Εδώ και μερικές ημέρες εφαρμόζω μία μέθοδο με απόλυτη επιτυχία και θα σας την παρουσιάσω .
Η βασική του έννοια είναι ''αύξηση του κεφαλαίου'' βάζοντας έναν στόχο ημέρας και όχι μόνο (μπορεί το ένα βήμα να διαρκέσει αρκετές ημέρες).
Ξεκίνησα με μια κάβα των 100 ευρώ, και ζητώ το 10% τόκο πάνω στο κεφάλαιο.
Μπορεί να σας φανεί και μικρό το ποσό, και μαζί και ο τόκος αλλά θέλω να σας πληροφορήσω ότι στο 48 βήμα το ποσό αυτό φτάνει στα 9,701,72 ευρώ, ενώ στο 66 βήμα το ποσό φτάνει στα 53,940,78 ευρώ.
Τώρα θα δούμε πως παίρνουμε αυτό το 10% για ένα βήμα.
Το 10% που θέλουμε δεν είναι τίποτα άλλο από μια απόδοση του 1,10.
Αυτή η απόδοση δεν αποτελεί ούτε το μίνιμουμ αλλά ούτε και το μάξιμουμ μιας απόδοσης.
Υπάρχει απόλυτη ελευθερία στις αποδόσεις όπου ποντάρω.
Για την διασφάλιση της κάβας εφαρμόζω τον κλώνο αλλά διαφοροποιημένο με τον κλασικό κλώνο.
Αν πάμε για παράδειγμα στο βήμα 66 όπου εκεί το 10% είναι ένα κέρδος 4,903,71 ευρώ με την κάβα μας να είναι 53,940,78 ευρώ, τότε καταλαβαίνεται ότι είναι αρκετά δύσκολο να βρεις μαζεμένα λεφτά 4,903,71 ευρώ για να τα πάρεις.
Εκεί ο κλώνος πιάνει δουλειά για τα καλά.
Ζητάω από αυτό το ποσό το 1% η το 2% κλπ, όσο νομίζω ότι μπορώ να μαζέψω με αρκετά trade.
Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι θετικά και η αρχική κάβα έχει φτάσει στο 19-20 βήμα.
Είμαι λίγο ποιο πάνω από το 19 βήμα και θέλω λίγα ακόμα για το 20., ζητώντας για αυτό το βήμα 19 ευρώ, το οποίο το έχω χωρίσει σε 10 στοιχήματα με ζητούμενο κέρδος 1,90 ευρώ ανά στοίχημα.
Εδώ θα ήθελα να σας πω ότι λόγο φόρτου, δεν θα μπορέσω να σας προτείνω live το τι παίζω, αλλά μόνο την πορεία αυτής της προσπάθειας μου.
Υγ. αν το φόρουμ ήταν σε vbulletin τότε θα μπορούσα να το χειριστώ εύκολα όπως έκανα στο παρελθόν.
Ίσως και μόνο σαν ιδέα αν το εφαρμόσει κάποιο μέλος να δει το ταμείο του να εκτοξεύεται σε απίστευτα ποσά.