Καλησπέρα σε όλους.
Δεν θα το ονόμαζα σύστημα ακόμη, μόνο ένα πείραμα που το ξεκίνησα την περασμένη εβδομάδα.
Θέλω να μεταφέρω σε πρακτικό επίπεδο την ευκολία του BfBotmanager να παρακολουθεί τη ροή του χρήματος και να σου επιτρέπει να στοιχηματίσεις ΚΑΙ με αυτό το κριτήριο.
Ολοι γνωρίζουμε οτι κυρίαρχο στοιχείο στο στοίχημα είναι η πρόβλεψη. Ποτέ δεν ήμουνα καλός να μελετώ άπειρα στατιστικά και να βγάζω χρησμούς. Δεν μπορείς όμως να κοντράριες τους μπουκ σε κάτι που έχουν επενδύσει παρά πολύ, τη γνώση και την εμπειρία στο αντικείμενο που βγάζουν περιουσίες. Επιπλέον έχουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα απέναντί μας. Τη γκανιότα. Ολοι στηρίζονται σε αυτή για να μας πάρουν τα λεφτά. Επιπλέον στηρίζονται στο γεγονός οτι μπορούν να αλλάξουν τους όρους του στοιχήματος όποτε θέλουν, αλλάζοντας τις αποδόσεις και κρατώντας τη γκανιότα που έχουν αποφασίσει.
Το θέμα λοιπόν είναι να παρατηρήσεις τις αλλαγές που κάνουν έως και λίγη ώρα πριν τον αγώνα ώστε να καταλάβεις που πηγαίνει το στοίχημα του πλήθους. Αρκεί όμως αυτό ? Δεν νομίζω, μπορεί όμως να ενισχύσει όποια άλλη μέθοδο χρησιμοποιεί ο καθένας από εμάς.
Ακολουθώ τα εξής βήματα
1. Αμέσως μόλις δημοσιεύσουν το δελτίο ανοίγω ένα πίνακα με τις αρχικές τιμές του Bet365 και τις οριστικές του ΟΠΑΠ.
2. . Μία ημέρα πριν τους αγώνες ενημερώνω τον πίνακα με τις τρέχουσες τιμές ( αποδόσεις ) ώστε να βγουν οι πρώτες διαφορές. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να έχω μία αρχική εικόνα και να τη συγκρίνω με όποια άλλη μέθοδο πρόβλεψης έχω.
prntscr.com/2emacf
3. Μισή ώρα πριν τους αγώνες ενημερώνω πάλι τους πίνακες και αποφασίζω αν θα στοιχηματίσω, τι και πόσο.
4. Δέκα λεπτά πριν τους αγώνες κλείνω τους πίνακες και βάζω τα στοιχήματα. Θα πρέπει να σημειώσω οτι εμφανίζονται, σποραδικά μεν αλλά σημαντικές αλλαγές μέχρι και 15 λεπτά πριν την έναρξη.
prntscr.com/2euvni
Τι ψάχνω ?
Κόκκινα στις κολόνες Διαφορές-1 και Διαφορές-2.
Διαφορές-1 είναι οι διαφορές μεταξύ των αρχικών και των τελικών τιμών της Bet365. Κόκκινο σημαίνει οτι μείωσε την απόδοση γιατί το πλήθος στοιχημάτισε πολύ στο σημείο και δεν την εξυπηρετεί η γκανιότα που έχει κρατήσει.
Διαφορές-2 είναι οι διαφορές μεταξύ των τελικών τιμών της Bet365 και του ΟΠΑΠ. Κόκκινο αε ένα σημείο σημαίνει οτι η μείωση είναι τόσο μεγάλη που ξεπέρασε και την τιμή του ΟΠΑΠ ( θυμίζω γκανιότα 13-13,5 % ).
Αρα. κόκκινο στο 1 της Τερνάνα ΚΑΙ στις 2 διαφορές σημαίνει σημαντική αλλαγή στο στοιχηματισμό του παιχνιδιού. Οσο πιο μεγάλο είναι το νούμερο τόσο πιο μεγάλη η πιθανότητα.
Αυτή είναι η αιτία που την πρότεινα, όπως και τη Σπέτσια για το Χ και την Κάρπι για το 1. Στη Σπέτσια όμως υπήρχε μία πολύ μεγάλη μείωση απόδοσης στο 2. Πρέπει να τη λαβαίνω επόψη ή όχι ?
Γιαυτό μιλάω για πείραμα και όχι σύστημα. Χρειάζεται χρόνος ( και ΚΟΠΟΣ ) ακόμη.
Αυτά προς το παρόν
Παραμένω διαθέσιμος για συζήτηση
Τάσος