Οπως πολλοι εχετε καταλαβει ενα απο τα αγαπημενα μου συστηματα ειναι το επαναπονταρισμα. Με τη βοηθεια του Κωστα (ΒigParas),
χτισαμε ενα νεο συστημα με το οποιο μπαινει λιγο παραπανω ασφαλεια στο καμικαζι καθως ειναι δυσκολο συστημα και απαιτει υπομονη αλλα
εξακολουθει να ειναι εξαιρετικα κερδοφορο αν παει καλα.
Χρησιμοποιωντας τον διαχειριστη κεφαλαιου, ξεκιναω με 50 ευρω το χωριζω σε 3 υποσυστηματα και ζηταω απο το καθε υποσυστημα να
μου 4πλασσιαζει το κεφαλαιο συμφωνα με την παρακατω εικονα:
Αυτο θα γινεται παιρνοντας κατα σειρα το καθε υποσυστημα και θα το παιζω σε επαναπονταρισμα σε αποδοσεις 1.33-1.40 το οποιο θελει
περιπου 4-5 σερι επιτυχημενα στοιχηματα για να φτασει το στοχο του.
Οταν επιτευχθει ο 4πλασσιασμος τοτε ανανεωνουμε το αρχικο κεφαλαιο και ξεκιναμε απο την αρχη. Ο διαχειριστης μας επιτρεπει να χασουμε
εως 2 φορες αλλα οπως και δηποτε πρεπει να καταφερουμε εναν 4πλασσιασμο μια στις 3 φορες για να μην μηδενιστει το κεφαλαιο μας.
Στοχος μου ειναι να παιζω μεχρι ενα υποσυστημα τη μερα δηλαδη τα 4-5 ματς που απαιτουνται για να γινει ο καθε 4πλασσιασμος
οχι παραπανω ματς καθως το συστημα απαιτει μεγαλη υπομονη, φυσικα να μην παιζουμε οτι ναναι καθως και μεγαλα ποσοστα επαληθευσης.
Συμφωνα με το συστημα τα 50 ευρω θα γινουν 100.000 σε μολις 29 υποσυστηματα (δηλαδη κατι λιγοτερο απο 150 κερδισμενα/χαμενα
στοιχηματα συνολικα). Φυσικα αν καταφερω και αυξησω το κεφαλαιο σημαντικα τοτε θα προστεθει μετεπειτα και αλλο υποσυστημα στο διαχειριστη.
Ξεκιναει απο αυριο.