Και εγω ειχα ζητησει αναληψη απο τον στοιχιμαν με σκριλλ, που εχω ξανακανει και αλλες φορες με τον ιδιο τροπο,
και μου εστειλαν αυτο ....
Καλησπέρα από το Stoiximan!
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. ΦΕΚ 3162/ 25.11.2014), που αφορά τη ρύθμιση της αγοράς υπηρεσιών τυχερών παιγνίων και στον οποίο το Stoiximan.gr συμμορφώνεται πλήρως, στα πλαίσια του ΝΟΜΙΜΟΥ και ΑΣΦΑΛΟΥΣ παιχνιδιού που προσφέρει στα μέλη του, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση που αφορά στο Skrill account σου, η οποία εκκρεμεί. Για να ολοκληρωθεί η ανάληψη σου, θα σε παρακαλέσουμε να μας στείλεις:
-Print Screen/ Screen shot από το Skrill account σου και συγκεκριμένα από την σελίδα Personal details/ προσωπικές πληροφορίες στο οποίο Screenshot να είναι εμφανής όλη η σελίδα και το Full URL της.
Τα έγγραφά σου θα πρέπει να μας τα στείλεις με email σε ηλεκτρονική μορφή (φωτογραφία, πχ jpg) στο eggrafa@stoiximan.gr από το email του λογαριασμού σου αναφέροντας και το username σου και φροντίζοντας να είναι καθαρά, πλήρη και ευανάγνωστα.
Φιλικά,
Αθανάσιος Βιδάλης
Tμήμα Συναλλαγών
Μολις το εστειλα εγινε η αναληψη ...αλλα ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!
Πάντων χρημάτων μέτρον έστιν άνθρωπος, των μεν όντων ως έστιν, των δε ουκ όντων ως ουκ εστίν.