Είπα να το αφήσω έτσι και να μην σου απαντήσω, αλλά έχω υποχρέωση απέναντι σε μέλη του φόρουμ και στους φίλους να το κάνω.
Βρίσκεσαι εδώ μέσα υπό την ανοχή και τις ‘’πλάτες ‘’ του ιδιοκτήτη ο οποίος δεν έχει δώσει καμιά εξήγηση τι είδους κομήτης είσαι εσύ και τα γραφόμενα σου.
Έρχεσαι από το πουθενά και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα , έχεις το θράσος να εξαπολύεις ύβρις
Εκτός απο αγενής είσαι και αξεστος..
τόσο σε έμενα όσο και στους φίλους μου.
Με αποκαλείς αγενή και άξεστο, χωρίς αυτό να ευσταθή από τα παραπάνω γραμμένα.
Έχεις το θράσος να λες ( τετοιου επιπεδου "ανθρώπους"... ) λες και με ξέρεις η ξέρεις την προσφορά μου γενικά στον στοιχηματικό χώρο.
Αλλά δεν μας έχεις πει η δήξη εσύ τι φάρα είσαι, που προφανώς , και για να σου εμπιστευτεί ο Κώστας αυτή την θέση λογικά σε θεωρεί ‘’έμπιστο άνθρωπο’’.
Τόσο πολύ έμπιστο που δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο με τον Σταύρο που είναι η ψυχή και το σώμα του φόρουμ, καθώς η προσφορά του είναι η ποιο πλούσια και εφ όλης της ύλης, από τον κάθε έναν από εμάς.
Υποτιμάς τον κάθε έναν που στην ‘’λέει ‘’ κατάφατσα, στο chat room και τα λόγια σου , είναι μια σκέτη ασυναρτησία, από το Α ως το Ω.
Έχεις αρπαχτεί με τα καλύτερα μέλη και πολύ αξιόλογα άτομα σωστούς κυρίους γιατί σε καίνε τα επιχειρήματα τους, και δεν μπορείς να τους αντικρούσεις.
Στην τελική δεν έχουμε ανάγκη το ημιτελές και ανεπαρκές σύστημα σου ,που δεν έχει να μας παρουσιάσει απολύτως τίποτα, και δεν περιμένουμε να μας πεις εσύ πως θα κερδίζουμε από το στοίχημα, και πως θα βγάζουμε συστήματα, και στο λέει αυτό ένας άνθρωπος που είδη έχει βγάλει αρκετά επιτυχημένα συστήματα.
Με εσένα τελείωσα και δεν θα ξανά ασχοληθώ . εκτός και αν με φτάσεις στα άκρα, οπότε θα υποστείς και τις συνέπειες .
Υγ. από τον Κώστα θα περιμένω μια ορθή τοποθέτηση που τηρεί σιγή ιχθύος.
Αν έφερες αυτό το ερπετό εδώ μέσα για να αναβάσεις την θέση του σάιτ , απλά να μας το πεις και σε εμάς να τον κάνουμε ακόμα περισσότερη πλάκα (χτες στο skype γελάσαμε με την καρδιά μας), αν πάλι είναι κολλητός σου, μπράβο σου να τον χαίρεσαι, πάντα τέτοια.
Έχεις καταφέρει να δυσαρεστήσεις αρκετούς εδώ μέσα με τον πικάσο που κουβάλησες.
Δικαίωμά σου φυσικά να κάνεις ότι εσύ νομίζεις σωστό, για το σαιτ, ακόμα και να με μπανάρεις, και την τελική απόφαση θα την πάρεις εσύ, και θα στο θέσω καθαρά, η ΕΓΩ η το ερπετό, εδώ μέσα.
Υγ2. Στα 2 και κάτι χρόνια δεν θυμάμαι να έχει βρίσει κανείς κανέναν εδώ παρά μόνο το ερπετό, εκτός μιας περίπτωσης όπου πολύ ευγενικά ο Σταύρος για πάρτη σου τα έχωσε σε ένα άλλο ερπετό.