tassos07 έγραψε: Χαιρετίζω την παρέα.
Χτες ήταν πολύ άσχημη μέρα. Παρακολούθησα όλες τις ώρες, από το άνοιγμα μέχρι το κλείσιμο ( όχι πάνω απο το pc βέβαια ), σε simulation, φύλαξα όλα τα στοιχήματα, πέρασα τα ποσά σε spreasheet και είδα τα εξής.
1. Κάποια στιγμή, γύρω στις 9:30 βγήκε κερδοφόρα η συνεδρίαση. Οχι όλο το ποσό του στόχου, αλλά θετική. Δεν θα έπρεπε μετά από πάνω από 8 ώρες, να πάρεις το μικρό κέρδος και να το κλείσεις ?
2. Μήπως πρέπει μετά από ώρες συνεδρίασης, να αλλάζει ο στόχος και αντί κέρδος να ζητάμε ΟΧΙ ζημιά ? Αν η ζημιά έχει φθάσει το 30 % του κεφαλαίου σου ( ή περίπου ) αντί αλλαγής του συντελεστή να αλλάζει ο στόχος ?
3. Για να έχω σωστή εικόνα έβαλα Max Loss το σύνολο του κεφαλαίου μου. Τώρα που είναι μικρό δεν με ενοχλεί αυτό. Τι θα πρέπει να βάλλω αργότερα ? Προφανώς η γεννήτρια δουλεύει με το 1/3 αλλά είδα οτι κάποια στιγμή η χασούρα ξεπέρασε το 50 % του κεφαλαίου.
Θα πρέπει να σημειώσω οτι γύρισε μηδενικό με μικρό κέρδος ΧΩΡΙΣ να αλλάξω το συντελεστή του 6,2.
Αυτά για να προβληματιστούμε
Τάσος
Τάσο , όλα όπως τα περιγράφεις είναι σεβαστα, και με έχουν προβληματίσει κι εμένα
Πολλές φορες βλέπω να είμαι ανετα σε κέρδος 3/4 από το αναμενόμενο και να γκρεμίζονται όλα
Το συστημα το παρακολουθω καιρό και εχω διαπιστωσει οτι δεν πρεπει να ειμαι παρών όταν παιζει. του βάζω όρια στο κερδος και στην ζημια και φευγω. Ταό ρια μου ειναι το 16,67% σε κερδος και το 66,6% σε ζημία.
Το συστημα εχει μεχρι στιγμής πολύ καλες δυνατότητες ανακαμψης. εχω χασει και 8 γεννητριες και όλα πανε καλά στο τέλος
εχει χασει 2 γεννητριες σε 6 πονταρισματα κι εχει ανακάμψει
Τα δυσκολα θα ελθουν οταν χασει 3 γεννητριες κολλητά
Τοτε ηλθε το τελος του συστηματος στα σίγουρα.
Αυτό που σκεπτομαι είναι να το βάλω κι οταν φτανει στα μισα κερδη να το κοβω το κανονικο ποσο πονταρισματος σε πολύ μικρό πονταρισμα και να σταματαει οταν χανει μια γεννητρια.
Θα δούμε . Το συστημα παιζεται στα σοβαρα , αλλά και για πειραματισμό, δηλαδη να μην με στεναχωρησει οταν θα χασει.
Να βγάλω με την βοηθεια σας χρησιμα συμπερασματα.