Επιλέξτε τη γλώσσα σας

BigParas System

Το απόλυτο μηχανάκι για όσους στοιχηματίζουν με ποσοστό επί της κάβας.

Μετά από 6 χρόνια αναζήτησης , εχω την αίσθηση οτι βρήκαμε τον τέλειο αλγόριθμο , που να υπολογίζει με ασφάλεια το καλύτερο δυνατο ποσοστό επί του κεφαλαίου που μπορεί να στοιχηματίσει κάποιος σε οποιαδήποτε απόδοση κι αν παίζει.

Ο νέος μας αλγόριθμος που ενσωματωθηκε στην νέα εκτη έκδοση του Calculator, δίνει τον καλύτερο του εαυτό κι εκπαιδεύεται μαζί σου, όσο στοιχηματίζεις, ώστε να φέρνει σε κάθε στοίχημα το ποσοστό σε τέτοιο επίπεδο που σε περίοδο λανθασμένων προβλέψεων να κρατά το κεφάλαιο σου οσο το δυνατόν μεγαλύτερο , ενώ σε περιόδους με καλές προβλέψεις να το εκτοξεύει στον μέγιστο βαθμό.

Το ιδανικό σύστημα αν έχεις  πειθαρχεία και υπομονή. Ένα θεωρητικά άχαστο σύστημα, απλά τέλειο. Αν επιθυμείς να στοιχηματίζεις χωρίς άγχος, θα το λατρέψεις.

Μοναδική προϋπόθεση είναι μία, ή βασική για όσους θέλουν να έχουν κέρδη από το στοίχημα. Τα κερδισμένα σου στοιχήματα να είναι έστω και κατά ένα περισσότερα από την στατιστική επαλήθευση της απόδοσης που στοιχηματίζεις.

Ένα παράδειγμα. Παίζεις στοιχήματα σε απόδοση 2. Η στατιστική επαλήθευση της απόδοσης του 2 είναι 50% , πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κερδίζεις 50 στα 100 στοιχήματα για να είσαι στα λεφτά σου. Αν κερδίζεις 51 στα 100 στοιχήματα , αυτό το σύστημα θα σε στέψει νικητή.

Υπάρχει ενσωματωμένη εφαρμογή για να σου υπολογίζει την πιθανότητα της στατιστικής επαλήθευσης της απόδοσης που στοιχηματίζεις.

Δείξε εμπιστοσύνη  στο μηχανάκι μας και στοιχημάτισε με ασφάλεια.

O Calculator του BigParas System , είναι πολύ καλός για να μείνει κλειδωμένος στα Πλατινένια μέλη της ιστοσελίδας μας.

Γι αυτό προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλον τον κόσμο, και μάλιστα παρέχεται η δυνατότητα σε όποιον  Webmaster επιθυμεί, να χρησιμοποιεί ΔΩΡΕΑΝ στην σελίδα του το μηχανάκι μας.

Να θυμάσαι ότι για να ανανεωθούν τα δεδομένα που συμπλήρωσες ή διάλεξες , πρέπει να πατήσεις το κουμπί "Update" στο κάτω μέρος της σελίδας ή πιο εύκολα να κλικάρεις σε ένα οποιοδήποτε κενό σημείο της οθόνης σου.

 

Κανένα σχόλιο

Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

 Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

 

Support our Website

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  • Χρήστες 7476
  • Άρθρα 187
  • Εμφανίσεις Άρθρων 3062609

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 100 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

 

Βίντεο με οδηγίες

Ακολουθήστε την σύνδεση και δείτε

τα βίντεο των υπολογιστών μας

 

Στατιστικά Ιστοσελίδας