Επιλέξτε τη γλώσσα σας

 

Πρίν αρχίσουμε να στοιχηματίζουμε πρέπει απαραίτητα να έχουμε προκαθορίσει τις κινήσεις μας , ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι γιά όλες τις πιθανές φάσεις και εκβάσεις του συστήματος μας.

Ο καλός στρατηγός πέρα απο τους αυτοσχεδιασμούς της στιγμής, κρίνεται από τις προμελετημένες τακτικές που θα ακολουθήσει. Δεν περιμένει να εξελιχθεί η κατάσταση και να δράσει με στιγμιαία απόφαση. Έχει υπολογίσει όλα τα πιθανά σενάρια από νωρίτερα και είναι σε ετοιμότητα να διαχειριστεί την κάθε νέα κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπ όψιν στον αρτιότερο σχεδιασμό ενός Συστήματος Στοιχήματος ,είναι οι εξής:

 

Όλα ξεκινούν από τον Διαχειριστή Κεφαλαίου Συστημάτων Στοιχήματος

Κανένας δεν κερδίζει πάντα σε όλα τα συστηματά του.  Το ίδιο ισχύει και στην ήττα. Κανείς δεν χάνει συνέχεια σε ένα λογικό σύστημα

Δώστε στον εαυτό σας το περιθώριο να χάσει ένα ή και παραπάνω συστήματα στο στοίχημα.

Πηγαίνετε στον Διαχειριστή Κεφαλαίου Συστημάτων Στοιχήματος.

Ορίστε ένα βολικό ποσοστό που επιθυμείτε να αυξήσετε έστω ένα από όσα συστήματα διαλέξετε να μοιράσετε το κεφάλαιο σας. Προτείνω αυτή η αυξηση να είναι μεταξύ του 20% και 100%.

Ο Διαχειριστής Κεφαλαίου Συστημάτων Στοιχήματος σας εξασφαλίζει αν φτάσει έστω κι ένα επιμέρους κεφάλαιο στην καθορισμένη αύξηση , να καλύφτούν όλες οι προηγούμενες απώλειες από τα χαμένα συστήματα και μάλιστα να βγείτε με κέρδος

 

Χρονική διάρκεια του Συστήματος

Πριν ξεκινήσει το κάθε σύστημα Στοιχήματος, πρέπει να καθορίσουμε το χρονικό διάστημα που θα τρέξει.

Ένα σύντομο σε διάρκεια σύστημα κρύβει τον κίνδυνο να πάνε όλα στραβά λόγω πίεσης του χρόνου. Δώστε χρονικά περιθώρια στο σύστημα σας, αφήστε το να εξελιχθεί χωρίς άγχος.Ένα σύστημα με μεγάλη διάρκεια μειώνει στο ελάχιστο τις απαιτήσεις σε κέρδη ανα ημέρα , βδομάδα , μήνα , σεζόν. έτσι δεν πέφτουμε εύκολα στην παγίδα να υπερεκτιμήσουμε μιά απόδοση και να ρισκάρουμε μεγάλα ποσά

 

Αρχικό κεφάλαιο

Το αρχικό κεφάλαιο , το κεφάλαιο έναρξης δηλαδή, εξαρτάται από τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός. Δεν θα πρέπει ποτέ να παραβλέψουμε τον βασικό κανόνα οτι δεν χρηματοδοτούμε το στοίχημα με λεφτά που θα λείψουν από την οικογενειά μας. Το ποσό που προτείνω είναι "αυτό που δεν θα στεναχωρηθούμε αν το χάσουμε εντελώς"

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει πολλά συστήματα και πλάνα διαχείρισης Κεφαλαίου στο στοίχημα που μπορεί κάποιος να ξεκινήσει με μικροποσά και να φτάσει όπου θέλει.

Αυτό προτείνω!

 Ξεκινήστε με κάποιο μικροποσό κι αν δείτε οτι ανταποκρίνεστε στις δυνατότητες και τις προυποθέσεις του συστήματος δεν χρειάζεται να προσθέσετε άλλα χρήματα. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει γιά εσάς. Τα συστήματα μας είναι για να γεννούν χρήματα κι όχι ....Ευροφάγοι

 

Στόχος

Ο καθένας μας θα ήθελε να κερδίσει 1.000.000 σε μιά σεζόν από το στοίχημα. Το θέμα είναι αν μπορεί.

Βάλτε έναν λογικό στόχο, ανάλογο με την χρονική διάρκεια του Συστήματος σας και ανάλογο των δυνατοτήτων σας.

Δεν γίνεται να ζητάτε να κερδίζετε 1 φορα στις 10 με απόδοση 1,05 και να θέλετε να κάνετε τα 10 Ευρω σε 100.000 μέσα σε μιά βδομάδα. Αυτό ούτε με θαύμα δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Βάζουμε  εύκολους , ανθρώπινους στόχους. Αν το κεφάλαιο είναι μεγάλο, ενας διπλασιασμός σε ένα χρόνο , είναι μιά καλή επένδυση. Σε μικροποσά που δεν ρισκάρουμε τίποτα , μπορούμε να κυνηγήσουμε πιό σεβαστές αυξήσεις του κεφαλαίου μας

 

Να είστε σταθεροί στην επιλογή της αγοράς και των εκτιμήσεων

Αν έχετε ακολουθήσει κάποιον κερδοφόρο τρόπο στην εύρεση σημείων σε μιά ή περισσότερες αγορές, δεν τον αλλάζετε. Η σταθερότητα στον τρόπο επιλογής των σημείων θα έχει και ανάλογη πορεία

Αυτός ο τρόπος σας οδήγησε στη καλή θέση που βρίσκεστε τώρα. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην επιλογή , θα έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα που συνήθως δεν έχουν αίσια έκβαση.

 

Περιθώρια Σφάλματος στις εκτιμήσεις

Τα λέμε μαξιλάρια, κι εννοούμε πόσες συνεχόμενες φορές δίνετε περιθώριο στον εαυτό σας να χάσει την απόδοση που στοιχήματίζετε. Αυτό είναι πιθανόν το σημαντικότερο σημείο που πρέπει να σταθούμε , κατά τον σχεδιασμό ενός κερδοφόρου συστήματος για το Στοίχημα. Άσχετα με το πόσο καλοί παίχτες είστε , πάντα υπάρχει η πιθανότητα να χάσετε ακόμη και την πιό μικρή απόδοση σε συνεχόμενα στραβοπατήματα.

Από την άλλη, πολλά "μαξιλάρια" τραβάνε την διάρκεια του συστήματος. Εδώ πρέπει να ζυγίσετε τα πράγματα σε μια μέση κατάσταση , τέτοια που να σας αφήνει περιθώρια  σε αρκετά στραβοπατήματα , αλλά η γνώμη μου είναι να μην υπερβαίνουν το διπλάσιο της συνηθισμένης καθυστέρισης επιτυχίας.

Έτσι για παράδειγμα, αν συνήθως καθυστερείτε μέχρι 3 φορές να κερδίσετε σε μία συγκεκριμενη απόδοση , καλό είναι τα μαξιλάρια σας να μην ξεπερνούν τα 6

 

Όταν το Σύστημα εξελίσεται καλά , πάντα κάνουμε αναλήψεις

Η ανάληψη είναι το μόνο μέσο που μας εξασφαλίζει το κέρδος.

Όσο τα χρήματα είναι στην εταιρία, δεν είναι δικά μας, και σε καποια φάση ενθουσιασμού ή αναποδιάς κινδυνεύουν να χαθούν πολύ πιό εύκολα απ΄όσο τα κερδίσαμε.

Ορίστε  ένα ποσοστό κέρδους , που όταν το φτάνετε, να περνάτε άμεσα σε ανάληψη. Η δική μου πρόταση είναι καθε φορά που διπλασιάζει ή τριπλασιάζει το κεφάλαιο μας , να κάνουμε ανάληψη το 1/3 των χρημάτων μας.

Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να εξοικειωνόμαστε με τα πονταρίσματα που όσο κυλά το σύστημα μας αυξάνουν, και λειτουργεί ώς αγχολυτικό μιάς και βλέπουμε στην τράπεζα μας τους καρπούς της προσπάθειας μας.

 

Καθορισμός Stop Loss

Τα πράγματα δεν πάνε πάντα καλά. Θα έλθουν σίγουρα και δύσκολες στιγμές. Εκεί το άγχος και η απαισιοδοξία είναι παράγοντες που μπορούν να καταστρέψουν μιά καλή πορεία.

Ανασυγκροτηθείτε!

Χρειάζεται γενναία απόφαση. Μαζέψτε τα κέρδη ή περιορίστε την ζημιά. Σταματήστε,  ξεκινήστε πάλι από την αρχή ή ακόμη ξεκινήστε ένα διαφορετικό σύστημα με μεγαλύτερα περιθωρια.

Αυτο το σημείο πρέπει να το έχετε ορίσει από πριν και να μην αφήσετε την τύχη να αποφασίσει. Ο νόμος του Μέρφυ λέει οτι  "αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα πάνε ακόμη χειρότερα".

 

 

Κανένα σχόλιο

Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

 Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

 

Support our Website

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  • Χρήστες 7476
  • Άρθρα 187
  • Εμφανίσεις Άρθρων 3062614

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

 

Βίντεο με οδηγίες

Ακολουθήστε την σύνδεση και δείτε

τα βίντεο των υπολογιστών μας

 

Στατιστικά Ιστοσελίδας