tsaloufas έγραψε: Και εγω για σημερα δεν βλεπω κατι εκτος απο το
21:45 Ινβερνες - Κιλμαρνοκ Over 1.5
θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τα παρακατω
Ινβερνες γκολ πριν το 41 1,83
Κιλμαρνοκ γκολ πριν το 62 1,83
Καλυτερα να διατηρησουμε το τοπικ αυτο <<καθαρο>> απο αλλα ποστ εκτος απο την εκτημηση του καθε μελους... μπορειτε να γραψετε την ερωτηση 'η οτι αλλο θελετε σε αλλο τοπικ
Ευχαρσιτω
fairbet365.webnode.gr/
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
Και κάτι που ξέχασα να αναφέρω ... Δεν είναι ανάγκη το σημείο να είναι αποκλειστικά από ποδόσφαιρο .. Έχει παιδιά που κατέχουν από μπάσκετ και άλλα αθλήματα ..
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": Ironbird, sneaky
Δεν έδωσα παρολι . Είναι δυο ξεχωριστά σημεία τα οποία τα πιστεύω το ίδιο . Δεν τα έβαλα για να παιχτούν σε παρολι και τα δυο . Κάποιος (ή κανένας) φίλος μπορεί να διαλέξει το ένα (ή κανένα) .
Αυτό που είπα ότι θα επιχειρήσω να κάνω παρολι ... εννοώ ότι όσα σημεία μαζευτούν (ΑΝ) , θα κάνω την διαλογή μου και θα ποντάρω σε αυτά με ένα παρολι . Δεν ξέρω αν με έπιασες ? :blush:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": betover
pinocchio έγραψε: Δεν έδωσα παρολι . Είναι δυο ξεχωριστά σημεία τα οποία τα πιστεύω το ίδιο . Δεν τα έβαλα για να παιχτούν σε παρολι και τα δυο . Κάποιος (ή κανένας) φίλος μπορεί να διαλέξει το ένα (ή κανένα) .
Αυτό που είπα ότι θα επιχειρήσω να κάνω παρολι ... εννοώ ότι όσα σημεία μαζευτούν (ΑΝ) , θα κάνω την διαλογή μου και θα ποντάρω σε αυτά με ένα παρολι . Δεν ξέρω αν με έπιασες ? :blush:
Απλα εμενα το ολο επιχειρημα θα με βοηθουσε μονο εαν βαζαμε το καλυτερο μας ...μονο ενα και οχι δυο τρια κλπ
Δεν με βοηθανε τα 2 σημεια .
Θελω το καλυτερο σου!!!
fairbet365.webnode.gr/
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ