Ειμαι υποχρεωμενος να αναφερω σε ολους τους παικτες του στοιχηματος (μελη του InCome- Paradise και μη) ...
Τις εμπειριες μου απο την χρηση του Ετοιμου Πλανου του MIDAS.
Λεω ειμαι υποχρεωμενος γιατι αφου ολοι πασχιζουμε για κερδη στο στοιχημα, δεν θα ηθελα να κρατησω μονο για τον εαυτο μου τις αποψεις μου για ενα συστημα , που θεωρω οτι κατα πρωτον <<μου παει>> και δευτερον πιστευω οτι εχει πολυ καλες πιθαντοτητες να ειναι κερδοφορο.....
Δεν ειπα οτι βρηκα τροπο να εχω εισοδημα απο το στοιχημα , ουτε οτι θα λυσω το οικονομικο μου απο το συστημα αυτο.
Απλα τις λιγες μερες που πονταρω με τον συγκεκριμενο τροπο , εχω δει πολυ καλα στοιχεια και επιτρεψτε μου να εχω αποψη μετα απο 12 χρονια στο ιντερνετικο στοιχημα.
Αναφερω επιγραμματικα το συστημα για να μην σας κουραζω (οσοι θα εχουνε ερωτησεις πανω στο συστημα αυτο , ευχαριστως να απαντησω, οσο ξερω , μεσω του CHAT ).
Εχουμε (για αρχη) 2 βηματα δλδ 2 προσπαθειες να πιασουμε 2 αποδοσεις με μονά πονταρισματα σε αποδοσεις 1,12 και 1,04
Δλδ πονταρουμε σε αποδοση 1,12 και σε αποδοση 1,04
Στοχος ειναι να πιασουμε και τις 2 αυτες αποδοσεις.
Αμα πιασουμε την μια απο τις 2 αποδοσεις (οποια και να ειναι) ...το πρωτο βημα θεωρηται χαμενο.
Ετσι λογικα παμε στο επομενο βημα (βημα 2) και προσπαθουμε να πιασουμε εκει πλεον τις 2 απδοσεις .
Προυποθεση ειναι να πιασουμε 100% την μια απο τις 2 αποδοσεις.
Αυτο θα το καταφερουμε πονταροντας στον ιδιο αγωνα 1Χ ημιχρονο (η μια αποδοση η οποια θεωριτικα ειναι περιπου 1,12) και παλι στον ιδιο αγωνα οβερ μισο τελικο ( Αποδοση περιπου 1,04).
Οπως καταλαβατε .....οτι και να γινει στον αγωνα , θα εχουμε κερδισει μια απο τις 2 αυτες αποδοσεις...
Ομως ο στοχος του συστηματος ειναι να πιασουμε ΚΑΙ την διπλη του 1Χ ΚΑΙ το οβερ μισο!!!!!!
Στην περιπτωση που ολα πανε καλα δεν εχω να πω τιποτα αλλο ...απλα μαζευεις κερδη!!!
Θα αναφερθω στην πιο πιθανη εκδοχη οπου <<χανουμε στοιχηματα>>