Το ελεγα παντα και θα το λεω παντου και παντα. Ο μονος τροπος να βγαλουμε λεφτα χωρις στημενα ματς διοτι το φορεξ δεν μπορει να στηθει λογω των χιλιαδων πραξεων ανα δευτερολεπτο αλλα και κατι που να βασιζεται αποκλειστικα και μονο στην μελετη μας ειναι να ασχοληθει καποιος με αυτο. Εγω θα σας βαλω δυο σελιδες. Μια για αρχαριους, μια με τεχνικη αναλυση, μια με ζωντανες πληροφοριες και διαγραμματα trading και τελος θα προτεινω και την εταιρια που παιζω εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Απο κει και περα θα σας βαζω προτασεις καλες για μακροχρονιο κερδος.
[size=12pt]Aνοιξε η πραξη στο νεοζηλανδεζικο δολλαριο εναντι του αμερικανικου δολλαριου στην πρασινη γραμμη. Περιμενω πτωση μετα την μελετη μου. Ζηταω το μπλε σημαδι με την διακεκομμενη γραμμη αξονα να πεσει κατω απο το πρασινο. Εχω βαλει εντολη αυτοματου κλεισιματος εντολης εαν τα πραγματα δεν πανε καλα και το μπλε φτασει στην κοκκινη γραμμη. Θα τους δαγκωσω μεχρι να τρεξει αιμα.[/size]
[size=12pt]
Επεσε κατω απο το πρασινο η διακεκομμενη μπλε γραμμη. Στο σημειο που βρισκεται αυτη την στιγμη αν πουλησω παιρνω 18 ευρω καθαρα αλλα θα το αφησω να παιξει πολυ χρονικο διαστημα. Τι στοιχημα και τριχες κατσαρες.[/size]