Επιλέξτε τη γλώσσα σας

 

Κανόνες που πρέπει να ακολουθείς στο στοίχημα
 
 1. Το βασικότερο όλων!  Πάντα στοιχηματίζεις με χρήματα που περισεύουν και που δεν θα επηρεάσουν στο παραμικρό την οικογένεια αν χαθούν. Κάρτες και  δάνεικά  να διαγραφούν οριστικά από το μυαλό σου.
 2. Φτιάξε ένα πλάνο που θα τηρήσεις πιστά: γιά πόσο διάστημα θα ακολουθήσεις το συστημά σου, πόσο κεφάλαιο θα διαθέσεις, πού θα σταματήσεις αν δεν πάει καλά το συστημά σου, πού θα σταματήσεις αν πάει καλα το συστημά σου, πότε θα κάνεις αναλήψεις, σε ποιά γεγονότα θα στηριχθείς και ποιά θα αποφεύγεις.
 3. Οταν παίζεις στοίχημα δεν είσαι οπαδός κάποιας ομάδας, γιατί συνήθως αυτό έχει αρνητικά αποτελέσματα. Το καλύτερο είναι να κερδίζει η ομάδα που υποστηρίζεις , αλλά εσύ να μην έχεις στοιχηματίσει σ΄αυτήν.
 4. Μετά από κάθε στοίχημα (κερδισμένο ή χαμένο) πάρε χαρτί και μολύβι (το Ecxell βοηθά παραπάνω απ΄οτι νομίζεις) και σημείωσε τα αποτελέσματα και τις αποδόσεις των αγώνων που στοιχήμάτισες..  Δώσε παραπάνω προσοχή στα χαμένα. Κρατώντας τέτοιου είδους αρχείο βλέπεις σε ποιά γεγονότα πρέπει να στηρίζεις το συστημά σου και ποιά να αποφεύγεις.
 5. Κρατάς αρχείο εσόδων εξόδων και οτιδήποτε άλλο κρίνεις απαραίτητο γιά τα στατιστικά σου.
 6. Παίζεις μονά ή όσο το δυνατόν λιγότερα γεγονότα μπορείς . Ο αναλυτής πιθανοτήτων θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις τις αποδόσεις που πρόκειται να στοιχηματίσεις.
 7. Συστήματα με 5 στάνταρ και 1-10 ζητούμενα δεν υπάρχουν στο μυαλό κανενός επαγγελματία παίχτη.
 8. Μην βιάζεσαι να στοιχηματίσεις. Στην Betfair οι αποδόσεις βελτιώνονται με την πάροδο της ώρας. Αντί π.χ. να στοιχηματίσεις υπέρ του Over πριν τον αγώνα, στοιχημάτισε 10 λεπτά μετά την έναρξη του, που σου προσφέρεται μεγαλύτερη απόδοση.
 9. Μην περιμένεις οτι θα γίνεις εκατομμυριούχος από το στοίχημα. Οι εταιρίες Στοιχημάτων είναι απολύτως κερδοσκοπικές επιχειρήσεις και δεν χαρίζουν χρήματα σε κανεναν. Μπορεί να τα καταφέρεις κάποια στιγμή να κερδίσεις πολλά , αλλά μόνον αν ισχύει το παρακάτω.
 10. Να έχεις Υπομονή και Πειθαρχεία
 11. Πρώτα πρέπει να δεις το στοίχημα σαν διασκέδαση και μέσο ψυχαγωγίας και μετά σαν επένδυση.

 

Τί πρέπει να αποφεύγεις στο στοίχημα
 
 1. Μην στοιχηματίζεις παραπάνω χρήματα απ΄όσο πρέπει.  Ειδικά τα πρώτα πονταρίσματα της Γεννήτριας Συστημάτων απαιτούν μικρό κεφάλαιο, πράγμα που σημαίνει οτι δίνουν και μικρό κέρδος. Μην βιάζεσαι να βρεθείς στην κορυφή γιατί θα βγεις χαμένος. Η Γεννήτρια Συστημάτων πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται, αλλά απαιτεί αρκετή υπομονή στα πρώτα πονταρίσματα.
 2. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να παίζεις οτι βρίσκεις μπροστά σου. Αν δεν υπάρχει γεγονός που να σε εκφράζει , πήγαινε μιά βόλτα με τους φιλους σου ή την οικογενειά σου. Αύριο θα βρείς κάποιο καλό γεγονός γιά στοιχηματισμό, διαφορετικά μεθαύριο.
 3. Ποτέ μην προσπαθήσεις να ρεφάρεις τα χαμένα. Έχει αποδειχτεί οτι αυτό οδηγεί στην ολοκληρωτική καταστροφή.
 4. Δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να παίξει τρίτο στοίχημα την ίδια μέρα , αν προηγούνται δύο χαμένα στοιχήματα.
 5. Να θυμάσαι πάντα , οτι δεν υπάρχουν άχαστες αποδόσεις. Τα καλύτερα λεφτά για τις εταιρίες στοιχημάτων βγαίνουν όταν χάνουν τα άχαστα.
 6. Αν στοιχημάτισες σε κάποιο γεγονός , περίμενε να τελειώσει πριν συνεχίζεις στο επόμενο.
 7. Μην κάνεις πολλαπλά πονταρίσματα στο ίδιο γεγονός. Αν στοιχημάτισες υπέρ μιάς ομάδας, μην αρχίσεις να στοιχηματίζεις και όλα τα Over και σκόρ κ.λ.π. Το πιθανότερο είναι να βγείς χαμένος και ας έχεις κερδίσει το αρχικό σου στοίχημα.
 8. Μην ποντάρεις ποτέ σε γεγονός , όταν είσαι ο μοναδικός που το βλεπεις. Αν κατέβασες κάποιο Online Casino,  βεβαιώσου πρώτα οτι παίζουν μαζί σου πραγματικοί παίχτες και οτι όλοι βλέπετε το ίδιο πράγμα στις οθόνες σας.
 9. Μην βιαστείς να στοιχηματίσεις μετά από μιά επιτυχία. Ο ενθουσιασμός της στιγμής βοηθά μόνο στην μείωση του κέρδους.
 10. Μην περιμένεις οτι θα κερδίζεις συνέχεια. Το αντίθετο μάλιστα, περισσότερες φορές θα χάνεις και λίγες θα κερδίζεις. Αυτό δεν χρειάζεται να σε κάνει να νοιώθεις ανασφάλεια. Οι  Γεννητριες Συστημάτων Στοιχήματος είναι κατασκευασμένες στην βάση να κερδίζεις μιά φορά στις τόσες (ανάλογα με την απόδοση που έχεις επιλέξει).

 

 

Κανένα σχόλιο

Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

 Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

 

Support our Website

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 • Χρήστες 7476
 • Άρθρα 187
 • Εμφανίσεις Άρθρων 3062641

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 167 επισκέπτες και 1 μέλος

 

 

 

Βίντεο με οδηγίες

Ακολουθήστε την σύνδεση και δείτε

τα βίντεο των υπολογιστών μας

 

Στατιστικά Ιστοσελίδας