Select your language

Πετυχημένα συστήματα στοιχήματος. Τα συστήματα που έφθασαν τον στόχο τους.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ 100 ΕΥΡΩ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

More
09 Sep 2013 20:49 - 09 Sep 2013 21:14 #6269 by sneaky
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:


  • Χρησιμοποιούμε την ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ.
  • Το σύστημα χρειάστηκε 100 ΕΥΡΩ κεφάλαιο.
  • Χρειαζόμαστε 5 ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ, αλλά ανάλογα με τις αποδόσεις που παίζουμε μπορούμε να παίξουμε αρκετά παραπάνω.
  • Ως ελάχιστη απόδοση βάζουμε το 1,53 αλλά αναλόγως την έμπνευσή μας μπορούμε να παίξουμε και κάποια χαμηλότερη. Την απόδοση αυτή την βρίσκουμε εύκολα ζητώντας ένα γκολ από το 15' ως το 45' ή από το 65' ώς το 90' των περισσότερων αγώνων. Σε κάποια πιο "εύκολα" όβερ μπορεί να αργήσει λίγο παραπάνω να μας δοθεί αυτή η απόδοση. Φυσικά μπορούμε να ποντάρουμε και σε μια δυάδα (πχ 1,25*1,25), αν και εν προκειμένω δεν το έκανα παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις, γιατί έπρεπε να ικανοποιήσω τους όρους για την απελευθέρωση ενός μπόνους κατάθεσης.

  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:


    Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να κριθεί το κάθε μαξιλάρι μας για να παίξουμε το επόμενο. Αν πιάσουμε το τελευταίο στοίχημά μας το σύστημα προχωράει κανονικά. Αν π.χ. σε δυο αγώνες που παίζουν ταυτόχρονα "βλέπουμε" δύο ευκαιρίες βάζουμε δεύτερο μαξιλάρι αυτό που "πιστεύουμε" για πιο πιθανό και το πιο "δύσκολο" πρώτο μαξιλάρι. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με πρώτο μαξιλάρι ένα όβερ 1,5 ημίχρονο και δεύτερο μαξιλάρι το όβερ 0,5 στον ίδιο αγώνα. Τελευταίο παράδειγμα, έχουμε παίξει να μπει ένα γκολ σε έναν αγώνα ο οποίος κοντεύει να λήξει, ενώ παράλληλα ξεκινάει ένας άλλος αγώνας στον οποίον έχουμε εντοπίσει μια ευκαιρία. Ξαναλέω, αν κερδίσει το τελευταίο στοίχημά μας τότε το σύστημα προχωράει κανονικά. Αν κερδίσουμε 2 ή και 3 μαξιλάρια ταυτόχρονα, πράγμα καθόλου σπάνιο όπως θα δείτε παρακάτω, τότε υπερπηδάμε βήματα. Αν χαθεί το τελευταίο στοίχημα, τότε έχουμε την επιλογή να συνεχίσουμε στο επόμενο μαξιλάρι ή να ξεκινήσουμε από την αρχή με νέο κεφάλαιο τα υπόλοιπα χρήματά μας. Όπως θα δείτε τα βήματα που μας υπολόγισε η γεννήτρια μέχρι το στόχο ήταν 210, όμως με λίγη τύχη και σωστές επιλογές τελικά χρειάστηκαν μόλις 123. Συνεπώς μπορούμε εύκολα να κάνουμε και λίγα βήματα πίσω, αν και στην πορεία που θα δείτε παρακάτω δεν χρειάστηκε.

    Η δική μου πρόταση είναι να μην παίζετε ποτέ το 4ο και το 5ο μαξιλάρι, ή αν το κάνετε να ρισκάρετε πολύ μικρό μέρος του κεφαλαίου σας σε αρκετά μεγαλύτερες αποδόσεις. Όπως θα δείτε έπαιξα 6 φορές το 4ο μαξιλάρι σε αποδόσεις πάνω από 2.20, 2 φορές "ρίσκαρα" το 5ο μαξιλάρι σε αποδόσεις γύρω στο 2.00, ενώ μία φορά έπαιξα μέχρι και 6ο μαξιλάρι. Ναι καλά διαβάζετε έπαιξα 6ο μαξιλάρι σε σύστημα με 5 μαξιλάρια και το φοβερότερο είναι ότι αν χανόταν θα μου έμενε το 87% του κεφαλαίου μου για να ξαναρχίσω!
    Σίγουρα κάποιος με περισσότερη υπομονή από μένα δε θα χρειαζόταν καν να φτάσει σε οριακό σημείο στην πορεία του και ελπίζω στο μέλλον να φανώ κι εγώ ακόμα συνετότερος.

    Πάντως το σύστημα λειτουργεί, είναι η καλύτερη μέθοδος πιστεύω για να παίζει κανείς ένα μονό σύστημα, αρκεί να έχει τον χρόνο, την εμπειρία και την υπομονή να ασχοληθεί αρκετές ώρες την ημέρα με το LIVE BETTING.

    Ακολουθεί η πορεία του συστήματος σε αυτές τις τελευταίες 5 ημέρες, όπως την κατέγραψα στο προσωπικό μου αρχείο excel.

    Για μεγαλύτερα κεφάλαια θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε ακόμα ένα μαξιλάρι (6). Για μικρότερα κεφάλαια πειραματιστείτε με την γεννήτρια και την εξέλιξη του κεφαλαίου για να βρείτε τον αριθμό μαξιλαριών που σας ταιριάζει. Να θυμάστε μόνο ότι τα μαξιλάρια δεν είναι δεσμευτικά, απλώς οριοθετούν τα πονταρίσματά μας ώστε να έχουμε έναν μπούσουλα διαχείρισης κεφαλαίου. Κατα τ'άλλα ουσιαστικά αυτοσχεδιάζουμε και γι' αυτό θα έλεγα πως είναι ένα σύστημα για αρκετά έμπειρους παίκτες του live betting.

    Καλή μελέτη και καλές επιτυχίες σε όποιον το δοκιμάσει!
    Last edit: 09 Sep 2013 21:14 by sneaky.
    The following user(s) said Thank You: BigParas, betover, oviedo, metaller, tsuvalis

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    More
    09 Sep 2013 20:51 #6270 by sneaky
    The following user(s) said Thank You: sthv

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    More
    More
    09 Sep 2013 20:55 - 09 Sep 2013 20:57 #6272 by sneaky
    Last edit: 09 Sep 2013 20:57 by sneaky.

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    More
    More
    09 Sep 2013 20:59 #6274 by sneaky
    The following user(s) said Thank You: betover, oviedo, john21

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    Time to create page: 0.485 seconds

    Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

     Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

    Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

     

    STATISTICS

    • Users 7482
    • Articles 188
    • Articles View Hits 3120054

     

    We have 496 guests and no members online

     

     

     

    Our Videos

     

    Webpage Statistics