Επιλέξτε τη γλώσσα σας

 

¨Οπως είδαμε στο προηγούμενο άρθρο μας, η κάθε εταιρία στοιχηματισμού (Bookmaker), έχοντας ορίσει ένα προκαθορισμένο ποσοστό καθαρού κέρδους σε κάθε γεγονός, την γκανιότα, έιναι κερδισμένη πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας.

Αλλά οι αποδόσεις δεν είναι πάντα σταθερές, από τον χρόνο που ανοίγει ή αγορά για τους παίχτες του στοιχήματος μέχρι το κλείδωμα της αγοράς.

Οι παίχτες αγοράζουν σημεία αλλα σε διαφορετική αναλογία από το ποσοστό που έχουν υπολογίσει οι Bookmakers. Αυτο δημιουργει μια προσωρινή ανωμαλία στο ποσοστό καθαρού κέρδους κάθε εταιρίας.

Έτσι οι εταιρίες προκειμένου να ισοροπίσουν αυτο το πσοσστό στα μέτρα τους , κάνουν περισσότερο ελκυστικές τις αποδόσεις που αγοράζονται λιγότερο από το αναμενόμενο. Αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρίες στοιχηματισμού. Όλες προσπαθουν με αυτόματο τρόπο να προσφέρουν τετοιες αποδόσεις που να κρατάνε σταθερό το καθαρό τους κέρδος, την γκανιότα τους.

Κατα την εξέλιξη αυτής της διαδικασίας , συμβαίνει πολύ συχνά να δημιουργούνται διαφορα σετ αποδόσεων μεταξύ διαφορετικών εταιριών πάντα, που να δίνουν στον παίχτη το πλεονέκτημα να σχηματίσει ενα σίγουρο στοίχημα, αγοράζοντας διαφορετικα σημεία σε κάθε εταιρία με την καλύτερη προσφερόμενη απόδοση.

Αυτά είναι τα σίγουρα στοιχήματα, τα Surebets.

Επειδή αυτή η διαδικασία είναι αδύνατο να γίνει απο τον παίχτη , πολλές ιστοσελίδες προσφέρουν έτοιμα αυτά τα σετάκια αποδόσεων σίγουρων συστημάτων , είτε δωρεάν είτε με πληρωμή.

Αυτη η διαδικασία ονομάζεται Arbitrage .Δεν θα σταθούμε στο παρόν αρθρο, πως γίνεται αυτή η διαδικασία που έχει πολλά θετικα , αλλά κρύβει και αρκετούς κινδύνους ακόμη και κλείδωμα του λογαριασμού ενός arber, όπως ονομάζεται ο παίχτης που επιδίδεται σε αυτήν την δραστηριότητα.

Η ιστοσελίδα μας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ σε όλους, τον Arbitrage Calculator που υπολογίζει αυτόματα τα ποσά που πρέπει να στοιχήματίσετε σε κάθε απόδοση, ώστε να βγείτε με κέρδος ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ακολουθεί μια ΜΙΝΙ έκδοση για γνωριμία και εξάσκηση με τον Arbitrage Calculator

MINI Online Surebets-Arbitrage Calculator Οδηγίες Χρήσης

Ένα εύκολο μηχανακι

Συμπληρωσε το συνολικο ποσό που διαθέτεις για στοίχημα στην συγκεκριμένη αγορά

Παρακάτω συμπλήρωσε τις αποδόσεις σε κάθε ενδεχόμενο της αγοράς

Δεξιά από τις αποδόσεις εμφανίζονται τα ποσά που πρέπει να στοιχηματίσεις σε κάθε ενδεχόμενο.

Επεξεργάσου τα στατιστικά για πληρέστερη πληροφόριση

Για περισσότερα ενδεχόμενα και περισσότερους υπολογισμούς , πήγαινε στον Arbitage Calculator εδώ

 

 

Κανένα σχόλιο

Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

 Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

 

Support our Website

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  • Χρήστες 7476
  • Άρθρα 187
  • Εμφανίσεις Άρθρων 3062603

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

 

Βίντεο με οδηγίες

Ακολουθήστε την σύνδεση και δείτε

τα βίντεο των υπολογιστών μας

 

Στατιστικά Ιστοσελίδας