- Ληφθείσες Ευχαριστίες 65
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
tassos07 έγραψε: Ενα επιπλέον μπράβο και ένα επιπλέον ευχαριστώ και από εμένα.
Το θέμα που μου κίνησε την περιέργεια είναι η εισαγωγή των στοιχείων. Υποθέτω οτι την έχεις κάπως αυτοματοποιήσει, αλλοιώς ο όγκος της εργασίας θα ήταν ανυπόφορος.
Μήπως μπορείς να μου πείς πως το έκανες ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τάσος
spinozagr έγραψε: Ο τύπος που χρησιμοποιούμε για τον εντοπισμό της κλίσης και αρα του Momentum ειναι ο κατωθι
av(χ2-χ1) / av(ψ2-ψ1)
οπου
av = μεσος όρος
χ2 = last 8 home games
x1= all home games
ψ2= last 8 away games
ψ1 = all away games
οπως προανεφερα και παραπάνω όσο μεγαλυτερο της μοναδος το αποτέλεσμα τοσο ποιο "θερμα" πέρνουμε την ενδειξη του Provlepsis σε περιπτωση οβερ...
στην διαθεση σας για οποιαδηποτε απορία ή αλλη επισημανση.
Ευχαριστώ.
xrikos67 έγραψε: Κακως Κωστα που ασχολείσαι με πυροτεχνηματα.
Βασικα ο τυπος δεν εχει να υποδηξει σε μαθηματικο επιπεδο απολυτως τιποτα.
Οποτε κατα την γνωμη μου μην ξανα ασχοληθεις, με αυτο το θεμα.
Οποιος μπορει και θελει παρουσιαζει, ολο το εγχηρημα και μαλιστα με αποδειξης τυπου, ''βαθος χρονου''.
Κακως Κωστα που ασχολείσαι με πυροτεχνηματα.Οποτε κατα την γνωμη μου μην ξανα ασχοληθεις, με αυτο το θεμα.
Οποιος μπορει και θελει παρουσιαζει, ολο το εγχηρημα και μαλιστα με αποδειξης τυπου, ''βαθος χρονου''.
τόσο σε έμενα όσο και στους φίλους μου.Εκτός απο αγενής είσαι και αξεστος..
sneaky έγραψε: Οι αντιφάσεις σου δεν έχουν τέλος, μιας και από ποστ σε ποστ τα print screen σου έχουν άλλη ορολογία, την οποία επεξηγείς ημιτελώς και ανακατεμένα κατά καιρούς ανάλογα με τα κέφια σου.
Συνυπολογίζοντας και την πρόσφατη παρουσία σου στο site και στο forum δικαιώνεις 1000% τον αυστηρό χαρακτηρισμό του Xrikos67, ότι δηλαδή δεν είσαι παρά ένα πυροτέχνημα, ένας κομήτης που μπήκε εδώ δεν ξέρω για ποιον λόγο ακριβώς. Μας λες στα ποστ σου ότι έχεις βγάλει μαρούλι από τα όβερ με μια μέθοδο που δεν είναι παρά ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα, ενώ σε άλλη χρονική στιγμή αναφέρεις και τα τελευταία νέα των ομάδων, γενικώς ό,τι βρέξει ας κατεβάσει ένα πράγμα.
Δικαίωμά σου είναι να κάνεις και να λες ό,τι νομίζεις αλλά και δικό μας να σε κρίνουμε και να σε απαξιώνουμε όπως τελικά σου αξίζει. Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα αναφερθώ σε σένα, καθώς αισθάνομαι και προσωπικά θιγμένος μιας και δεν μπήκες καν στον κόπο να απαντήσεις στα ερωτήματά μου.
Αν ήθελες να συνεισφέρεις στην ομαδική προσπάθεια που γίνεται εδώ μέσα πολύ πριν καν εσύ -κι εγώ- βρεθούμε εδώ, θα μπορούσες να το κάνεις πανεύκολα με μια απλή, αναλυτική και ξεκάθαρη παρουσίαση. Αντ' αυτού κάνεις τον καμπόσο για κάτι του οποίου τα αποτελέσματα είναι από αμφίβολα έως έωλα.
Αρχικά ανέφερες ότι το μομέντΙουμ σου είναι συνοδευτικό φίλτρο του Πρόβλεψις -προφανώς για να δείξεις εντός θέματος- ενώ στην πορεία αναφέρεις σε άλλο ποστ ότι την κατανομή poisson την υπολογίζεις μόνος σου με βάση τον τύπο του εξελ. Οι αντιφάσεις σου δεν έχουν τέλος, μιας και από ποστ σε ποστ τα print screen σου έχουν άλλη ορολογία, την οποία επεξηγείς ημιτελώς και ανακατεμένα κατά καιρούς ανάλογα με τα κέφια σου.
Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.
Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ