Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Συστήματα στοιχήματος σε εξέλιξη

2πλασιασμός σε 10 Βήματα

Περισσότερα
28/05/2012 21:47 #2257 από fot13
2πλασιασμός σε 10 Βήματα δημιουργήθηκε από fot13
Νομίζω πως ήρθε ο στιγμή ν ανοίξω κι εγώ το πρώτο μου topic για 2πλασιασμό .
Το παρακάτω στοίχημα δεν έχει δοκιμαστεί πιο πρίν ,
είναι η 1η απόπειρα και για το καλό του "bankroll" σας δεν θα σας συνιστούσα να ακολουθείτε μέχρι να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα ως προς τον τρόπο και την επιλογή των αγώνων .
2-3 λόγια για αν μην κουράσω και γιατί πήρα την απόφαση να το δοκιμάσω .. καταρχάς δεν νιώθω ακόμα έτοιμος παίκτης για να ποντάρω σε αποδόσεις του 1,20- 1,40 με την στατιστική πιθανότητα που χρειάζεται και την νυφαλιότητα που πρέπει να διακατέχει έναν σωστό παίκτη , ενώ τις περισσότερες φορές το σύστημα μου πάει καλά χάνοντας κάποιο αγώνα του 1,20 έρχονται απανοτές ήττες 2-3 συνεχόμενες και πάει στράφη η όλη προσπάθεια γιατί είχα μεγάλο αριθμό προσπαθειών για την επίτευξη του στόχου , υπάρχουν και άλλοι "παικτική" λόγοι που θα τους αναφέρω αργότερα , σχετικά με τα πονταρίσματα και το ύψος των ορίων πονταρίσματος στους κλασικούς ιντερνετικούς μπούκ . ΆΡΑ
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 72 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟΧΟΣ : 144 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ : 10 / ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ: 16,00
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ : 1 στις 6 νίκες
********************************************************************************
ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1 /6
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ ( Νίκη Εστουδιάντες με 1 γκόλ ή 2 γκόλ ή Νίκη Άρσεναλ Σαραντί με 1 γκόλ )
ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ (Νίκη Βελέζ με 1 γκόλ ή 2 γκόλ ή Ισοπαλία )
αξία στοιχήματος : 1.89 Μονάδες
********************************************************************************************************************************************

*******************************************************************************************************************************************
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ :72 Μονάδες
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ : 1.89 Μονάδες
ΤΡΕΧΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 70.11 Μονάδες
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": betover

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
29/05/2012 12:32 #2258 από fot13
Απαντήθηκε από fot13 στο θέμα Απ: 2πλασιασμός σε 10 Βήματα
ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1 /6
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ --> FT 1-1 LOSE
ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ --> FT 0-2 win

Συνεχίζουμε παρακάτω ...

Περισσότερα
29/05/2012 14:09 - 29/05/2012 14:10 #2259 από fot13
Στοίχημα 2/6
Βουλγαρία - Τουρκία (Νίκη Τουρκία με 1 γκόλ ή Νίκη Τουρκία με 2 γκόλ ή ισοπαλία )
Σάο Καετάνο - Μπραγκαντίνο ( Νίκη Σάο Καετάνο με 1 γκόλ ή Νίκη Σάο Καετάνο με 2 γκόλ διαφορά ή Ισοπαλία )
Αξία στοιχήματος :4.14 Μονάδες
******************************************************************************************************************
Εναπομείναντα στοιχήματα :9
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ : 4,14 Μονάδες
ΤΡΕΧΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 65.97 Μονάδες
Last edit: 29/05/2012 14:10 by fot13.

Περισσότερα
30/05/2012 09:21 - 30/05/2012 15:10 #2263 από fot13
Μιά χαρά μας έκατσε χθές, για 16 μέσο όρο απόδοση ψάχναμε, 36 μας έκατσε. Οπότε θα αναπροσαρμόσω και τα βήματα
που χρειάζομαι ως τον στόχο μου , χωρίς πάντα να "χαλάει" η Πρυπόθεση 1/6 που έχω θέσει . Κανονικά θα χρειαζόμουν 8 βήματα ακόμα για τον στόχο μου .

*********************************************************************************
UPDATE
έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα μου , κάπου έχω κάνει λάθος και δεν θα βγεί σωστό αποτέλεσμα ..(το ψάχνω), θα επικοινωνήσω με των admin πρώτα για να βρούμε μια λύση και μετά θα συνεχίσω να ποστάρω .
**********************************************************************************
Εναπομείναντα στοιχήματα :8
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟΧΟΣ: 144 Μονάδες
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ : 0 Μονάδες
ΤΡΕΧΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 82.53 Μονάδες
Last edit: 30/05/2012 15:10 by fot13.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.356 δευτερόλεπτα

Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

Support our Website

Σας περιμένουμε στη νέα μας ιστοσελίδα!

Ανακαλύψτε τη νέα, ολοκληρωμένη πλατφόρμα στοιχήματος με προγνωστικά, free tips, υπολογιστές στρατηγικής, εξομοιωτές και πολλά ακόμη χρήσιμα εργαλεία.

Μετάβαση στο mybetstrategy.com

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

• Χρήστες 7509
  • Άρθρα 188
  • Εμφανίσεις Άρθρων 3493803

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 330 επισκέπτες και κανένα μέλος

Σας περιμένουμε στη νέα μας ιστοσελίδα!

Ανακαλύψτε τη νέα, ολοκληρωμένη πλατφόρμα στοιχήματος με προγνωστικά, free tips, υπολογιστές στρατηγικής, εξομοιωτές και πολλά ακόμη χρήσιμα εργαλεία.

Μετάβαση στο mybetstrategy.com

Βίντεο με οδηγίες

Ακολουθήστε την σύνδεση και δείτε

τα βίντεο των υπολογιστών μας

Στατιστικά Ιστοσελίδας