Ένας μικρός απαραίτητος πρόλογος πριν πάμε στο κυρίως θέμα που είναι φυσικά οι αγώνες.
Το 95% των στοιχημάτων μου παίζονται σε ζωντανή εξέλιξη, οπότε δεν έχω ασχοληθεί πολύ με pregame συστήματα κλπ. Σε αυτό το θέμα θα ανεβάζω, όποτε μπορώ, τα παιχνίδια με τα οποία θα έχω προγραμματίσει να ασχοληθώ για ζωντανό στοιχηματισμό και στα οποία περιμένω γκολ. Δηλαδή, ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων μπορεί να παίξω όβερ 0,5 ή 1,5 (ή και 2,5...) στο ημίχρονο, goal goal, και όβερ 0,5 ή 1,5 ή 2,5 ή 3,5 κοκ σε όλο τον αγώνα.
Σκοπός του θέματος λοιπόν δεν είναι να δώσει tips αλλά να βοηθήσει όσους παίζουν κυρίως live όπως εγώ να έχουν μια επιλογή μέσα στο χάος των πολλών αγώνων. Σε παρένθεση δίπλα στους αγώνες ίσως υπάρχει η βασική επιλογή (O2.5 ή G/G κλπ), χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει το πλάνο κατά την διάρκεια του ματς, αν πχ δούμε κόκκινη κάρτα ή μία ομάδα να μην κάνει φάσεις, κόρνερ κλπ (αν και τις πιο πολλές φορές τα live stats που δίνουν οι book μπορεί να είναι παραπλανητικά...).
Η επιλογή γίνεται με ένα μίγμα εργαλείων με πρώτο και καλύτερο το provlepsis (στατιστική) και μετά με παρακολούθηση της κίνησης στην ασιατική αγορά (άνοδος-πτώση αποδόσεων και lines), ενώ τέλος ρίχνω και την προσωπική μου ματιά ώστε να αποκλείσω κάποιους ακόμα αγώνες, κάτι που συνιστώ να κάνετε κι εσείς σε αυτά που θα ανεβάζω.
Καλές επιτυχίες σε όλους και μία μόνο ευχή:
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΑ 0-0!!!
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα. Παίζω με γεννήτρια.