Και ξανα εδω μετα απο πολλες περιπετειες με στατιστικα, με αποδοσεις, με πτωσεις αποδοσεων, με απουσιες, με τιπστερς, με σχεδιαγραμματα, με poisson...με kelly....με ασιατικα μυστικα των αποδοσεων με expert tipsters...με..με με με με (φεξε μου και γλυστρισα!!!!)
Βαρεθηκα κουραστικα απετυχα. Τιποτα δεν μπορει να μου δωσει επιτυχημενες εκτιμησεις σε βαθος χρονου...οτι ακολουθω ...παει απατο μετα απο λιγες μερες. Ισως κατι μου διαφευγει , ισως κατι κανω λαθος.....γιαυτο κανω ακομα μια προσπαθεια , αυτη την φορα χωρις τιποτα απο ολα αυτα.
Απλα πραγματα.....οποιος αγωνας εχει αποδοση απο 1,90 εως 2,10 στο 22 λεπτο (συν , πλην 1 λεπτο) και το σκορ ειναι 0-0 πονταρω οβερ μισο ημιχρονο.
Ακομα θα πονταρω μερικους αγωνες οβερ 1,5 τελικο σε αποδοση απο 1,90 εως 2,10 αμα στο 46 λεπτο (δλδ μολις αρχισει το β ημιχρονο) δεν εχουμε σκορ.
Ειδα απο τον φιλο diamond7
το συστημα στον ΜΙΔΑΣ και ειπα να το ακολουθησω και εγω...Οπως ξερουμε παιζουμε με πολλες πιθανοτητες να κερδισουμε αλλα και να τελειωσει με αποτυχια το συστημα ΑΛΛΑ στην χειροτερη θα εχουμε αρκετα χρηματα επιστροφη χαρις στα τελεια συστηματα που μας παρεχει ο MIDAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!