Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Εδώ συζητάμε γιά οτι θέλουμε.
Αρκεί να γίνεται με κόσμιο τρόπο, και να μην προσβάλουμε κανέναν.

Προσφέρεται εργασία πλήρους απασχόλησης

Περισσότερα
16/10/2014 10:40 #9583 από kostasblue
Προσφέρεται εργασία πλήρους απασχόλησης, μεσαίων απολαβών για όσους αναζητούν να έρθουν στην Αγγλία και είναι πρόθυμοι να εργαστούν στον κατασκευαστικό τομέα. Εάν αναζητάτε δουλειά σε οποιοδήποτε τομέα μπορούμε να διαπραγματευτούμε την εύρεση κάποιας θέσης εργασίας. Στον κατασκευαστικό τομέα, όμως, η εύρεση εργασίας είναι εγγυημένη 100%. Οι βασικές προϋποθέσεις είναι η ελάχιστη γνώση αγγλικών και ένα ποσό περίπου £1000 για την πρώτη κάλυψη των εξόδων σας (περίπου £500 για ενοίκιο + προκαταβολή 2-4 εβδομάδων, £150 για την άδεια εργασίας στον κατασκευαστικό τομέα, £100 για εισιτήρια λεωφορείου και κάρτα τηλεφώνου, καθώς επίσης και £200 ως ελάχιστο ποσό για προσωπικά έξοδα). Μία άλλη επιλογή αντί της ενοικίασης, είναι η διαμονή σε ξενώνα με £7-8 την ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση όμως, υπολογίστε τα έξοδα για τουλάχιστον ένα μήνα, έως ότου βρείτε τα χρήματα για το ενοίκιο κατοικίας.
Το ποσό που χρεώνω είναι μισθός 2 εβδομάδων. Εφόσον η αποπληρωμή γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, για να είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη για εσάς, πληρώνομαι τη 2η και 4η εβδομάδα του μήνα. Δεν ζητάω προκαταβολή ή άλλα δικαιολογητικά. Θα λάβω την προμήθειά μου, μόνο αφού ξεκινήσετε την εργασία σας. Το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο και γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος δυσπιστίας.
Εάν πληρούνται αυτά τα δύο προαπαιτούμενα, δηλαδή έχετε γνώση της αγγλικής γλώσσας και έχετε επίσης το ποσό που απαιτείται εξαρχής, τότε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με οποιονδήποτε τρόπο σας εξυπηρετεί. Αν έρθετε στην Αγγλία και δεν έχετε επαρκή γνώση αγγλικών ή δεν έχετε αυτό το ποσό χρημάτων, θα είναι πολύ δύσκολο να βρείτε κάποια σταθερή δουλειά, οπότε αναλαμβάνετε και το ρίσκο.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο 00447827046972(Nicholas) απογεύματα ή μέσω email: address_unique@yahoo.com
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": betover

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.358 δευτερόλεπτα

Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

 Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

 

Support our Website

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  • Χρήστες 7481
  • Άρθρα 188
  • Εμφανίσεις Άρθρων 3101927

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1572 επισκέπτες και 1 μέλος

 

 

 

Βίντεο με οδηγίες

Ακολουθήστε την σύνδεση και δείτε

τα βίντεο των υπολογιστών μας

 

Στατιστικά Ιστοσελίδας