με βγάλουν από τα ρούχα μου και να χάσω το δίκιο μου. Αυτήν την φορά ομως δεν έπιασε το σχέδιο, και όλοι όσοι ήταν παρόντες ή διάβασαν εκ των υστέρων το ιστορικό κατάλαβαν. Όλοι εκτός από τα μέλη της κλίκας, καθώς κι εκτός από τον Σταύρο (το άτομο είναι μια κατηγορία μόνος του δεν τον παρεξηγώ αλλά πλέον ούτε και τον συγχωρώ...) κι από σένα!
Ειλικρινά απορώ γιατί επιμένεις να τους δικαιολογείς και να τους αφήνεις να κάνουν ό,τι θέλουν στο τσατ, δεν περίμενα ότι μπορείς να χειραγωγηθείς από κανέναν. Εκτός αν συμφωνείς μαζί τους και θέλεις να με διώξεις οπότε τα περί ανοιχτής σελίδας κλπ είναι γενικότητες. Το είπε άλλωστε ο δεύτερος λασπολόγος με ξεκάθαρο τόνο απογοήτευσης: "όλο φεύγεις κι όλο εδώ είσαι"...
ΥΓ: Τον Σταύρο δεν τον κακίζω γιατί ξέρω ότι είναι απλώς οξύθυμος και κυκλοθυμικός. Τα είπαμε λίγο και κατ' ιδίαν. Άλωστε ξέρω πως μόλις καταλάβει στ' αλήθεια τι έχει γίνει θα μου ζητήσει (για τρίτη φορά) συγγνώμη. Ασχετα αν ξερω πως δεν εχει πλεον νοημα να τον συγχωρεσω...τουλάχιστον ξέρω πως δεν είναι ερπετό και δεν ανηκει σε καμια κλικα. Είπαμε φαίνονται καποια πραγματα απο χιλιομετρα, δεν χρειαζονται ντετεκτιβ και δικαστες...
ΥΓ2: Και ας μη νομίζουν οι κλικαδόροι της συμφοράς ότι έχουν πετύχει κάποια νίκη με το να με διώξουν από το τσατ. Δεν φεύγω εξαιτίας τους. Φεύγω εξαιτίας της δικής σου απόφασης να τηρείς αυτές τις μονομερείς τάχα ίσες αποστάσεις, αλλού να επιτρέπεις τις βρισιές, τους χαρακτηρισμούς, τις συκοφαντίες, τους εγωισμούς και την αυτοπροβολή, να κάνεις τα στραβά μάτια προκειμένου να μην χάσεις 5-6 "μελη" κι αλλού να εφευρίσκεις κατηγορίες, να επιπλήττεις για προκλήσεις, χαρακτηρισμούς και αυτοπροβολή κλπ κλπ.
ΥΓ3: Δεν προφασίζομαι το αλάθητο. Προφανώς φταίω κι από την πλευρά μου αρκετά. Όμως έχω το θάρρος να τιμώ τα παντελόνια μου και να μην κρύβομαι μέχρι να κοπάσει η μπόρα. Και όπου έκανα λάθος να το παραδέχομαι και να ζητώ συγγνωμη. ΔΗΜΟΣΙΑ, εκει οπου δημιουργηθηκε το θεμα. Ξερεις, οταν ενας δημοσιογραφος πχ γραψει μια ανακριβεια έχει το δικαιωμα να δημοσιευσει ενα αρθρο αποκαταστασης της αληθειας. Με την προυποθεση ότι θα δημοσιευτει στην ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ σελίδα και στήλη με το λιβελλογράφημα. Δε γινεται να συκοφαντεις στην πρωτη σελιδα και να επανορθωνεις στο οπισθοφυλλο...
ΥΓ4: Είτε το θέλεις είτε οχι το τσατ ειναι ενα δημοσιο βημα που ξεπερνάει την εννοια της διαχειρισης του σαιτ. Μαζευόμαστε σχεδόν καθε μερα αρκετοί άνθρωποι, κάποιοι πιο συχνά κάποιοι πιο αραιά, κάποιοι περαστικοί με ερωτήσεις ή ιδέες κλπ και αυτό το καθιστά μια κοινωνία αυτοοργανωμένη, πέρα από την στενή έννοια της διαχείρισης. Οταν σε αυτήν την κοινωνία, σε αυτό το δημόσιο βήμα κάποιος θίγεται και συκοφαντείται, δεν μπορείς να του λες πηγαινε πριβε να καθαρίσεις το ονομα σου. Εϊναι τουλάχιστον άδικο και απορώ πως δεν το καταλαβαίνεις. Όντως το θέμα έχει τραβηξει πάρα πολυ, αλλά αυτό δεν θα είχε συμβεί αν λειτουργούσες πραγματικά σαν διαχειριστης και πυροσβεστης κι οχι σαν Πιλάτος και μάλιστα μεροληπτικός...
Πάρε και δυο δειγματάκια ακομα απο σποντιτσες που περασαν και παλι ασχολιαστες... Ειπαμε η τακτική της κλίκας είναι Α) Δημόσια πες-πες κατι θα μεινει και Β) Παμε πριβε να θαψουμε πισωπλατα να ξεφορτωθουμε οποιον δε γουσταρουμε...
Δεν κάνω καμία τρίχα τριχιά. Απλά παραδείγματα φέρνω. Και ειναι ελαχιστα σε σχεση με οσα εχουν γινει. Και ξερω οτι κι εσυ εισαι αρκετα εξυπνος ωστε να τα αναγνωρισεις. Το πρόβλημά μου λοιπόν δεν είναι με τέτοιου είδους υπανθρώπους αλλά με σένα: θες δεν θες διαλέγεις πλευρά και προς το παρόν έχεις διαλέξει την λάθος. Και ξανακαταλήγω, να την χαίρεσαι!
Πέραν όλων των παραπάνω σε ευχαριστώ για όλα:
1) Μου έμαθες με τα εργαλεία σου πώς να έχω μια πιθανότητα να περάσω στην πλευρά των νικητών στο στοίχημα.
2) Με εμπιστεύτηκες και αρκετές φορές με μονο αντάλλαγμα την προσωπική μου δουλειά. Μέχρι και το πρόβλεψις μου έδωσες για να κάνουμε τις δοκιμές μας πριν βγάλεις στον αερα το επισημο... Κι ας το ξεχασες τελικά, προσωπικά δεν ξεχνώ και πίστεψε με έχω κι εώ αρκετές έγνοιες...
3) Μου έδειξες στην πράξη με την στάση σου μέσα από τον μικρόκοσμο του τσατ πως στην παρούσα φάση μια κοινωνία απόλυτης ανοχής δεν είναι εφικτη. Θα πρέπει πρώτα να ξεχωρίσουν αυτοί που μπορούν να ζήσουν σε μια τέτοια κοινωνία από αυτούς που την κρατάνε πίσω με την μικροπρέπειά τους. Και μην μου πεις πάλι ποιος θα κρίνει τι είναι ο καθένας,φαίνεται από χιλιόμετρα...
Καλή συνέχεια στο δύσκολο και ελπιδοφόρο έργο σου, εύχομαι κάποια στιγμή να καταλάβεις πως στο θέμα διαχείρισης του στοιχηματικού κεφαλαίου είσαι κορυφαίος, αλλά στο θέμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού υστερείς και το δεύτερο μπαίνει εμπόδιο στο πρώτο.
Φιλικότατη συμβουλή: Αν δεν σπάσεις αυγά δεν φτιαχνεις ομελέτα. Διώξε τα βαρίδια από το τσατ ή κλείστο και όρισε άτομα να βοηθούν μέσω μέιλ ή στο φορουμ.
Κι αφού όπως φαίνεται έχεις πειστεί από τους 5-6 καλοθελητές ότι δημιουργώ αρκετά προβλήματα κάνω την αρχή και φεύγω μόνος μου...
Κρίμα μονο που δεν θα ακουσω την συγγνωμη που δικαιουμαι για να κλεισει επιτελους αυτο το κεφαλαιο...