Ξεκινάω ένα νέο σύστημα με το γνωστό σκεπτικό
"μακριά από τα 0-0"...
Για την κατασκευή του θα χρησιμοποιήσω τον
Midas Systems Builder
, και θα επιλέξω το
Staking Plan B, δηλαδή θα τον μεταχειριστώ περίπου σαν την αγαπημένη μου
κυμαινόμενη γεννήτρια.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σύστημα ονομάστηκε ΜΙΔΑΣ-ΚΟΜΑΝΤΟ γιατί λόγω χαμηλού budget θα κατασκευαστεί με πολύ ρίσκο με μόλις 2 προσπάθειες-μαξιλάρια. Στην πρώτη προσπάθεια-μαξιλάρι θα κυνηγάω μια ελάχιστη απόδοση @1,50 και στην δεύτερη μια ελάχιστη απόδοση γύρω στο 1,20.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι -μιας και ως επί το πλείστον θα κυνηγάω ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο (@>1,50) και ένα γκολ στο β' ημιχρονο (@>1,20) -
αν πέσω σε έναν αγώνα χωρίς γκολ τότε το κεφάλαιο θα χαθεί.
Θα ξεκινήσω με ένα φτωχό-πλην τίμιο δεκαρικάκι, με στόχο να φτάσω το ελάχιστο απαιτούμενο κεφάλαιο, ώστε να μπορέσω μετά να ξεκινήσω νέο σύστημα με 4 προσπάθειες-μαξιλάρια. Δηλαδή να έχω την ασφάλεια να επιλέξω και δεύτερο αγώνα στην περίπτωση που ο πρώτος λήξει 0-0. Ο στόχος του συστήματος λοιπόν θα είναι τα 45 ευρω και
όλη αυτή η εισαγωγή γράφτηκε για να τονίσω σε όποιον τυχόν ακολουθήσει ότι αν δεν έχει την απαιτούμενη κάβα όπως εγώ, θα ρισκάρει εν γνώσει του 10 ευρώ με μεγάλη πιθανότητα αποτυχίας. Όποιος διαθέτει τουλάχιστον 45 ευρώ θα είναι λάθος να μην παίξει με 4 προσπάθειες....
Αναλυτικές οδηγίες για την κατασκευή του συστήματος θα ακολουθήσουν στην επόμενη ανάρτηση.