Καλησπέρα!
Απλά πράγματα .... ακολουθία Fibonacci.
Για να παιχθεί το σύστημα μου η κάβα ξεκινάει από τα 87€.
Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΟΥ
Βήμα 1: Παίζεις 1 € μέχρι να χάσεις. Αν κερδίζεις συνέχεια με στοίχημα του 1 € μια χαρά όλα ωραία και όλα καλά. Αν χάσεις όμως τότε το επόμενο ποντάρισμα σου θα είναι για 2 € και πας στο Βήμα 2
Βήμα 2 : Αν κερδίσεις με το στοίχημα των 2 € τότε επιστρέφεις στο Βήμα 1 (και πάλι από την αρχή). Αν χάσεις τότε ανεβάζεις το ποντάρισμα σου στα 3 € και πας στο Βήμα 3
Βήμα 3: Αν κερδίσεις με το στοίχημα των 3 € τότε επιστρέφεις στο Βήμα 1 (και πάλι από την αρχή). Αν χάσεις τότε ανεβάζεις το ποντάρισμα σου στα 5 € και πας στο Βήμα 4
Βήμα 4 : Αν κερδίσεις με το στοίχημα των 5 € τότε επιστρέφεις στο Βήμα 2 . Αν χάσεις τότε ανεβάζεις το ποντάρισμα σου στα
8 € και πας στο Βήμα 5
Βήμα 5 : Αν κερδίσεις με το στοίχημα των 8 € τότε επιστρέφεις στο Βήμα 3 . Αν χάσεις τότε ανεβάζεις το ποντάρισμα σου στα
13 € και πας στο Βήμα 6ο
Βήμα 6 : Αν κερδίσεις με το στοίχημα των 13 € τότε επιστρέφεις στο Βήμα 4 . Αν χάσεις τότε ανεβάζεις το ποντάρισμα σου στα
21 € και πας στο Βήμα 7
Βήμα 7 : Αν κερδίσεις με το στοίχημα των 21 € τότε επιστρέφεις στο Βήμα 5 . Αν χάσεις τότε ανεβάζεις το ποντάρισμα σου στα
34 € και πας στο Βήμα 8
Βήμα 8 : Αν κερδίσεις με το στοίχημα των 34 € τότε επιστρέφεις στο Βήμα 6 . Αν χάσεις επιστρέφεις στο Βήμα 1 (αρχή).
Oι αποδόσεις είναι από την sportingbet (εκεί παίζεται) και οι προτάσεις μου με τα πονταρίσματα θα φαίνονται εδώ ....
www.income-paradise.com/index.php?option=com_betting&view=index&Itemid=701&lang=el
Καλή μου επιτυχία!!!