Επιλέξτε τη γλώσσα σας

 

Το απόλυτο σύστημα στοιχήματος

για όσους παίζουν με ποσοστό επί της κάβας

Φίλοι μου , είμαι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι μετα από 6 χρόνια αναζήτησης στο να βρώ την σχεση απόδοσης και καταλληλότερου ποσοστού πονταρίσματος επί του κεφαλαίου, μιά λάμψη διαπέρασε τον εγκέφαλό μου.

Δεν ξέρω τί ζημιές προκάλεσε, αλλά τα αποτελέσματα είναι τόσο καλά που δεν θα ασχοληθώ καν με την αποκατάσταση της βλαβης.

Το θέμα είναι οτι εντόπισα τον αλγόριθμο που με ασφάλεια οδηγεί οποιονδήποτε παίζει με ποσοστό επί της κάβας, σε ασφαλή στοιχηματισμό.

Ο αλγόριθμος ενσωματώθηκε στο BigParas System  και προσφερει τα εξής :

Πλεονεκτήματα

  • Μπορείς να εντοπίζεις με σιγουριά το καλύτερο δυνατό ποσοστό επί του κεφαλαίου που χρειάζεται να στοιχηματίσεις, σε οποιαδήποτε απόδοση κι αν παίζεις.
  • Μπορείς να χάσεις όσες φορές θέλεις χωρίς να σκοτίζεσαι για το κεφάλαιο σου. Δεν υπάρχει πιο ασφαλές σύστημα σε περιόδους παρατεταμένης αναποδίας στις στοιχηματικές σου προβλέψεις.
  • Μπορείς να κερδίσεις όσες φορές θέλεις, χωρίς να σκέφτεσαι πως θα αξιοποιήσεις καλύτερα την επιτυχία στις προβλέψεις σου.
  • με λίγα λόγια μπορείς να δεις κι εσυ τον εαυτό σου ανάμεσα στους κερδισμένους του στοιχήματος.

Μειονέκτηματα:

  • Μπορεί η διαδικασία να πάρει αρκετό καιρό , αν ή αναλογία κερδισμενων -χαμένων δεν είναι καλή. Αυτό βέβαια σημαίνει οτι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο , απλά θα είχες χάσει τα λεφτα σου.
  • Αν και θεωρητικά δεν πρόκειται ποτέ να μηδενίσεις το κεφάλαιο σου, τα κέρδη έρχονται από την στιγμή που οι επιτυχίες σου συνολικά ξεπεράσουν την πιθανότητα της στατιστικής επαλήθευσης της απόδοσης.. Μπορείς να χάσεις 100 στοιχήματα στην σειρα, δεν έχει σημασία, αλλά αν μπορεσεις στην διάρκεια να ξεπεράσεις την πιθανότητα επαλήθευσης της απόδοσης , να θεωρείς δεδομένο οτι είσαι σίγουρα νικητής.


Ο αλγόριθμος είναι πράγματι τέλειος, οι εκφράσεις μου δεν αποτελούν κράχτη.

Εκπαιδεύεται μαζί σου και προσαρμόζει το ποσοστό επί του κεφαλαίου , του επόμενου στοιχήματος που θα κάνεις,  στις δικές σου δυνατότητες.

Αυτό είναι που προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια σε περιόδους γκίνιας, ενώ σε περιόδους με καλές προβλέψεις το κεφάλαιο σου εκτοξεύεται.

Όλα τα παραπάνω έχουν μοντελοποιηθεί ήδη στον BigParas System Calculator και παρέχονται απολύτως ελέυθερα σε όλον τον κόσμο. Δεν χρειάζεται , ούτε καν μια απλή εγγραφή σαν μέλος. Όπως μου αρέσει να λέω, ο αλγόριθμος είναι πολύ καλός για να κλειδώσει σε συγκεκριμένα μέλη μιας ιστοσελίδας.

Κι όχι μόνο αυτό!

Παρέχεται ενσωματωμενη εφαρμογή για όσους ενδιαφέρονται να βάλουν εντελώς Δωρεάν τον υπολογιστή στην ιστοσελίδα ή στο Blog τους, χωρίς καμία άδεια ή υποχρέωση.

 

Κανένα σχόλιο

Στηρίξτε την ιστοσελίδα μας

 Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμβάλετε στα έξοδα της σελίδας μας , χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα ΔΩΡΕΑΣ

 

Support our Website

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  • Χρήστες 7480
  • Άρθρα 188
  • Εμφανίσεις Άρθρων 3100124

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1911 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

 

 

Βίντεο με οδηγίες

Ακολουθήστε την σύνδεση και δείτε

τα βίντεο των υπολογιστών μας

 

Στατιστικά Ιστοσελίδας