Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Αναπτύξτε τις προτάσεις σας γιά να φτιάξουμε το Φόρουμ μας όσο το δυνατόν πιό λειτουργικό

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΝΕΤ

Περισσότερα
10/11/2012 10:33 #3566 από betover
ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΝΕΤ δημιουργήθηκε από betover
Κατα αρχας θα ηθελα να ευχαρηστησω τον MANAGER του INFOBETO BetLaden για την αδεια που μου εδωσε να αντιγραψω μια δικη του αναρτηση για το θεμα με το στοιχημα στο ιντερνετ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Ειναι copy paste απο το INFOBETO


Ειναι παρα πολυ περιπλοκα τα πραγματα για να τα ξετυλιξουμε. Θα προσπαθησω να τα πω οσο πιο απλα γινεται.

Αυτα που πρεπει πλεον να γινουν ειναι:

1. Να ανακοινωθεί μια νεα περίοδος ώστε να δηλώσουν οι υπόλοιπες εταιρείες (πέρα από τις 24 που ήδη έχουν πάρει προσωρινή άδεια) αν θέλουν να πάρουν άδεια στην Ελλάδα.

2. Οσες ζητήσουν άδεια θα πρέπει να διαπραγματευτούν το ποσό αγοράς της άδειας. Θυμίζω ότι οι προηγούμενοι 24 δέχτηκαν τον όρο να πληρώσουν αναδρομικούς φόρους των τελευταίων 2 ετών (2010 και 2011) όμως κανείς τους δεν πλήρωσε γιατί όλοι βρήκαν παραθυράκια. Οι εταιρειες που θα θελησουν τωρα να πάρουν αδεια θα ζητησουν να μην πληρωσουν αναδρομικα (αλλιως εμμέσως πλην σαφως θα χρησιμοποιήσουν τα παραθυράκια που χρησιμοποίησαν καποιοι άλλοι και δεν πλήρωσαν. Για να μην συμβει αυτο και την πατησει πάλι το κράτος, υπάρχει το σενάριο να βάλουν μια σταθερή τιμή αγοράς της αδειας αλλά υπάρχει κομπλα με τις 24 που ειχαν συμφωνησει να παρουν αδεια με αλλους όρους.

3. Το επόμενο σημείο κλειδί είναι η φορολόγηση. Αυτη την στιγμή με την τελευταια τροπολογία κατάφεραν (από τα απίστευτα) να ανεβασουν την φορολόγηση του ΟΠΑΠ και να την φέρουν στα ισα με την φορολόγηση των books στο 30% (αντι να χαμηλώσουν τους books στα ύψη του ΟΠΑΠ και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι). Το καλό εδω ειναι ότι πλεον οι books διπλα στις φωνες τους και τις διαμαρτυρίες τους για την υψηλή φορολόγηση θα έχουν πλεον συμμαχο και τον ΟΠΑΠ. Αρα το να κατεβασουν το 30% σε ενα ευλογο 20% ειναι κατι εφικτό και επιθυμητό για την βιωσιμότητα του χώρου. Αυτο το ειχαν συμφωνησει και πριν 8-10 μηνες αρα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα να συμφωνηθει και τωρα.

4. Παράλληλα πρεπει να βρεθεί λύση και στην απράδεκτη φορολόγηση των κερδων των παικτων με 10%. Ηδη ο ΟΠΑΠ εχει ενημερωθεί ότι αν ισχύσει τοτε θα έχει πτώση ισως και μεγαλύτερη απ 30% στους τζιρους της καθως μόνο το 15% θα προέρχεται απο την μη επανατοποθετηση σε στοιχηματισμό των κερδων των παικτων που θα φορολογηθουν απο το 1ο εως το 100ο euro!!! Βαζοντας λοιπον αυτα τα στοιχεια σε ενα τραπεζι ευκολα μπορει καποιος να ψαξει να βρει αλλη λυση για την φορολόγηση των παικτων. Κανονικα δεν θα έπρεπε να φορολογηθει ΚΑΘΟΛΟΥ ο παίκτης καθως ηδη φορολογειται εμμεσως με την γκανιότα. Παρόλα αυτα η συζήτηση ειναι για φορολόγηση μεχρι 5% ή να το γυρίσουν όπως ειναι το κλιμακωτο του ΟΠΑΠ (απο 1 εως 100 euro μηδενικός φόρος).

5. Μέσα σε όλα αυτα θα πρέπει να χωρέσει και η πώληση του ΟΠΑΠ. Τα παιχνίδια για να πέσει η μετοχή συνεχίζονται αρα ολοι καταλαβαινουμε για ποιον προορίζεται. Θα υπάρξουν συμμαχίες σίγουρα και θα μοιραστεί η πίτα ώστε να ευχαριστηθούν οι μεγαλοεμπλεκόμενοι. Οταν λεω μοιρασμα εννοώ τα λαχεία, τα VLT's, το online κλπ

6. Το όριο που μπηκε ξαφνικα απο χθες στην ζωή μας ειναι η 5η Δεκεμβρίου 2012! Μετα απο αυτη την ημερομηνία θα πρέπει να κοπούν urls των bookmakers που δεν θα εχουν προσωρινή αδεια. Οι 24, ηδη πανηγυρίζουν. Οι υπόλοιποι τρεχουν να πεισουν την ΕΕΕΠ να κάνει το νο1 που εγραψα πιο πανω. Τα 2,3 και 4 μπορουν να τα συζητησουν στην πορεια. Δεν θα χαλαστει κανεις. Ειδικά δεν θα χαλαστεί ο υποψηφιος αγοραστης στο 5 που θέλει να συμβεί το 1 και να μην συμβεί το 2,3 και 4 μιας και δεν βιαζεται γιατι θελει να πεσει κιαλλο η μετοχη. Αρα εδω εχουμε να κανουμε με διαφορετικες πλευρες που εχουν συμφεροντα που σχετίζονται με τον χρόνο. Αυτο ειναι το δυσκολο να προβλεφθει αυτη την στιγμη. Ο χρόνος που θα γινουν αυτες οι κινησεις. Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική και να δωθεί η ευκαιρία στις υπολοιπες εταιρείες να πάρουν προσωρινες αδειες πριν τις 5/12 για να μην δημιουργηθει τεραστιο προβλημα στην αγορά που θα βλάψει του πάντες ακομα και τους ιδιους!

Για όσους δεν εχουν τροπο να συνεχίζουν να παιζουν ακομα κι αν κλεισουν τα urls και αν μπλοκαρουν και οι τραπεζικες συναλλαγες, θα προτεινα να προσεχουν αυτες τις μερες μηπως λαβουν ενημέρωση απο εταιρεις για να κλεισουν τον λογαριασμό τους γιατι δεν θα μπουν στην αγορά. Φυσιολογικά θα ενημερωθείτε εγκαιρα. Δεν θα υπαρξει πρόβλημα. Προσοχή μονο σε μικρες εταιρεις και ειδικα σε αγνωστες που δεν διαφημιζονται καν στην Ελλαδα που δεν θα ενημερώσουν. Ολες οι γνωστες εταιρείες θα σας ενημερωσουν 100% για τις ενεργειες που θα χρειαστουν, οπότε ψυχραιμία.

Για πολλους που ρωτουν, ξαναλεω ότι η betfair θα παραμεινει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Εδω και 2 περιπου μηνες ο νεος CEO ειδε ότι η μετοχή της χτυπήθηκε λογω κάποιων μη ρυθμισμενων αγορων και εδωσε εντολή να σταματησει να δραστηριοποιέιται σε τετοιες αγορές. Ηδη σταματησε σε παρα πολλες χώρες ακόμα και στην Γερμανία. Ομως στην Ελλάδα δεν θα φυγουν. Ειναι μεγαλη δυναμη η Ελλαδα. Και περα απο την μεγαλη δυναμη, εχει αποκτησει εδω και μηνες συμμαχο Ελληνα επιχειρηματία που λόγω του μεγέθους του αλλά και λογω γνωριμιών εχει καταφέρει να πάρει το ΝΑΙ για την συμμετοχή της στην Ελλάδα. Σας το ειχα ξαναπει και πιο παλια και το ειδατε οτι επιβεβαιώθηκα όταν με τροπολογία εξαφανιστηκε ως δια μαγείας η παραγραφος που έλεγε ότι απαγορευονται τα ανταλλακτήρια.

Αρα, υπομονή να δουμε τους χρόνους. Μπορει να μην αλλαξει τιποτα, μπορει ομως και να μεινουμε ξεκρέμαστοι για εναν ολοκληρο χρόνο. Ειναι πολλοί οι παραγοντες που το επηρρεαζουν. Θα ενημερωσω παλι συντομα. Τα σοβαρα νεα θα τα εχω την Τριτη ή την Τεταρτη.

www.infobeto.com/forum/f103/tetelestai-111272/index2.html

fairbet365.webnode.gr/
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10/11/2012 11:33 #3567 από DragoS
Απαντήθηκε από DragoS στο θέμα Απ: ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΝΕΤ
Δυστυχώς επαληθεύομαι για μια ακόμη φορά.
Σε αρκετούς το είχα πει ότι έτσι θα πάει το πράμα, γιαυτό άλλωστε και συγκροτήθηκε και η ομάδα των ''Πρωταθλημάτων''.
Αλλά ας μην προτρέχουμε, και ας δούμε , αν και κατά πόσο θα μπει στο χορό ''Ελληνας δάκτυλος''.
Θέλω να πιστεύω οτι στο τέλος δεν θα κερδίσει ο ΟΠΑΠ.
Εμείς για καλό και για κακό, ας είμαστε έτοιμοι για ολα τα ενδεχόμενα, και να μην εφησυχάζουμε στα κέφια του ενός η του άλου.

xrikos67@yahoo.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.363 δευτερόλεπτα

Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

 Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

 

Support our Website

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  • Χρήστες 7481
  • Άρθρα 188
  • Εμφανίσεις Άρθρων 3101935

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 462 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

 

Βίντεο με οδηγίες

Ακολουθήστε την σύνδεση και δείτε

τα βίντεο των υπολογιστών μας

 

Στατιστικά Ιστοσελίδας