Νομίζω πως ήρθε ο στιγμή ν ανοίξω κι εγώ το πρώτο μου topic για 2πλασιασμό .
Το παρακάτω στοίχημα δεν έχει δοκιμαστεί πιο πρίν ,
είναι η 1η απόπειρα και για το καλό του "bankroll" σας δεν θα σας συνιστούσα να ακολουθείτε μέχρι να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα ως προς τον τρόπο και την επιλογή των αγώνων .
2-3 λόγια για αν μην κουράσω και γιατί πήρα την απόφαση να το δοκιμάσω .. καταρχάς δεν νιώθω ακόμα έτοιμος παίκτης για να ποντάρω σε αποδόσεις του 1,20- 1,40 με την στατιστική πιθανότητα που χρειάζεται και την νυφαλιότητα που πρέπει να διακατέχει έναν σωστό παίκτη , ενώ τις περισσότερες φορές το σύστημα μου πάει καλά χάνοντας κάποιο αγώνα του 1,20 έρχονται απανοτές ήττες 2-3 συνεχόμενες και πάει στράφη η όλη προσπάθεια γιατί είχα μεγάλο αριθμό προσπαθειών για την επίτευξη του στόχου , υπάρχουν και άλλοι "παικτική" λόγοι που θα τους αναφέρω αργότερα , σχετικά με τα πονταρίσματα και το ύψος των ορίων πονταρίσματος στους κλασικούς ιντερνετικούς μπούκ . ΆΡΑ
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 72 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟΧΟΣ : 144 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ : 10 / ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ: 16,00
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ : 1 στις 6 νίκες
********************************************************************************
ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1 /6
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ ( Νίκη Εστουδιάντες με 1 γκόλ ή 2 γκόλ ή Νίκη Άρσεναλ Σαραντί με 1 γκόλ )
ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ (Νίκη Βελέζ με 1 γκόλ ή 2 γκόλ ή Ισοπαλία )
αξία στοιχήματος : 1.89 Μονάδες
********************************************************************************************************************************************
*******************************************************************************************************************************************
ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ :72 Μονάδες
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ : 1.89 Μονάδες
ΤΡΕΧΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ : 70.11 Μονάδες